B

Onbaşı
06 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
iPhone 4s , Kişisel Erişim Noktası (YARDIM EDİN LUTFEN)
merhaba arkadaslar şimdi şöyle , benim pc'im de kablosuz internet erişimi sağlayan bir cihaz vardı fakat bozuldu. ve pc'de interneti kullanmam gerekiyor. Aklıma iPhone'um geldi. fakat iPhone'da Kişisel erişim noktası , hücresel açılmadan olmuyor. ve hücresel'im bitti bitecek. Wifi var evde ona nasıl direk olarak bağlanabilirim? hücresel kullanmadan kullanabilme seçeneği oluyormu ? oluyorsa nasıl ?
B
11 yıl
Torchlight 2 Berserker (REHBER LAZIM)
Merhaba arkadaşlar , kaç gündür oynuyorum ama aklıma takıldı. Torchlight 2 'de Berserker karakterime yardım edebilecek varmı ? Rehber olarak yani . Şu anda 22 levelim ama yani bundan sonraki skillerime , skillerden çok itemlarıma yardım edebilirmisiniz ? Ayrıca benim karakterim olan berserker tabanca tüfek kullanabiliyor , halbuki tabanca tüfek kullanan class outlander. Şimdiden teşekkürler
B
11 yıl
Mount and Blade : Warband Asker Sorunu
Arkadaslar ben şimdi Mount and Blade Warband oynuyorum ama askerlerimde bi sorun var. 70 Kişilik bi ordum var ama savaşa girince hepsi girmiyo benimle gelmiyolar 20 kişi geliyo bazen 15 tane okçu , 5 tane piyade geliyo bazen 2 tane okçu 18 tane piyade falan geliyo bunu nasıl düzeltirim ?
B
11 yıl
Flight Simulator X ses problemi
Selam Arkadaşlar ,

Geçende canım sıkıldı ve Flight Simulator X oynayayım dedim , demez olaydım. Oyunu açıyorum Hiç bi ses yok . Ne Uçak motoru ne Kaptan Konuşmaları . Hiç biri yok herşeyi kontrol ettim ama faydası yok lütfen yardım edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.