B

Çavuş
09 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
işlemci 90 derece
merhaba arkadaşlar herkese selamlar hayırlı kandinller olsun.

işlemcim intel i52400
anakartım asus p8h67-v

pc de 1 kaç gün öncesine kadar ekran vermeme durumu vardı dram led memok diye bir tuş var anakartta ona bastım ekran geldi. ama bu defada pc açılırken sürekli bios ekranına giriyo işlemci 60 dereceden 1 dakika içinde 90 dereceye cıkıyo hemen kapatıyorum pc. sorun nedir acaba ? acılışta overlock felan diyor resimde görüldüğü gibi


< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
GÖRÜNTÜ GELMİYOR
HERKESE SELAMLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN.

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIMA Bİ ARKADAŞIMDAN İKİNCİ EL EKRAN KARTI ALDIM MODELİ SAPHİRE HD 6850 1 GB GDRR5 256 BİT. KASAYA DÜZGÜN ŞEKİLDE BAОLADIM 6 PİNLİ GÜC KABLOSUNUDA BAОLADIM ACTIM GÖRÜNTÜ VERMEDİ. SONRA CIKARTTIM ESKİ EKRAN KARTIMI TAKTIM YİNE GÖRÜNTÜ YOK. 10 BORT EKRAN KARTINA TAKTIM YİNE GÖRÜNTÜ YOK. HDD GÜC IŞIОI YANMIYO DEVREYE GİRMİYOR BİOS EKRANINA GİREMİYORUM. FARKLI RAM DENEDİM YİNE OLMADI. BÜTÜN KABLOLARI SÖKTÜM 1 SAAT BEKLEDİM STATİK ELEKTRİK BOŞALSIN DİYE YİNE OLMADI. BİOS PİLİNİ CIKARDIM PİRİZDEN FİŞİ CEKTİM POWER TUŞUNA BASILI TUTTUM PİLİ TEKRAR TAKTIM YİNE BİOS EKRANI GELMEDİ. FARKLI RAMLAR DENEDİM OLMADI. ÜZERİNDEKİ RAMI BAŞKA KASADA DENEDİM SORUNS SORUN NERDE OLABİLİR ?

SİSTEM İNTEL İ5 2400
RAM KİNGSTON DRR3 4 GB
ANAKART ASUS P8H67-V
POWER AOPEN 500 WAT
B
9 yıl
GÖRÜNTÜ GELMİYOR
HERKESE SELAMLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN.

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIMA Bİ ARKADAŞIMDAN İKİNCİ EL EKRAN KARTI ALDIM MODELİ SAPHİRE HD 6850 1 GB GDRR5 256 BİT. KASAYA DÜZGÜN ŞEKİLDE BAĞLADIM 6 PİNLİ GÜC KABLOSUNUDA BAĞLADIM ACTIM GÖRÜNTÜ VERMEDİ. SONRA CIKARTTIM ESKİ EKRAN KARTIMI TAKTIM YİNE GÖRÜNTÜ YOK. 10 BORT EKRAN KARTINA TAKTIM YİNE GÖRÜNTÜ YOK. HDD GÜC IŞIĞI YANMIYO DEVREYE GİRMİYOR BİOS EKRANINA GİREMİYORUM. FARKLI RAM DENEDİM YİNE OLMADI. BÜTÜN KABLOLARI SÖKTÜM 1 SAAT BEKLEDİM STATİK ELEKTRİK BOŞALSIN DİYE YİNE OLMADI. BİOS PİLİNİ CIKARDIM PİRİZDEN FİŞİ CEKTİM POWER TUŞUNA BASILI TUTTUM PİLİ TEKRAR TAKTIM YİNE BİOS EKRANI GELMEDİ. FARKLI RAMLAR DENEDİM OLMADI. ÜZERİNDEKİ RAMI BAŞKA KASADA DENEDİM SORUNSUZ CALISIYOR. SORUN NERDE OLABİLİR ?

SİSTEM İNTEL İ5 2400
RAM KİNGSTON DRR3 4 GB
ANAKART ASUS P8H67-V
POWER AOPEN 500 WAT
B
10 yıl
İKİNCİ EL EKRAN KARTI DOLANDIRICILIĞI
herkese selamlar. bundan 2 ay önce cok güvenli ikinci el bir siteden ekran kartı aldım. ürün elimize gecti taktık calıstırdık sağlamdı ve ödeme için onay verdim. yalnız oyunlarda hiç denememiştim ve esas patlak ordan cıktı ekran kartı arızalıydı. garantisi olduğu için teknik servise gönderdim vatan bilgisayardan alınma bir kart. teknik servis kartı iade aldı ve parasını tekrar ödücek ama faturadaki yazan şahısın kredi kartına ödücek. yani bi bakıma dolandırıldım. şimdi aldığım cocuğun cep telefonuna 1 haftadır ulaşmıyorum büyük ihtimal bunu bilerek yaptı. tabi burda benimde ihmalim ve dikkatsizliğim var daha dikkatli olmalıydım. ama yinede herkese tavsiyem kesinlikle ikinci el alınmaması 3-5 fazla verin mis gibi kendi adınıza garantili ürün alın sorun yaşamayın.
B
10 yıl
KASA KAPANIYOR
herkese selamlar. kasaya dokununca veya bazen kendiliğinden pc ekran gidiyor ama kasa calısmaya devam ediyor yani elektrik komple kesilmiyor. daha sonra restart yapıyorum kasa yine calısıyo ama ekran vermiyor. ekran vermesi için kasanın içindeki kablolara dokunuyorum ileri geri cekiyorum çalışıyor ekran veriyor. ama en ufak sarsıntıda veya dokunmada yine aynı. 1 kereye mahsus bios sıfırladı tarih sıfırlandı. sorun nerde olabilir ?
B
10 yıl
AÇILIŞ SORUNU VE YAVAŞLIK
pc acılırken bu hatayı alıyorum ( detect drives done no any drive found ) interneti arastırdım bios ayarı ile ilgiliymiş jmicron diye bi yere giriliyormuş. ama ben biosta bi türlü böyle bir yer bulamadım bu işi tam olarak nasıl yapıyoruz bilen varsa cok sevinirim. ayrıca pc cok gec acılıyor ve format moduna cok zor geciyor format atmamda 1 saat sürüyor .
B
10 yıl
950 wat power supply
kasamda 550 wat power suply vardı 950 wat yükselttim. anakartım asus p5kc ekran kartım saphire hd 7850 2 gb 256 bit 8 gb ram quad core 9300 işlemcim var. yeni power taktıktan sonra her 10 dakkada bir reset atıyor neyden kaynaklanıyor olabilir ?
B
10 yıl
saphire hd 7850 ACİLLLLLL
selamlar. ikinci el olarak aldığım ekran kartı oyunlarda karelenmeler yapıyor sorun nedir acaba ?

model saphire hd 7850 2 gb 256 bit.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
8 GB RAM TAKINCA PC ÇALIŞMIYOR
HERKESE SELAMLAR. PC DAHA ÖNCE 8 GB RAMDA COK RAHAT Bİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORDU. BİOS PİLİNİ CIKARTIP YENİDEN TAKTIKTAN SONRA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI. RAMLARDAN HERANGİ BİTANESİNİ CIKARTIYORUM ACILIYOR TEKRAR TAKINCA ÇALIŞMIYOR. BÜTÜN RAMLARI TEK TEK DENEDİM SORUN YOK. BÜTÜN SLOTLARI TEK TEK DENEDİM YİNE SORUN YOK. TEK SORUN TOPLAM 8 GB RAM TAKINCA EKRAN GELMİYOR AMA KASA CALISIYOR. ACABA BİOSTAN AYARI VARMIDIR ? ANAKART MODELİ ASUS P5PKC. WİNDOWS 7 64 BİT YÜKLÜ

BU RAMLARI KULLANIYORUM
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
APPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
APPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

bu ekran kartını alıcam ama power gücü yeterlimi bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim. power resimde görüldüğü gibidir
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.