S

Er
08 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Pratik Yemek Tarifleri Al
Site Adı: Pratik Yemek Tarifleri Al

Site Adresi :https://pratikyemektariflerial.com

Açıldığı Tarih : 17/11/2018

Site İçeriği & Amacı : Açıklamalı Yemek tarifleri

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Daha fazla kullanıcı ve tariflere ulaşarak her kesime hitap edebilmek
S
6 yıl
istanbultakipci.com sosyal medya hizmetleri
Hayatımız giderek dijitalleşirken pek çok ihtiyacımızı da buradan karşılayabilmenin konforunu yaşıyoruz. Örneğin alışverişleri ele aldığımız da internet üzerinden gıdadan giyime varıncaya kadar her şeyi karşılayabiliyoruz bu da bize geri planda büyük bir zaman avantajı olarak dönüş yapıyor. Zaman hızlı akıp giderken para kazanmak gibi bir zorunluluğumuzda söz konusu oluyor. Dolayısıyla bu akıp giden zaman içerisinde para kazanabilme hırsı insanların kendilerine zaman ayıramamasına neden oluyor. Para ve sosyal medyayı düşündüğünüzde elbette ki burada farklı kanalları değerlendirmek gerekiyor. Örneğin İnstagram’ı ele alacak olursak buradan satış yapmanız için belli bir takipçiye ulaşmanız gerekiyor. Burayı geniş bir Pazar olarak düşünmelisiniz ve ne kadar fazla kişiye ulaşırsanız o kadar başarı elde edersiniz İstanbul takipçi sitesi bu konuda en doğru adreslerin başında geliyor. İstanbul beğeni sitesi hızlı bir şekilde takipçilerinizin sayısını artırmanız için size yardımcı olacaktır.

Sosyal medya hayatımızın bir parçası ve birçoğumuzun da arkadaşı denilebilir. Zamanın büyük bir bölümünü burada geçirerek bazen bilgi alıyoruz, bazen eğleniyoruz bazen de alışveriş yapıyor. Sizde firmanızın sosyal medya hesaplarının hızlı bir şekilde yükselmesini istiyorsanız az önce bahsetmiş olduğumuz İstanbul sosyal medya hizmetleri size bu konuda en iyi desteği sunacak ve firmanızın ticari hesaplarını kısa zaman içerisinde daha güçlü bir hale dönüştüreceksiniz. Sosyal medya ticari olsun bireysel anlamda olsun en fazla kullanılan alanlardır.
https://istanbultakipci.com
S
8 yıl
Kıdem tazminatı hakkında
merhaha,

Ben bir giyim firmasında depo sorumlusu olarak görev yapmaktayım iş hastalığı sebebiyle meslek hastalıkları hastanesine başvurdum ve raporumda bölüm değişikliği kararı verildi.Şirket içersinde bölüm değişikliği olmadığı için kıdem tazminatımı verip iş çıkışı yaptıracaklar.Yalnız her ay prim vb.şeylerden dolayı maaş tutarları ve primler değişmektedir bu durumda kıdem tazminatı nasıl hesaplanmaktadır.Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Bu ay rahatsızlık sebebi ile 10 gün rapor kullandım ve aldığım net 1600 tl

son 6 ay bürüt maaş
4.738,96
5.775,16
3.404,84
3.200,84
3.312,89
2.835,72

teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.