D

Yarbay
23 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
Htc desire Z silme tuşu problemi..
sevgili bölüm yöneticisi. genel başlıkta soruyu abartısız 5 kez sormama rağmen yoğunluktan dolayı ne yazıkki bırakın cevabı yorum bile alamıyorum.

o yüzden sorunumu htc yede yolladım şuanda cevap bekliyorum ama burdanda bi umut cevap çıkabilmesi olasılığından dolayı konuyu açıyorum..



Konum şuki ;

silme tuşuna bastığımda dokunmatiktede klavyedede bana hangi msjların silinsin bölümüne getiriyo yani bana msjlarım çıkıp yanlarında x işareti çıkıyo..
fabrika ayarlarına geri döndürdüm.. ne yaptıysam yaptım ama bi türlü bunu halledemedim.. yazılımsalmıdır bi ayarımı vardır yoksa biyerde benmi yanlış yapıyorum ama şaşırdım kaldım açıkçası..


yardımcı olursanız sevinirim gerçekten..

iyi akşamlar.
D
12 yıl
desire z market yüklemeleri..
arkadaşlar merhaba.. bende htc desire kullanıcısı olmuş bulunmaktayım..

şuanda herşey sorunsuz gidiyor fakat marketten yüklemeyi düşündüklerimi yarıda kalan vb. şeyleri telefon yükleme geçmişinden yüklenenler ve yüklenmeyenler diye ayırıyorya bize.. orda yüklenmeyenleri nasıl silebiliriz ? yani güncelleme vb. ok ama diğerlerini kaldırmak istiyorum olmuyor uygulamaya geliyorum yükle diyorum sayfası açılmıyo.. kaldım öyle.. yardımcı olabilirmisiniz ?


birde telefonla birlikte vodafondan sınırsız internette aldım nasıldır bu telefonda kullanım alanı ? sadece market uygulamalarınamı bağlıyız yoksa sizin tavsiye edebilicekleriniz varmıdır *
D
13 yıl
w810i mesajları kaydetmesi..
arkadaşlar w810i de msjları kaydetmemesi için ne yapabilirim.. hiçbir şekilde bulamadım acaba yokmu yoksa gerçekten benmi göremedim ?
D
13 yıl
nokia c3 hk.
arkadaşlar bu klavyeli c3 ten bugün bitane aldım fakat her attığım msj ı kaydediye hem gönderilenlere hem diyalog gdiye bi bölüme bunu nasıl iptal edebilirim acaba ?
D
13 yıl
videolarda şarkılarda takılma
Merhaba arkadaşlar..

makinamı yeni formatladım birşey danışmak istiyoruz sizlere..

video oynatırken takılmalar oluyo bunlar anlık ve zamanıda belli olmuyo.. arada çok sık olmasada müziktede yaşadım aynı sorunu..

şimdi ben format attıktan sonra ati. nin siteden driverı indirip kurdum olmadı.. sonra anakartın cd sinden kurdum üzerine indirdiğim yeni versiyonu kurdum şuanda sorun yok görünüyo ama ati control centera giremiyorum..

bu yaşadığım sorunu tam manasıyla halletmem için ne yapmam gerekir temelde ekran kartıyla alakalı bi problemmi acaba ?
D
13 yıl
Sınırlı erişim..
Arkadaşlar merhaba;

benim net bağlantımda sınırlı erişim problemim war..

net gayet normal dewam ederken torrent programını açtığımda belli bir süre sonra sınırlı erişime düşürüyor bağlantıyı ve modeme res. atmadan düzelmiyor.

bunun hakkında ne yapabilirim veya sorun tam olarak neden kaynaklanır yardımcı olursanız sevinirim.
D
13 yıl
yetenek sizsiniz emine.. nolur birileri yardımcı olsun :D
arkadaşlar bunu bulsa bulsa bu bölüm bulur biraz beyin fırtınası :)

bu kızın yarışmaya çıktığı ilk performansında çalan oryantal ve 2. performansındaki yabancı r&b parçanın ismi nedir ya ?
D
13 yıl
Yeni başladım aklıma 1-2 şey takılıyo..
Merhabalar ;

bende yeni bir araç alarak trafiğe girmiş bulunmaktayım ama aklıma birkaç soru takılıyor..

bunda öncelik devirde.. benzinli 1.4 bir arabam war 3 binde vites geçişi yapıyorum ama sorum şu.. 3 binde vitesi geçtikten sonra aracı tekrar 3 bindemi tutmak mantıklı yada bağırmaması koşuluyla 2 bin 2.5 gibimi kalmalı veya dewam etmesi mantıklı..

bir diğeri geri yokuş konusu.. sokağım biraz yokuş ve bazen bu şekilde park ediyorum.. ama geçen çok dik biryerde arabayı kavramada tutmakta çok güçlük çektim 2-3 kerede stop etti.. yani kavramaya getiriyorum gazı 3 binden aşşa alamıyorum kaldırırken kavramadada kaçıyo araba baya.. böyle bağırması normalmi yoksa elfreniylemi kalkmak lzm.. yada böyle bi yere hiç park edilmeye çalışılmamalımı..

ve bir yerden geçerken sokak arası vs. debriyajı full yapıp rahat alıyorum dönüşü bu normalmi yoksa hiç debriyaja dokunmadan direk vitestemi dönülmeli.. dönerkende viteste oluyorum ama..

en önemliside aklıma takılan marş.. marşa bastığımızda araba 5 dk. rolantide kaldığı benzinimi yer ? yoksa 3 dk. dan fazlada motor kapatılmalımıdır ?

teşekkür ediyorum cevaplayan herkeze
D
13 yıl
Filmlerde 5.1 alamama sorunsalı..
Arkadaşlar merhaba..

Konunun özeti gerekirse ;

sistemim varkende akşam eve geç geldiğim için hep kulaklıktan film izliyodum. şimdi z5500 aldım ve 720p. 5.1 filmlerden birini açtım..
VLC playerda 5.1 seçili olmasına rağmen sistemden insan sesleri kısık diğer sesleri gayet süper alıyorum.. işi stereo ya alırsamda süper ama ndn ben 5.1 den izleyemiyorum ?

makina ayarlı bilgisayarım ayarlı tahminim.. ne kalıyo geride ?
D
13 yıl
Slow müzik.. Türkçe
Arkadaşlar biliyorum burası yeri değil ama birşey merak ediyorum..

melih görgün - 14 bahar geçti.. emre aydın - hoşçakal vb. tarzda slow müzik öneriniz warmı acabA?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.