B

Çavuş
07 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
2018 Fiyat-Performans Telefon önerisi
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Yakın gelecekte fiyat performans ürünü bir cihaz alma umudundayım ve bir süredir telefonlar konusunda araştırma yapıyorum.
Belirlediğim bütçe 2000 TL civarı belki bir miktar küsuratı söz konusu olabilir(2150-2200TL gibi.).
Araştırdığım telefonların her birini dünyalar kadar öven de var bir o kadar yeren de..
Bu yüzden birden fazla kişiye ulaşıp tavsiyelerini almak istedim. Çünkü inceleme videolarının bir çoğuna baktığımda 2016-2017 olduğundan dolayı güncel işletim sistemlerindeki memnuniyet & memnuniyetsizlik sorunlarını öğrenmek istiyorum.

Beklentim performans olarak beni birkaç yıl idare etmeli telefonda oyun oynayan biri değilim çok nadir zaman geçirme amaçlı 1-2 oyun belki yüksek performans isteyen oyunları hiç denemişliğim bile yoktur. Sosyal medya kullanımı akıcı olmalı ve kamerasına önem veriyorum ama muazzam olmak zorunda değil sadece düşük ışık koşullarında üzmemesini diliyorum gece fotoğraflarında karıncalı bir görünüm yaratmasından çekiniyorum özellikle selfie kamerasının.

Araştırdığım telefonlar;
Mi6
OnePlus5 - OnePlus5T
Sony Xperia XZ1
Samsung Galaxy FE

Bunlar yada başka önerileriniz olabilir. İşletim sistemi olarak IOS ile sorunum yok ama haliyle daha pahalı cihazlar ama Hepsiburada üzerinde 2000TL ye yenilenmiş 6S de mevcut bunların arasına girebilecek bir aday olarak. Nasıl bir tavsiyede bulunursunuz merak ediyorum kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim
B
6 yıl
HTC One M8 Verizon\u0027u Avrupa modeline çevirmek için yardım
Merhaba arkadaşlar elimde bir tane verizon m8 var verizon rom kurulu bunu telefon uzantısı WLV bunu Avrupa'ya çevirmek istiyorum yani UL'ye ne kadar araştırma yaparsam yapayım MID değiştirmek için konuların çoğundaki şunu yap şunu indir kur dedikleri linklerin hepsi kırık bana detaylı bir şekilde MID değiştirmem için yardımcı olabilecek var mı ? Telefonum rootlu yani işlemlerin yapılması için gerekli herşey doğru sadece nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
B
7 yıl
Htc one m8 verizon modeli rom kurmak için yardım
Merhaba arkadaşlar elimde htc one m8 in verizon modeli var açılırken donuyor rom atmam gerekli İngilizce bilgim zayıf yabancı sitelerden pek anlamadım bana detaylı yardım edebilecek var mı bu konuda Android sürümü 5.0 ve üstü bir rom kurmama yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
@-forumber-
B
7 yıl
3000 TL Bütçeli Oyun Bilgisayarı
Merhaba arkadaşlar bir süredir araştırma yapıyorum Fiyat/Performans olarak "Asus X550VX-DM324D" modelinden daha iyi bir notebook bulamadım. Ama araştırmalarımın sonucunda kronik arızalı bir notebook olduğunu öğrendim bu yüzden kafamda deli sorular oluşmaya başladı bu bilgisayarın özelliklerine yakın yada eşdeğer 3000tl bütçeli laptop önerilerinizi alabilir miyim lütfen ?
B
7 yıl
HTC One M8 \"Your phone is encrypted\" sorunu
Verizon modeli yurt dışı kaynaklı HTC M8 telefonuma otomatik güncelleme almadığından dolayı güncel farklı bir custom rom yükledim ve sonrasında telefon açıldığında "Your phone is encrypted" başlığı altında bir şifre girmem isteniyor bu sorun hakkında yardımcı olabilecek var mıdır ? Farklı romlar yüklediğimde de hep aynı sorunu yaşıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
HTC One M8 Güncel ROM için Yardım ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar elimde HTC One M8 cep telefonum var yurt dışı kaynaklı ve IMEI kaydı farklı bir telefon üzerinden yapılmış halde ancak var olan ROM da android sürümü 4.4.2 güncel bir ROM atmak istiyorum ama genelde Türkçe birşeyler bulamadım internet araştırmalarımda bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.