K

Er
30 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
360684 Gün Cezalı
355940 gün 48 dk.
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
Burs alan 12. sınıflar bi bakabilir mi?
Biz bu haziranda burs alacak mıyız yoksa daha burs almayacak mıyız?
Alacaksak ne zaman alacağız?
K
13 yıl
Silinsin
K
13 yıl
Aranızda FTR okuyan var mı?
Biraz bilgi almak istiyorum en acilinden FTR okuyan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
K
13 yıl
Telefonum bozuldu mesajlarıma bakmanın bi yolu yok mu?
Gençler telefonum bozuldu açamıyorum telefonu şimdi internetten falan mesajlarıma bakamaz mıyım ya da mesaj falan yollayamaz mıyım?
Hat avea
K
13 yıl
Büyük oğlum kardeşinin zorno arşivini bulmuş
Ben babasıyım gençler nasıl ettiler nasıl yaptılar bilmiyorum. Şimdi abisinin eli ayağı titriyor küçüğü de korkuyo aralarına girsem mi yoksa abi kardeş halleder mi? Sonuçta gençler bişey demiyorum
K
13 yıl
Bugün güvenlikçiyle birisi kavga etti [Media m.]
Ayırmasam birbirini yiyecekti kalıbımı ortaya koydum da zorla ayırdım adamları
Edit: Adama iki tokat attım,güvenliğe iki tokat attım yolladım
K
13 yıl
Dersanede ses getircek bişey yapmalıyız
Gençler dersanede son günlerimiz biz de arkadaşlarla bişeyler yapalım diyoruz böyle çok uçuk değil ama hani kimsenin üzülmeyeceği eğleneceği bişeyler. Farklı ne yapabiliriz önerisi olan var mı
K
13 yıl
Beyler Tatar Ramazanı açın.
Fantezi varr fantezi
K
13 yıl
Beyler kız çok naz yapıyo ne yapmalıyım?
Artık cidden bıktım usandım seviyorum diyorum o da seviyor ama teklifi kabul etmiyo. Ondan sonra bi dk yanına gitmesem hemen surat asıyo. 4 ders boştu çıktım eve geldim çıkışa tekrar gittim yanıma bile gelmedi gördü beni direk geçti kolundan tuttum nereye dedim gerizekalıca hareketler yapma dedi benim de en sinir olduğum laf gerizekalı biri bana bunu derse kafayı yiyorum birden,onu diyince hiç bişey demeden yürüdüm gittim 2 dk sonra aradı şimdi nereye gidiyorsun diyo, lan madem ilgilenmiyorsun niye soruyorsun. Çok fazla da kıskanç orası iyi güzel bişey demem de. Çok atar yapıyo sizce davranışım nasıl olmalı?
Bi de bana sevdiğini kanıtla diyo lan ben nasıl kanıtlayayım seviyorum işte.
K
13 yıl
YGSye hazırlanan ve ya iyi bi üniversite kazanmış olan bi bakabilir mi?
Benim okulum bu sene bitiyo kısmetse. Okul beni çok etkilediği için bu sene ders çalışamadım pek. İstediğim ve ya hakettiğim puan gelmedi. Benim bi hedefim var kimseye söylemediğim ancak şöyle söyleyeyim 450 puan almam gerek. Haziranın başından itibaren başlıyorum inşallah. Şimdi beni sıfırdan düşünün ki 300 puan civarı ancak almıştım ygsden bu şekilde başlayarak günde ne kadar ve nasıl çalışmam lazım ki bu seneki ygs de 450 puan alabileyim? Bi yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.