B

Yüzbaşı
24 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
230 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Ouo.io İnceleme: Link kısaltarak Para Kazanın
Evde kaldığımız bu günlerde, internet üzerinden para kazanmanın oldukça yolu var. Ben bu incelemede sizlere link kısaltma sistemi olarak geçen Ouo.io'dan bahsedeceğim.'Ayrıca Ouo.io’yu kullanarak nasıl para kazanılır?' Konusunda bazı ipuçlarını paylaşacağım.

Ouo.io yeni bir site ve her geçen gün daha popüler hale geliyor. Popülerliğinin bir sonucu olarak ben de ouo.io'da bir hesap oluşturdum ve kullanıcı arayüzününün basitliğini çok sevdim.

Ouo.io nedir?

Ouo.io bir URL kısaltıcı web sitesidir ve birisi kısaltılmış Ouo.io bağlantılarınızı her tıkladığında para kazanırsınız. Diğer URL Kısaltıcılar gibi, kendinize ek gelir sağlayabileceğiniz tamamen ücretsiz bir programdır. Diğer rakiplerle karşılaştırıldığında Ouo.io sadece basit kullanıcı arayüzü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda düşük minimum oynatma limiti (yani bir linkinize 1000 kişinin tıklamasını beklemek yerine birden daha fazla linkinize toplam 1000 tıklama şeklinde de istatistik tutar), yüksek ödeme oranları, hızlı ödemeler ve spam olmayan reklamlar gibi kullanırken kolaylık sağlayan hizmetlere de sahiptir. Herhangi bir ülke için 1000 görünüm başına 1.5 $ ödeme yapmaktalar (linklerinize başka ülkelerden tıklandığında bu değer artabilir), bu nedenle diğer URL kısaltıcı web siteleri bulunduğunuz ülke için iyi fiyatlar sunmuyorsa Ouo.io sizin için daha iyi bir seçim olabilir.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Kayıt olma ve Onaylama

Ouo.io'nun kullanıcılarda aradığı özel bir şartı yoktur. Katılması oldukça kolaydır ve herkes hizmetleri kullanmak için katılabilir. Hızlı kayıt işlemleri ile kayıt olabilir ve bir dakika içinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kaydolduktan sonra, hizmetlerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Onay gerekli değildir. Size spam maili göndermez.

Reklam Türleri

Diğer CPM tabanlı URL kısaltıcıları gibi Ouo.io da linke geçerken reklamlar sunar. Geçiş reklamları, gerçek web sayfasından önce görünen tam sayfa reklamlardır. Bu reklamlar, gerçek hedef sayfaya yönlendirilmeden önce kısaltılmış bağlantıları beş saniye boyunca tıklayan ziyaretçilere gösterilir.

Ödemeler

Payooner ile ödeme almak için hesabınızda en az 50 $ olmalıdır.

Payeer ile ödeme alabilmek için hesabınızda 5 $ olması yeterlidir. Ben bu aracı kullanıyorum.

Paypal ile ödeme alabilmek için hesabınızda 5 $ olması yeterlidir. Ancak şu an ülkemizde kapalı.

Ödeme Oranları

Ouo.io, diğer benzer araçlara kıyasla yakın ödeme oranlarına sahiptir. Ancak tıklama sayısı ölçümü açısından bence en iyi sistemi barındırmaktadır. Ödeme oranları, 5 $ ile 1.5 $ arasında değişmektedir. Bu ücretler ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Oranları burdan kontrol edebilirsiniz.

Ödeme sıklığı

Kazançlarınız otomatik olarak her ayın 1. ve 15. gününde ödenmektedir.
< Resime gitmek için tıklayın >
Referans Programı:

Diğer URL kısaltıcıları gibi Ouo.io da sadece yeni üyeleri Ouo.io'ya yönlendirerek, onların kazançlarının % 20'sini kazanabileceğiniz çok rekabetçi bir tavsiye programı sunuyor. Benim referansımla kaydolmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim
Okuduğunuz için teşekkürler.
B
7 yıl
Mezuniyet töreni için kıyafet
Merhaba beyler bu sene lise son sınıfım malum mezuniyet töreni/balosu var ama ne giyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce takım elbise mi yoksa ceket altına tişört gibi başka bir şey mi giymeliyim? Fikrim takımdan yana ama takımlara bakıyım dedim o kadar çok takım var ki iyice kafam karıştı. Boy 177 kilo 70 yardımlarınızı bekliyorum.
B
7 yıl
1000 liraya kadar tavsiye
Evde eski bir masaüstü var ve artık neredeyse dökülüyor bende 3-4 ay sonra evden ayrılacağım annem için günlük işlerini yapabileceği(chrome, facebook vb.) birde film ve videoları izlerken sıkıntı yaratmayacak bir notebook arıyorum bi model buldum sizce nasıl her türlü tavsiyeyede açığım

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x541sa-xx038d-celeron-n3060-160ghz-4gb-500gb-156-freedos-P148338483

birde freedos almayı düşünüyorum win7 mi win10 mu daha stabil olur
B
8 yıl
İnternette aşırı yavaşlık ve kopma
Yaklaşık bir haftadır (6 eylülden beri) her gün türk telekomu aramama rağmen soruna bir türlü çözüm bulunamayıp en sonunda bugün sizi elit hizmete yönlendiriyoruz dediler. Randevu almam gerekiyormuş dediklerine göre ancak randevu için aradığımda da sistem şu an kapalı gibi bir yanıt aldım. Modem arayüz ve hız testi ss'lerini aşağıya ekliyorum. Son umut buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Edit: mh ısrarla hızı sabitlemişsiniz dememe rağmen elit hizmeti yönlendiriyoruz dedi!!!

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
LG G2 Yavaş Şarj Oluyor
Merhaba arkadaşlar telefon 1.5 yıllık bikaç gündür şarj da bi sorun var bu gece dikkat ettim 6 saatte %7 den 65 e gelmiş ayrıca biraz ısınma var ve sanırım biraz daha hızlı tükeniyor batarya bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı lütfen yardım edin
B
8 yıl
Yılbaşı için vodka tavsiye
Arkadaşla yılbaşında votka içmeye karar verdik birkaç tane seçenek var bütçemiz (70 lik için) 50-60 lira aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz (ertesi gün baş ağrısı yapmayan içimi rahat) yada farklı tavsiyeleriniz var mı ve neyle içelim (elma, vişne, portakal suyu vs.)

70 lik Puschkin 59 lira
70 lik Gilbeys 51 lira
70 lik Eristoff 57 lira
farklı tavsiyelerede açığız
B
9 yıl
Silinsin
Silinsin
B
9 yıl
Usb çoğaltıcı tavsiye
Bilgisayarımda yeterli usb girişi olmadığı için bir usb çoklayıcı arıyorum. Harddisk takınca ve aynı anda birden çok port kullanınca sorun çıkartmayan ucuz tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
B
9 yıl
Yurtdışımarket.com güvenilir mi?
Nike air max ararken bu siteye denk geldim fiyatlar piyasanın altında ürünler yurtdışından geliyor ve paypal var daha önce alışveriş yapan var mı kısacası güvenilir mi??
B
9 yıl
Kablosuz klavye mouse tavsiye
Evdeki klavyem bozuldu şöyle set olarak ya da ayrı ayrı 100 lirayı geçmeyecek kablosuz mouse ve klavye arıyorum çok oyun oynamam fakat ışıklı olsada iyi olur ama kablosuz klavyede ışık oluyor mu bilmiyorum şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.