M

Yüzbaşı
02 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
SİLİNSİN
SİLİNSİN
M
9 yıl
1920 YILINA AİT FİLMİ HİÇBİR YERDE BULAMIYORUM !
Evet beyler baya bulamıyorum filmin adı;

Enis Aldjelis Die Blume Des Ostens

1920 yılında istanbulda çekilmiş hatta istanbulda çekilen ilk yabancı film olabilirmiş film 47. Altınportakal Film festivalinde yayınlanmış ama ben hiç biryerde bulamadım hatta altınportakalı aradım bile ama telefonu açan olmadı var mı ? bulabilecek ?
M
9 yıl
Bu ayakkabıyı nerden bulabilirim ?
Nike Kobe X Flight 3

Ayakkabı bu , ülkede sadece bir yerde satılıyor Dalkılıç spor diye bişeymiş ordada hem 360 lira hemde 40 numaradan başka numara yok
Gitsem Nike mağazasına getirirler mi sizce ?

Son olarak ayakkabı nasıl sizce ?
M
9 yıl
1 Yıllık Taahütlü İnternet ve Fiber Altyapı
1 yıl taahütlü internet lazım TTNet Süperonline vs farketmez evde telefonda yok yalın olması daha iyi olur önerisi olan var mı ?

Ayrıca asıl konu ttnet şubesine gittim adam binamızda fiber altyapısı olmadığını söyledi bizim binada 5 senelik bina biz yeni oturduğumuzda karşımıza bizim binanın aynısından yapıldı 1 sene sonrada ora bitti orada 4 senelik bina binalarımızın arası taş çatlasın 15 m var onlarda fiber var bizde yok acaba neden olabilir ?
M
9 yıl
11. Sınıfım Önerileriniz Neler ?
11. Sınıfım dersanede YGS / LYS sınıfındayım bu sene nasıl çalışmalıyım neye çalışmalıyım 11 i sıkı tutuyorum dersane konularına o kadar iyi çalışamıyorum tavsiyeleriniz neler ?
M
10 yıl
.
.
M
10 yıl
11. Sınıfım Dersanede YGS/LYS ye yazıldım
11e bu sene geçtim ama dersanede 12lerle beraber okuyorum hem 11 hem ygs lys hazırlanmak daha okul doğru düzgün başlamamasına rağmen zorluyor bu durumda olan var mı hem 11 hem sınav çalışmam cidden zor ne yapabilirim
M
10 yıl
Riotun Vayne i Mainim Yapma Çabaları
Gram vayne oynayamıyorum lanede 2 vuruyolar ölüyüm çoğu vayne oyunum bırak Late i 2.itemi çıkamadan bitiyor ama kendilerinde 3 tane kostümüm var SKT zaten vardı geçen hafta kutudan gönül avcısı çıktı bu haftada isyankar çıktı bu heroyu nasıl oynamalıyım ayrıca item çıkmadan farm kaçırıyorum başlangıç saldırı hızı çok düşük geliyor vayne için rün mü yapsam işe yarar mı vayne proları doluşun
M
10 yıl
Poppy Kostüm Tavsiye
Poppy ye kostüm almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce en iyisi hangisi şu sıralar Noxuslu Poppy indirime girecek hem ucuz hem kapalı aklımda şuan o var gibi yoksa bez bebeğin felan tekrar satışa çıkmasını mı bekliyim
M
10 yıl
[SATILIK] World of Tank Hesabı
Su an hesapta bulunan tanklar;
Is7(tier10)
Obj 268 ( tier10 )
Lorr95 ( tier 10 )
Gw tiger p
At7

Bunlar da açık ama hesapta yok;
E75
Obj140


Tier 10 tankların mürettebat 4.seviye, 1 hafta falan oynarsaniz e75 i ve obj140 cok rahat alırsınız. Kd pek iyi değil hesabim bir süredir acemi bir arkadasimdaydi, hesapta 13k savas var. Ayrıca ben sadece önemli gördüğüm tankları yazdim 3 4 tane daha tier 6 tier 7 var, 40 gold var. Iyi gunler.



ÖDEME YÖNTEMİ İÇİN PM ATIN, KAYSERİ İÇİ ELDEN.

Fiyat içinse ölü bir fiyat vermedikçe siz belirleyeceksiniz, fiyat o olucak. Çekinmeden pm atın bir şekilde anlaşırız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.