S

Yüzbaşı
09 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1054 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 ay
GTA 6\u0027DA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLUR MU?
< Resime gitmek için tıklayın >
Merhabalar, önümüzde ki süreçte tanıtılması beklenen GTA VI'nın konu başlığında da belirttiğim üzere Türkçe Dil Desteği ile çıkış yapması mümkün müdür? Günümüz internet çağında firmalar topluluklara kayıtsız kalmamakta GTA VI çıkış yapmadan önce Türkçe Dil Desteği için imza kampanyası başlatmak faydalı olur mu?
Konunun güzel bir şekilde sonuca ulaşması için Türkçe Dil Desteği ... sebepten ötürü gelir/gelmez diye belirtirseniz hepimizin yararına olacaktır.
Mantık ve saygı çerçevesinde birbirimizi üzmeden fikirlerimizi beyan edersek çok makbule geçer. Şimdiden faydalı yorumlarınız için teşekkürler ve iyi forumlar.
S
2 yıl
Sony XR-55A95K mi ? TCL 65C935 mi ?
Sony XR-55A95K ve TCL 65C935 bu iki tv arasında kalmış durumdayım. Birisi oled diğeri mini led panele sahip. Oled panellerde sorun yaşayan kullanıcı sayısı çok fazla. Sony oled, servis ve garanti konusunda ne durumda? TCL'in ise servis ağı ve bayisi pek yok ve herhangi bir sorunda muhatap bulması zor deniliyor, ama sitelerine baktığımda BİLKOM güvencesiyle yazıyordu? Hangisini alacağımı şaşırmış durumdayım yardımcı olursanız çok memnun olurum.


TCL 65C935: https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c935

Sony XR-55A95K:https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/a95k-series
S
5 yıl
Güç Kaynağı ve Kasa Aldım Sizce İyimi Bu İkili?
Nzxt H700 Kasa aldım hava akımı nasıldır? Birde Fsp Hydro G 750w güç kaynağı aldım. Araştırdım ikiside iyi parçalar ama yinede foruma sorayım dedim belki kullanan veya tecrübeli olan birileri vardır diye. Yardımcı olursanız memnun olurum
S
5 yıl
NZXT H700 KASA İYİMİDİR?
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi kasa iyimidir hava akışı durumu vs. İyi bir kasa gibi duruyor deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
S
5 yıl
PSU İÇİN ÖRGÜ KABLO ÖNERİSİ
Güç kaynağım için kaliteli örgü kablo arıyorum bildiğiniz satan yer vs. varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.
S
5 yıl
SİSTEMİM İÇİN KASA TAVSİYE EDİCEK VAR MI?
Merhaba topladığım sistemim için kasa bakıyorum neredeyse hepsinin fiyatı pahalı o yüzden aranızda hava akımı iyi olan güzel bir kasa bileniniz vardır diye sizlere de danışmak istedim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

-RYZEN 7 3700X
-MSI RTX 2070 SUPER
-MSI MPG X570 GAMİNG WİFİ
-SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB
-HYPERX PREDATOR RGB 32GB DDR4 3200Mhz
-SEAGATE 2TB HARDDİSK x2
S
5 yıl
KALİTELİ FULL MODULER PSU TAVSİYE EDECEK VAR MI?
BU SİSTEME KAÇLIK PSU GİDER VE İYİ BİR PSU ÖNERİRSENİZ MEMNUN OLURUM.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

-RYZEN 7 3700X
-MSI RTX 2070 SUPER
-MSI MPG X570 GAMİNG WİFİ
-SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB
-HYPERX PREDATOR RGB 16GB DDR4 3200Mhz

BİRDE İYİ BİR KASA BİLİYORSANIZ TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM.
S
5 yıl
COOLER MASTER MASTERCASE H500M SATAN BİLDİĞİNİZ SİTE VAR MI?
İnternette kaç gündür araştırıyorum satan bir yer bulamadım ya stokta kalmamış yada hiç satan yok. Sadece Nanokatolog diye bir sitede buldum onlarda yurtdışından getiriyorlarmış daha önce o siteden alışveriş yapanların yorumlarına baktım satın aldığı parça için 1 ay bekleyen olmuş. Bildiğiniz bir güvenilir site var mı? Başlıkta belirttiğim kasayı satan yardımcı olursanız memnun olurum.
S
5 yıl
ACİİL!! YARDIM LÜTFEN (Klavyemde bazı tuşlar çalışmıyor)
Klavyemde belirli tuşlar çalışmıyor. Bir türlü bulamadım sıkıntıyı. http://prntscr.com/ncmpw1 soluk renkli tuşlar çalışmıyor. F6,6,Y,H,B tuşları.
S
5 yıl
ACİİL!! YARDIM LÜTFEN
Klavyemde belirli tuşlar çalışmıyor. Bir türlü bulamadım sıkıntıyı.
http://prntscr.com/ncmpw1 soluk renkli tuşlar çalışmıyor. F6,6,Y,H,B tuşları.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.