R

Yüzbaşı
15 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Güç kaynağı değiştirdim ama bilgisayar açılmıyor
Önceki 450W güç kaynağım bozulduğu için Aerocool VX-400 güç kaynağı aldım ama güç tuşuna bastığımda fanlardan sadece 1 tanesi bir adım dönüyor ve duruyor bu sırada işlemci soğutucusu, ekran kartı ve HDD çalışmıyor. Sorun ne olabilir?
R
7 yıl
TruckersMP ve Steam hesabı bağlantısı
TruckersMP ile Steam hesabımı uzun zaman önce bağladım ama TruckersMP'da ki şifremi unuttum. Şimdi ne şifre sıfırlama e-postası geliyor ne de hesaplar arasındaki bağlantıyı kaldırabiliyorum. Yardımcı olur musunuz?
R
8 yıl
Dönem Sonu Uygulamalı Sınav İçin Yardımınız Lazım
< Resime gitmek için tıklayın >

Geçen yıl yaptığım yazılımın bir benzerini bu yıl dönem sonu uygulama sınavı olarak yaptırıyorlar ve geçen sene nasıl yaptıysam öyle yapmama rağmen çözemediğim hatalar ortaya çıktı. Yardımcı olur musunuz?

edit: sorun çözüldü. class library olarak eklemek gerekiyormuş.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
.
.
R
8 yıl
LG L Fino root
Root işlemini yaparak uygulamaları sd karta yüklemek istiyorum fakat internette yeterli bilgiyi bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Düzenleme: Biraz daha araştırınca buldum. Silinebilir.
R
9 yıl
Lenovo G50-30 laptop
Başlıkta belirttiğim laptopun biosuna giremiyorum bütün f li tuşlara ve del e bastım ama hiç biri işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz?
R
9 yıl
Kütühane Takip Veritabanı Oluşturma
Veri tabanını oluşturdum ve sanırım bir sorun yok fakat örneğin verilenkitaplar tablosunu programa bağladığımda kitabın id'si değil de kitabın adı gelsin istiyorum. Bu olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
C# int to string hatası
Hata resimde nasıl çözeceğim hakkında bir fikrim yok. Yardım eder misiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
Otomobil Temizliği
İnci beyazı Toyota Corolla'mız var. Aracın dışını yıkarken köpükler hemen kuruyor her zaman ilk başta fark edilmiyor su tuttuktan sonra belli oluyor ve bez ile silmeye çalışınca dağılıyor lekeler. Bir diğer sorun ise aracın içindeki siyah plastiği ne kadar silersem sileyim hep bi çamur izi/lekesi kalıyor bir türlü kurtulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
R
9 yıl
Whatsapp yüklü fakat yüklü değil görünüyor
Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi whatsapp tile'ı farklı ve tıkladığımda açılmıyor. Bu sorunla önceden karşılaşmış olan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.