_

Er
15 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
11 yıl
Kablosuz mouse sorunu
bu sabah platoon pl-1882 mause aldım 17 lira ucuz bi fiyatı vardı denemek için almıştım aslında. Ama yeni sekme bile açamıyorum sürekli hareket halinde durmadan hareket ediyo. Mause'u ters çevirdiğimde de aynısı oluyo. Kendisinde mi sorun var yoksa virüs ten mi olur. Viüs ten nasıl olur bilmem ama :D bide format atarım yarın öyle bakarım ama yinede fare ile alakalı bişey olabilir mi?
_
11 yıl
Parkour\u0027a başlamak istiyorum.
istanbulda oturuyorum. Aslında mecidiyeköyde bi salon var parkourla arası olan enhar güreşciyi filan tanır zaten. Bi spor salonu tutmuışlar ve eğitim veriyolar. Ama aylık 4 kere 100 lira. Haftada 1 kere filan oluyo. 1 ders 2-2,5 saat bu sürede ne kadar birşey öğrenebilirim. Yada öğrenebilir miyim? vücudum esnek değil. Bu yüzdeen gitmek istiyorum aslında. Sizce 1 ay 4 kez bana bir fdaydası olur mu? birde bu yaz ayaklarımdan küçük bi operasyon geçiricem(tırnak batması yüzünde) ameliyat olduktan 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Çok atlama zıplama var yaklarım için kötü bi yanı olur mu? çok soru sordum kusura bakmayın
_
11 yıl
Kinect tavsiye eder misiniz
Arkadaşlar bi elektronik mağzada (adını verebiliyomuyum bilmiyorum ) 700 liraya bi cihaz buldum 250 gb. (0.) ama biraz daha bakındım 900 liraya kinectli xbox buldum. Sizce hangisini alayım. 200 liram çöpe gider mi forumda dolaştım heves diyenler var. Ama ben güzel olucağını düşünüyorum. Salon büyük ama tek sorun zıplayıp hoplamak. zıplayamam :D yani o tarz oyunlar mı vardır hep bilimiyorum. Güzel oyunlarıyla beraber tavsiyenizi yazarsanız çok teşekkür ederim.
_
11 yıl
tv de video açamıyorum.
Bu sabah film aldım ve flasa yükledim normalde Lg led tvde video izleyebiliyorum. Ama aldığım filmde ses var görüntü yok sebebini biliyorsanız lütfen yazn acil.
_
11 yıl
En iyi dövüş sporu.
15 yaşındayım ve yazın başlayıp uzun süre devam ettirmek istediğim bi spora ihtiyacım var. Çok sıska değlim ama kiloluda değilim. yani tam sayılır braz fazlam olabilir bundada yardımcı olucak bi spor olursa iyi olur. İhtiyacım olan spor tam scott adkins tarzı Bu tarz hem vucud geliştiricek hem esnekilk sağlayacak hemde teknik vericek en iyi spor nedir. Birde bi faydası olurmu bilmem ama solağım. yani kavgada filan rakibe göre ters duruyorum yani sağ ayak önde. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.