C

Onbaşı
21 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Gtx 860M Termal macun sonrası çalışmıyor !
Acer dizüstü VN791G-57BP bilgisayarım var. Her 6 ay aralıklarla açıp bir güzel fazla olmayacak şekilde, Cooler Master Mastergel Pro isimli termal macunu sürüp, fanların tozunu alıp, fanları yağlayıp (Fan ses çıkardığından ötürü yağlıyorum, işe yarıyor.) kapatıyorum. Bu işlemi ikinci yapışım olacak. Yaparken fazla macun kaçırdığımdan ötürü mü, yoksa bilmediğim sebeplerden ötürü mü bilmiyorum. Neyse işlemimi yapıp bilgisayarı toparladıktan sonra Bamm! Sistem afalladı. En ufak oyunlarda ağır FPS düşüklüğü ya da Intel Grafik işlemcisini kapattığımda oyunları açmamaya "Geçerli bir Grafik aygıtı"mın olmadğını söyledi. Sonra açtım tekrar bilgisayarı anakartı bir güzel ince uçlu hassas diş fırçasını alkole batırarak işlemci etrafındaki, metal kısmın yanlarında bulunan mini devrelerin üstündeki termal macunları silmeye ve anakartın etrafındaki termal macun olursa bakınmaya başladım. Toplarladım, tekrar aynı!

Şimdi benim sorum şu şekilde, Artık bilgisayarı düzeltmeyi bıraktım ki düzeleceğini sanmıyorum.

1. GTX 860M işlemcimin yanlarında bulunan minik devrelere termal macun bulaşırsa ve sistem bu şekilde açılırsa bozulma ihtimali var mı?

2. HDD, HD Tune ile bilgisayarı taradığımda "Health" sekmesinde 2200 Reallocated Sector Count bulundu ve bunu Error Scan yapmak istediğimde çıkmıyor ayrı bir konu. Sorumuza gelelim. HDD bozulursa oyunlara bu şekilde etki eder mi?< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Apple Kimliğimi değiştirirsem verilerimi eski haline getirebilirmiyim ?
Arkadaşlar merhaba, Apple kimliğimi değiştirmek istiyorum ama, aklımda bazı soru işaretleri var. Apple kimliğimi değiştirirsem oyunlarım,müziklerim,vs.. önceki haline geri getirebilirmiyim ?
C
9 yıl
kopan devre nasıl düzeltilir ?
arkadaşlar merhaba, benim mouse'da temassızlık vardı oynatınca kapanıp açılıyordu ustalık duygularım kabardı bi içini açıyım dedim açtım kablo kopmuştu, lehimleyiyeyim dedim aldım elime bıçağı devreyi temizlemek için. Kazıdımda kazıdım sonra lehimlemeye çalıştım tutmadı herhalde yanlışlıkla alttaki bakırı kazımışım sizce bu düzeltilebilirmi ?
C
10 yıl
program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor
evet arkadaşlar bu sabah bir oyun yükledim (grand theft auto san andreas) virüsde yoktu, sonra akşam bu oyunun multiplayerini yükledim olmadğı için siliyim dedim prog.ekle/kaldırı açtım baktım o da ne uygularmaların yarısı yok ama hepsi çalışır durumda ayrıntılı tarama yaptım tekrar aynı olay mft alan temizliği yaptım tekrar aynı kafayı yiyicem ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum bilgisayar konusunda a dan z ye bilgim vardır ama iş böyle olunca hemen forumlara başvurdum ve ilk duragım burası oldu acil yardımlarınızı bekliyrum
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.