A

Onbaşı
23 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
The North Face karasız kadım.
A
9 yıl
Max 4000 TL Gaming Laptop Önerisi Isınma sorunu olmayan
Max 4000 TL Gaming Laptop Önerisi Isınma sorunu olmayan istiyorum arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum.
A
10 yıl
Bad_pool_header hatası ve bozulan recovery dosyaları
İyi günler arkadaşlar. Bir sorunum var. Pc bozuldu acılmıyor bad_pool_header hatası alıyorum. Sistem yenilemeyi ve sıfırlamayı denedım fakat recovery dosları arızalandığı için onuda yapamıyorum.Kurtarma cd-usb'de bende mevcut degıl. Nasıl bır yol ızlemelıyım .

Edit: Pc Modeli = Acer Aspire V3-722G
A
10 yıl
Başlangıçtaki Hiçbir Uygulama Çalışmıyor
Başlangıçta herhangi bir uygulamaya (Mesala e-Posta) uygulamasına tıkladığmda resimdeki gibi yeşil ekran oluyor ve öylece duruyor. Yardımlarınızı bekliyorum Windows 8.1 kullanıyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
W8 Aniden Masaüstüne Dönüyor
Windows 8 kullanıcısıyım. Oyun oynarken Birden masaüstüne dönüyor. İnternette dolaşırkende aynı sorunu yaşıyorum. Mesala bu yazıyı yazerken pencederen cıkıyor. tekrar tıklıyorum yazıya devam ediyorum. Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. Şimdiden teşekürler.

Not:Oyunlardan Kaynaklanan birşey değildir.
A
11 yıl
Laptopum Aniden Masaüstüne Atıyor
İyi forumlar arkadaşlar. Ben w8 Kullanıyorum Ve oyun oynarken anıden masaüstüne atıyor. Ve bunu 1-2 dk da bir tekrarlıyor. Laptop Markası Acer aspire v3-772G... Yardımlarınızı beklıyorum. Şimdiden Teşekkürler.
A
11 yıl
Oyun İçin Hangisi Daha iyi
A
11 yıl
Bazı kanallar çekmiyor
Iyi forumlar arkadaslar. Ogrenciyim ve bir apartta kaliyorum. Fbtv , kanald ,showtv ,fox, tnt, tv8 vs. Gibi kanallar cekmiyor . Yurda geldigim ilk 2 gun bu kanllarin hepsi cekiyordu. Kanal eklemek icin biraz kurcaladim uyduyu ondan sonra bu kanallar acilmamaya basladi . Ne yapabilirim ? Önerilerinizi bekliyorum.
A
11 yıl
Laptop Alacağım Yardım
İyi günler arkadaşlar. 2000-2300 Tl arası Rahat rahat oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum.
Minimum özellik = i7 işlemci 8gb Ram ve üstü 2gb ekran kartı Ve üstü(128 bit). Önerilerinizi bekliyorum.

Not:Özellikle oyun oynıyacağım ve ekran kartının sağlam olmasını istiyorum...( 4gb ekran kartı olursa şahane olur. )

Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
A
11 yıl
Komşumun Kaçak Elektirik Kullandığı Şüphesi
Merhaba arkadaşlar.Komşumun aylardır elektirik faturalarına denk gelıyorum (Faturalar aynı yere koyuluyor apartmanda) Genellikle 12 ile 17 TL arasında geldiğini fark ettim.Sizde az çok tahmın edersinizki buz dolabı 1 ay boyunca çalıssa 20 Tl cıvarı elektirik faturası gelebiliyor.Bu nasıl oluyor ben anlamadım.Ki yaz boyunca klimalarının çalıştığına şahit oldum. 4 kişilik bir ailenin ayda 12 ile 17 tl arasında elektirik harcaması garip değilmi sizcede ? Nasıl bir yol izlemeliyim.

Not: Kendim kaçak elektirik tespiti yapabileceğim bir yöntem varmı ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.