A

Çavuş
29 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Asus N56VZ Windows 8 için Drivers
Arkadaşlar bende N56VZ Windows 7 var. Bilgisayarı aldığımda Drivers cdsi vardı ve oradan yükledim. Windows 8'e geçmeyi düşünüyorum ama driverları nasıl yükleyeceğim konusunda kafam karıştı. Asus'un destek bölümünden Windows 8 için driverları buluyorum ama hepsini topluca indirme gibi bir seçenek göremedim. Hepsini tek tek mi indirmem gerekiyor ve yine hepsini tek tek mi kuracağım? Windows 7 drivers cdsi takınca kendisi otomatik yüklüyordu. Hepsini ben tek tek kuracaksam çürürüm herhalde. Başka bir yol bilen var mı?

http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N56VZ/#support_Download_36
A
11 yıl
Fn tuşu touchpad kapatmıyor.
Arkadaşlar Asus N56VZ kullanıcısıyım. Fn tuşlarım gayet sağlıklı çalışıyor ancak touchpad için olan fn+F9 çalışmıyor ve touchpad'i kapatamıyorum. Diğerleri düzgün çalışıyor. Ne yapmalıyım, silip tekrar yüklemem gereken programlar neler?
A
11 yıl
Subwoofer ucu kırılması durumu
Arkadaşlar subwoofer ucu kırılması durumunun çoğu kişinin başına geldiğini okudum ve merak edip Asus destek bölümüne e-posta atıp sordum bu durumda garanti konusu nedir diye. Cevap geldi ama sanki otomatik bir cevapmış gibi :) Sizce bu mesajdan ne çıkarabiliriz? Ben de soruyu güzel soramadım gibime geliyor.

Benim e-postam

"Merhaba, ben Ahmet. Asus N56VZ kullanıcısıyım. Birçok yerde bazı kişilerin hediyesi Subwoofer'ın ucunun kırıldığı ve içinde kaldığı mesajını okudum, beni de bir korku sardı kırılacak korkusuyla çok hassas takıp çıkarmaya özen gösteriyorum. İnşallah benim başıma gelmez ama olası bir ucu kırılma ve içeride kalması halinde bu durum garanti kapsamına giriyor mu? Giriyorsa ne gibi hizmetleriniz var? Girmiyorsa sonsuza dek Subwoofer olmadan mı kullanacağım? Teşekkürler."

Asus Destek gelen Cevap:

Merhaba;



Cihazda sorun yaşamanız halinde kontrol için servisimize gönderebilirsiniz. Kullanım kaynaklı bir hasar tespit edilir ise ücretlendirilecektir. Ancak tespit için cihazın serviste incelenmesi gerekmektedir.



Saygılarımızla,

ASUS Müşteri Hizmetleri
A
11 yıl
Windows Deneyimi Dizini Performansı Ölçme Hatası
Arkadaşlar Performans Derecelendirme puanı sayfamda "Yeni bir donanım algılandı." uyarısı veriyor ve puanımı güncellememi istiyor ancak derecelendirmeyi çalıştırdığımda "Video performansı ölçülemiyor." diye hata verip hesaplamayı yapmıyor. Aygıt yöneticisinden ünlem veren bir donanım göremiyorum ve yeni bir donanım ekleme yaptığımı da hatırlamıyorum. Sistem geri yükleme yaptım ama işe yaramadı. Sizce nedeni ne olabilir? 2. sorum ise Windows Fotoğraf görüntüleyicisini kullanırken fotoğraflar arası ilerleme yapmak için alt kısımda bulunan sol-sağ yön işaretlerine fare ile tıklayınca fotoğraf görüntüleyici hata veriyor ve kapatmam gerekiyor. Klavyeden yön tuşlarıyla geçiş yapınca sorun olmuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.