S

Yüzbaşı
23 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Dedem korona olarak hastaneye yatırıldı ama ölüm raporuna başka şeyler yazıldı.
Durumlar çok kötü. Her şeyi panik ortamı olmasın diye saklıyorlar. Hiçbir şey şeffaf değil. İtalya günde 5bin - 10bin vaka gösterirken herkes şaşırıyordu, italya şuan başa çıkabildi. Kriz yönetimini halktan saklayarak değil, doğrularla halkı bilinçlendirdi. Rahmetli dedemi defnettikten sonra toprağa yerleştiren beyaz tulumlu kişiler üstlerini çıkartıp yaktılar. Ölüm raporu ise yüksek tansiyon gibi şeyler yazıldı. Yakın zamanda Fahrettin bakan demiş ya semptom gösterenleride açıklayacağız. Hepsi yalan. insan bizzat başına gelmeden inanamıyor. Sizleride bilgilendirmek istedim.
S
5 yıl
Hastaneye ulaşamıyorum ! Fişini çekmişler telefonun
Covid teşhisi ile hastaneye kaldırılan dedem var. Gitmeden önce iyidi gittikten sonra ilaç yüklemesi, vitamin yüklemesi yapmışlar. E nabız üzerinden baktık şok olduk. Bütün değerler tavan yapmış. Olması gereken değerlerin 50 katına kadar çıkmış. Adamların organları iflas etmiş. Yoğun bakımda ölmesi bekleniyor. Başka şehirde ne hastaneye yoğun bakım odasına alıyorlar nede arayıp ulaşabiliyoruz. Hastanenin tek bir numarası var ve ulaşılmıyor. Çerkezköy devlet hastanesi. Gidemiyoruzda çevremiz yakın temasta olduğu için karantinada. Haksız kazanç sağlayan hastane çalışanlarına Allah aynı acının beterini yaşatsın.
S
5 yıl
Aylık taksidini ödeyebildiğim ürünü neden alamıyorum ?
soru 1: Örneğin alacağın ürünün fiyatı 12k, 12 taksitle aylık 1k verebiliyorken neden kartta en az 12k olma koşulu var ? soru 2: Bankalar maaşının yaklaşık 4 katı limit veriyor. Gününüz türkiyesinde ortalama iyi bir maaş alabileceğin 8k dersek banka 40k versin hadi en fazla. Evlenenler televizyon, koltuk, beyaz eşya vesaire nasıl alıyor bu kadar az limitle ?
S
6 yıl
kedi evde tek basina 9 gun kalabilir mi ?
her yere yemek ve su koysam 9 gunde bir sey olur mu ? daha once 5 gun kalmisti bu yontemle. Birakabilecegimiz kimse yok

edit: kedim cok korkak oldugu icin yabanci birini gordugu zaman koltuk arkasindan cikmayan, evden ciktiginda nefes nefese kalip robot gibi yerinde kalan bir tipte kedi
S
6 yıl
Caddebostandaki martı scoterlere binen var mı ?
Kullandıktan sonra istediğimiz yeremi kilitliyoruz, nasıl oluyor ? Sistem kullanmayı bitirdiğimizi nasıl anlıyor ? Sürerken mola versek para yazmaya devam ediyor mu ?
S
6 yıl
İphone appstore bu fake mail dolandırıcılığı mı ss li
Kredi kartı çok önceden kayıtlıydı telefonda böyle bir şey olabilir mi sürekli geliyor böyle mailler


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
3 boyutlu dusunmeyi gelistirme
Bu tip sorularin beyni cok iyi egittigini dusunuyorum. Fakat nasil gelistirebilirim cozumlerken ?

Sorusu Acilimi olan sekil, hangisi olabilir ?

3 boyutlumu dusunmek lazim, formülize edilebilir mi ?


https://i.hizliresim.com/4jdk4J.png
S
6 yıl
bu tip sorular nasil cozuluyor ? matematik
Acilimi olan sekil, hangisi olabilir ?

3 boyutlumu dusunmek lazim, formülize edilebilir mi ?

https://i.hizliresim.com/4jdk4J.png
S
7 yıl
uzaktan 2 kisi ayni filmi birlikte nasil izleyebiliriz
Var mi boyle bir site acaba ?
S
7 yıl
istanbullular burasi neresi
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.