H

Yüzbaşı
23 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Sleeve Gastrektomi (tüp mide ameliyatı) oldum, sorularınızı cevaplayabilirim.
Merhaba herkese, VKI 39,5 olarak ve de yanında ileri derecede uyku apnesi rahatsızlığımla birlikte 03.06.2021 tarihinde tüp mide ameliyatımı oldum. Bugün 5. günümdeyim. Sorularınızı cevaplayabilirim. Herkese sağlıklı günler dilerim.
H
3 yıl
3 katlı ofis binamız için kombi tavsiyesi (ADANA)
Merhaba arkadaşlar, mekan Adana ve konu ısınma olunca normal olarak pek bir bilgi sahibi değilim. 3 katlı her kat 90m2 olan ve toplamda 13 adet 1,5mt lik petek olan ofis binamız için kombi almak istiyoruz. Önceki ferroli (20.000kch) kombimiz bozuldu ve tamiri ile uğraşmak istemiyoruz. Minimum 38kw - 30.000kch olacak şekilde yoğuşmalı hermetik vs.. farketmeyen ama sağlam ve güçlü bir kombi tavsiyesi verirseniz çok sevinirim. Sanayi bölgesinde olduğumuz için gaz tüketimi problem değil, yeterki sağlam ve uzun süre kullanabileceğimiz bir marka/model olsun yeterli. Şimdiden teşekkür ederim.
H
4 yıl
Bulduğum küçük bir BUG
Ek de Videosunu gönderdiğim BUG, “KOYU MOD AÇIK”, “SAYDAMLIĞI AZALT AÇIK” iken meydana geliyor. Videodaki telefon iPhone 11 Pro Max (13.5.1) ancak eşimin ve arkadaşlarımın telefonlarında da (iPhone 6S – iPhone 8 ve iPhone SE) aynı BUG görüldü. “KOYU MOD AÇIK” ve “SAYDAMLIĞI AZALT KAPALI” iken meydana gelmiyor. Ya da “KOYU MOD KAPALI” iken meydana gelmiyor. İlk başta donanımsal sanmıştım ama yazılımsal bir sorunmuş. Apple'a BUG ile ilgili mail attım. Bakalım bir sonraki güncellemede düzeltirler umarım.







H
6 yıl
Electronica Festival İstanbul 2018
Arkadaşlar merhaba, kilyosda düzenlenecek olan festivale katılmak istiyorum. Biletimi aldım ancak daha önce böyle bir festivale katılmadım. Daha öncekilerine katılmış olanlardan öneri istiyorum. Nerede uyunuyor, yanımızda neler getirmemiz gerekiyor vs..
H
6 yıl
AEG LFX6G1454R Çamaşır makinası aldım.
Evdeki 7 yıllık Gorenje marka çamaşır makinemizin tamburu artık çok sallanmaya ve tabiri caizse makinemiz yürümeye başlamıştı. Gorenje markasının Adanada servisi olmaması sebebiylede tamir yerine değişiklik yapmanın daha uygun olacağını düşündüm. Forumda kısa bir araştırma yaparak AEG LFX6G1454R modelinin fiyat/performans olarak iyi bir makine olduğuna karar verdim. Özellik olarak gerçekten çok iyi görünüyor. Bu makineyi kullananlardan yorum bekliyorum. Makine bu hafta sonu teslim olur büyük ihtimalle. Fiyat olarak 1.720TL kargo montaj dahil olarak gittigidiyordan satın aldım. İnverter motoru 10 yıl - Diğer aksamlar 3 yıl garantili.

Özellikleri şöyle :

Teknik veriler
Yıkama kapasitesi (kg) 10
Maksimum devir hızı 1400
Sınıflandırma (enerji/yıkama/sıkma) A-50%/A/B
Motor sistemi 10 yıl garantili Inverter motor
Yıkama teknolojisi EcoValve etkin deterjan kullanım sistemi
Kazan tipi Carboran
Kazan tipi Paslanmaz çelik
Tambur yüzeyi Kumaş koruyan tambur yapısı
Tambur hacmi (lt) 68
Yıllık enerji (kw) / su (lt) tüketimi 190,0 - 11790
Yıkama ses seviyesi - IEC 704-3 (dB) 51
Sıkma ses seviyesi IEC 704-3 (dB) 75
Woolmark yün koruma sertifikası Woolmark Blue onaylı yünlü programı
Aksesuarlar / Ekstra özellikler Çocuk kilidi, Ekstra durulama, Alt kapak, Sıvı deterjan kapağı, Somun anahtarı
Su giriş hortum tipi Standart soğuk
Panel rengi Beyaz
Renk Beyaz
Bağlantı yükü (W) 2200
Frekans (Hz) Voltaj (V) 50/230
Ürün ölçüleri Y x G x D (mm) 850x600x630
Ölçüler Y X G X D (brüt) (mm) 850x600x660(max)
Ambalajlı ürün ölçüleri Y X G X D (mm) 900x640x710
Brüt ağırlık (kg) 79< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Aracınızın fabrikasyon donanımını merak ediyor musunuz?
Aracınızın fabrikasyon donanımını merak ediyor musunuz?
Şasenizin son 7 hanesini (VIN kodunu) şu web sitesine girerseniz, aracınızın fabrikasyon donanımını ve içten - dıştan sanal fotoğrafını görebilirsiniz..

http://www.bimmer.work/
H
9 yıl
Yeni icloud saklama alanı fiyatları kullanıma açıldı
50gb aldım bakalım.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
Iphone 6\u0027yı Kutusundan Çıkardığı Gibi Düşüren Eleman
H
11 yıl
superfresh lahmacun (iğrenç)
Hanım dün marketten almış bugun tavada hazırladık, resmen sakatat ve ciğerimsi bir koku geliyor, farketmemek mümkün değil. Deneyen varmı bu lahmacunu?
H
11 yıl
Çin vize sıkıntısı...
Malum suriye ilişkilerinden dolayı çin Türkiyeye vize vermeyi baya bi zorlaştırmış. Ticari vize almak nerdeyse ızdırap. Şirket evraklarınızın yanı sıra çinden bir firmanın gidip dış ticaret bakanlığı bürosundan size davetiye yollaması gerekiyor ve bu davetiyenin aslını istiyorlar. Turist vizesinide kolay kolay vermiyorlarmış. Ben adanada ikamet ediyorum istanbul adliyesinden alınma sabıka kaydı gerekiyormuş, ya vize için görüşülen firmaya vekalet verilecek yada gidip kendiniz alacaksınız. Son 1 ay içerisinde çine vize alabilen varmı? Hangi firma ile ne koşullarda aldığınızı yazarsanız sevinirim. Mayıs ayının başında çin/guangzhou ya gitmeyi düşünüyoruz, otel uçak bileti vs.. aldık vize için suların ısınmasını bekliyoruz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.