C

Çavuş
19 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
gif.tv sitesi gibi basit bir script arıyorum
Merhaba sayın dh üyeleri. Bir domain alıpwww.gif.tv gibi tek sayfa basit bir site kurmak istiyorum. Kurmayı düşündüğüm küçük sitede sadece telefondan girince de oynanabilecek yani eklenti gerekmeyecek ufak bir tane oyun olacak , başka hiç bir şey olmayacak. Bunu nasil yapabilirim hazir bir script var mıdır bu şekilde? Yardımcı olan arkadaşlara simdiden cok teşekkür ederim.
C
7 yıl
Kahverengi peluş tavşan arıyorum ss\u0027li
< Resime gitmek için tıklayın >

Sayın dh sakinleri. Oyuncakçı varsa aranizda ya da yakinlarinda oyuncakçı olan. Benim için çok önemli olan fotoda ki oyuncağı gören duyan olursa buraya yazabilir mi? Yeğenim çok severdi kayboldu 😐
C
7 yıl
Kahverengi peluş tavşan arıyorum ss\u0027li
< Resime gitmek için tıklayın >

Sayın dh sakinleri. Oyuncakçı varsa aranizda ya da yakinlarinda oyuncakçı olan. Benim için çok önemli olan fotoda ki oyuncağı gören duyan olursa buraya yazabilir mi? Yeğenim çok severdi kayboldu 😐
C
8 yıl
(Admin konuyu cep telefonu önerileri bölümüne taşır mısın?)1000 TL bütçe - Samsung akıllı telefon önerisi lütfen
Merhaba arkadaşlar. 1000 lira bütçem var. Samsung telefon önerebilir misiniz?

Aradığım özellikler;
-En az 1,2 mhz işlemci
-En az 1 gb ram
-4,8 inc üstü ekran
-Ekran cami gorilla glass 3 veya daha sağlamı.
-En önemlisi ve Samsung alma sebebim şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabilmek.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
C
8 yıl
Portal+forum sitesi yaptırmak istiyorum
Proje iptal. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
C
8 yıl
Whatsap durumunuzda ne yazıyor?
Whatsap durumunuzda ne yazıyor?
C
8 yıl
Aletsiz vücut geliştirme uygulamaları (android)
Arkadaşlar kullandığınız ya da bildiğiniz android telefonlar için aletsiz vücut geliştirme uygulaması var mı?

Mesela 100 pushups(şınav) uygulamasini kullanıyorum. Program seni yönlendiriyor şu kadar sınav cek şu kadar süre dinlen vs. Ayrıca grafikleri de var gelişimini takip edebiliyosun. Buna benzer kullandığınız uygulama varsa paylaşın herkes faydalansin
C
9 yıl
YANDEX KURUM ile alan adı uzantılı e-posta adresi
sadecehosting.com'a kayıtlı bir domainim var ve onu yandex kuruma geçirip domain uzantılı bir e-posta almak niyetindeyim. Ama ne yaptıysam alan adını yandexte onaylatamadim. Ns, dns, cname, txt, mx ayarlarını yandexin istediği şekilde değiştirdim yine olmadı. Whois bilgilerinde ki e-mail adresini degistiremedim. Ve kök dizine eklenmesi gereken satırı girmedim. Ama zaten dns, ns, mx ve cname ayarları yeterli. Belki bir hayırsever çıkarda yardım eder diye buraya konu açmayı uygun buldum.
C
9 yıl
gittigidiyor\u0027da facebook grubu satilabilir mi?
Arkadaşlar elimde bikac tane facebook grubu var gitti gidiyorda açık arttırmayla satilabilir mi? Gittigidiyora baktım hiç öyle ilan bulunanmadim. Acaba yasak mı?
C
9 yıl
domain parketme ve Türkçe reklam sorunu
Merhaba arkadaşlar. Bir e-ticaret alan adına sahibim. Bu domaini sedoya parkettim fakat çıkan reklamlar ingilizce. Ayarlardan Türkçe reklam filan ayarlayabiliyor muyuz? Ya da bildiğiniz Türkçe reklam veren park siteleri var mi? Mesela bazi sitelere bakıyorum reklamlari hep Türkçe. Sitede çıkan privacy Policy yazısına tıklıyorum google adsenseye çıkıyorum. Google'a park etmek mümkün mü acaba? Eğer mümkün değilse google adsenseden nasıl reklam aliyoruz? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür. ..(konuyu yanlış yere açtiysam ozur diliyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.