M

Yarbay
18 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
4 ay
Nintendo Switch OLED 9750 tl
M
5 ay
Synology D4NESO-2666-4G ECC NAS RAM 591 TL + KDV
Merhaba Arkadaşlar;

Kendime Nas Server ararken denk geldim, diğer sitelere göre fiyatı neredeyse 10 da 1 i fiyatına.


https://www.amazon.com.tr/dp/B098RJGGF4/ref=asc_df_B098RJGGF41708581840000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B098RJGGF4&linkCode=asn&th=1
Diğer Fiyatlar ise şöyle;

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 ay
WD MY CLOUD EX2 ULTRA 24 TB WDBVBZ0240JCH Nas Depolama Ünitesi 15.251,07 TL
Merhaba Arkadaşlar;

İhtiyacı olan için bu kapasitede bu fiyat gayet iyi. Diğer fiyatların yaklaşık 10 bin tl altında.


https://www.pttavm.com/wd-my-cloud-ex2-ultra-24-tb-wdbvbz0240jch-nas-depolama-%C3%BCnitesi-p-766843218?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.97.1
M
6 ay
Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası
Merhaba Arkadaşlar;

Yeni 128 gb flash bellek aldım, birkaç defa kullandıktan sonra başlıktaki hatayı alıyorum. Bilgisayar belleği görüyor ama içine girilmiyor yada biçimlendirmeyi kabul etmiyor.

Registry yada disk part seçenekerini denedim düzelmedi. Bir takım format programlarını denedim düzelmedi.

Başka fikri olan, başına gelmiş ve sorunu çözmüş olan varsa yardım ederse sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 ay
Xbox Wrls.(Gen9) Cntrllr Sepette 2036 TL
M
geçen yıl
Citroen C3 Yağ Sorunu
Merhaba Arkadaşlar;

2005 model C3 SX 93 bg aracım var ve 248 binde sayılır. Bazen aracı çalıştırmak istediğimde yağ seviyesi en dipte diye gösteriyor ama yağı kontrol ettiğimde full olduğunu görüyorum. Bu gibi az gösterdiği durumlarda bazen araç çekişten düşüyor, giderken zorlanıyor. Çok nadir olsa da bu durumu yaşıyorum. Yağ bakımını 1400 km önce yaptırdım. Sorun neden olabilir ? Araba da herhangi bir su, yağ eksiltme yada hararet artışı yok.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
M
geçen yıl
Wii U Birkaç Soru
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım homebrew li wii u için aşağıdaki soruların cevaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

* HDD bağladığımda güç yetersiz hatası alıyorum ama flash bellekleri sorunsuz tanıyor. En fazla kaç gb flash bellek takabilirim? USB 2.0 yada 3.0 fark eder mi ?
* Hafıza kartı olarak en fazla kaç gb takabilirim ?
* Cihazın kendi hafızasında boş yer 200 mb kadar gözüküyor ama yüklü hiç birşeyi göremiyorum ve silemiyorum. Acaba hafızayı nasıl sorunsuzca temizleyebilirim? Factory reset yaparsam bazı yerlerde cihazın brick olabileceği yazıyor, doğru mudur ?
M
2 yıl
www.loratek.net Helium HNT Madenciliği %30 İndirim Fırsatı www.loratek.net
Merhaba arkadaşlar;

www.loratek.net kuruluşunun 1. yılına özel anten ve kablolarda %30 indirime gitmiş. Helium HNT madenciliği ile ilgilenen veya yeni kurulum yapacak arkadaşların işine yarayabilir diye düşündüm.
M
4 yıl
Opel Corsa Debriyaj Problemi
Merhaba arkadaşlar;

Opel Corsa 1.2 2004 model benzinli aracım var. Dün Bulgaristan dan dönüş yaparken tam Kapıkule Sınır Kapısında debriyaj bitti, vites geçmez oldu. Neyse aracı çekici ile Edirne sanayiye çektik usta dedi ki debriyaj hidroliği patlamış. Gerçekten de aşağıda bi yağ akıntısı vardı. Neyse söktüler şanzımanı baktılar ki baskı plaka da eskimiş her ikisi de değişti. Şimdi debriyaj eskiye göre çok yumuşak olmuş. Kavramada veya vites geçmede bir sıkıntısı yok ama basarken yok gibi neredeyse. Acaba yanlış işçilik mi yapıldı ? Yoksa gerçekte olması gereken mi böyle ? Birde debriyaj hidroliği patladığında çok yumuşak olmuştu. Acaba yeniden aynı olacak mı diye korkuyorum. 1700 tl ödedim çekici işçilik ve parçalara. Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
M
6 yıl
Outlook gönderilen mailler
Merhaba;

Şirket mailimden gönderdiğim mailler hangi cihazdan attıysam orada gözüküyor, bunu tüm cihazlarda görünür yapmanın bir yolu var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.