E

Yüzbaşı
23 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Bugün alıyorum Router tercihi
E
5 yıl
Birkaç saat içinde sipariş vereceğim ama...
Merhaba arkadaşlar, Kurmak istediğim bir sistem var. Avr olarak denon avrx3500h düşünüyorum ve avr'yi amazon.de üzerinden bugün içinde almayı planlıyorum. Ancak kafamda bir soru var; Avr ile kullanmayı düşündüğüm birden fazla hop. setleri var. Henüz hangisini kullanacağıma karar vermedim. Ancak kafamdaki soru şu; Bu düşündüğüm hoplardan hangisini seçersem seçeyim seçmiş olduğum avr ile uyumu ne olur? Performansını etkiler mi? Avr yeterli gelir mi? gibi bir sorun olur mu? Düşündüğüm hoplar aşağıya bırakıyorum. Bana biraz acil şekilde yardımcı olur musunuz.

Bose acoustimass 10 series v
Bower&Wilkins MT 50
focal sib 5.1&cube 3/aria
Polk audio tl1600
Polk audio t series(2*t50+2*t151*t301*psw110)
Polk audio signutre series(s50+s15+)
E
5 yıl
Ses sistemlerini deneyebileceğim(demo) yerler
Merhaba,

İstanbul da bildiğiniz ses sistemlerini deneyebileceğim yerler var mı? Sesini duymadan almak istemiyorum. Tabi almak istediğim avr ile test edebilirsem daha da iyi olur. Böylece uyumu da görmüş olurum diye düşünüyorum.
E
6 yıl
5+1 hop seçimi
Merhaba,

Amazondan Denon avrx4400h almaya karar verdim. Bununla birlikte birde 5+1 alacağım. 5+1'i buradan da alabilirim. Kafamda bazı modeller var. Ancak size de danışmak istiyorum. Aşağıdakilerden sizce hangisi? Ya da sizin önereceğiniz başka bir 5+1 var mı? Kullanacağım oda 12m2. Ancak ileriyi de düşünerekten bir 5+1 seçmek istiyorum.

Kullanım alanları: laptop, ps4, telefon/tablet, digiturk/tv kısacası kullanabileceğim tüm cihazlar. Müzikte dinleyeceğim, oyunda oynayacağım, film/dizi de seyredeceğim.

Polk Audio TL1600
Dali fazonsat 5.1-1
Kef t105
E
6 yıl
Turktorrent davetiyesi
Merhaba, turktorrent davetiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olabilerseniz çok memnun olurum. İletişim için pm.
E
6 yıl
Silinebilir
Silinebilir
E
6 yıl
Pikap önerisi
Merhaba, ben pikap almayı planlıyorum. Bu konuda araştırma da yqpmqktayım. Herkes manual alınmasını söylemiş ama benim bir görme engelim var ve pilavın inçe ayarlarını yaparken sorun yaşayacağını düşünüyorum. O nedenle otomatik almaya daha sıcak bakıyorum. Bana önerilerinizi bekliyorum.
E
6 yıl
Hangisini almalıyım?
Merhaba ben bir ses sistemi kurmak istiyorum. Acelem yok. Ancak şimdiden araştırmaya başladım. Bu ses sistemini birden fazla cihazda kullanmayı amaçlıyorum. Bu cihazlar; televizyon, bilgisayar, telefon/tablet, pikap, ps4. Şu an pikap ve ps4 sahibi değilim. Ancak her ikisini de alamayı amaçlıyorum. Şu an çalışıyorum ve ailemle yaşıyorum. Odam 12m^2. Ancak ben almak istediğim sistemi ileriye dönük olarak almak ve ileride kendi evime geçtiğimde de kullanamaya devam etmek istiyorum. Yani şu anki odaya bağlı kalmak istemiyorum aslında. Yaptığım doğru bir şey mi bilemiyorum. Hazır sistemleri de düşünüyorum, toplama seçeneğini de.

https://www.hepsiburada.com/harman-kardon-avr-171s-hkts-16-bq-hdcom-1716s-ev-sinema-sistemi-p-HBV000002XSQ5?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv-ce&gclid=CjwKCAjwoKDXBRAAEiwA4xnqv_o8_uYUQf1O37C5BwEdUpYEmtuhpBTjNfk2ZpTR9OOurUPBUubZEhoC7AcQAvD_BwE

Şu sistem hoşuma gitti. Sesini dinleme imkanım da oldu ve benim hoşuma gitti. Ancak bunun daha iyisi varmıdır sorusu aklımda. Bu soru hem hazır hem toplama sistem için geçerli. Sistemi uzun ömürlü düşünüyorum. Yani sürekli değiştirmek veya güncellemekle uğraşmak istemiyorum. Uğraşacağımı da sanmıyorum. Direk takıp kullanmak istiyorum. Kafamda net bir bütçe yok. Ancak yukarıda ki cihazın 2-3 katına çıkabilirim diye düşünüyorum(avr+ses sistemi). Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
E
6 yıl
Silinebilir
Silinebilir
E
6 yıl
İki sorum var
Merhaba bir ders için iki sorum var. O sorular ile bağlantılı text, makale arıyorum. Müsait olan arkadaşlar da bakıp bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Bende bir yandan aramaktayım.

Do theories generate hypotheses,or do hypotheses lead to theories?How are theories generated?
Would marketing theory be useful to a marketing practitioner?To a government official?To a teacher of basic marketing course?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.