B

Teğmen
23 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
seagate constellation 4TB bad sector sorunu
merhaba, yaklaşık 2 ay önce hepsiburadadan bu ürünü aldım https://www.hepsiburada.com/seagate-constellation-3-5-4tb-7200rpm-hard-disk-st4000nm0053-p-HBV00000XYAS3?magaza=TechPoint fakat son birkaç ügndür oyun dosyaları bozuk çıkmaya ve sürekli disk okuma hatası vermeye başladı steam, bende merak edip hd tune den bad sector taraması yaptım quick taramada bile kırmızı oluyor ve takılıyor, disk ayrıntılarında ise hiç bad sector gözükmüyor, disk normal gözüküyor. şuanda dosyalarımı yedeklemeye çalışıyorum ve harddiskten sürekli fişten çekilince motordan gelen ses gibi bip sesi geliyor 7 saniye aralıkla ama dosyaları alabiliyorum sizce yazılımsal olabilir mi veya garanti diski kabul eder mi yollarsam ?
B
4 yıl
xbox one s kolu bağlantı sorunu
Merhaba bende http://www.hepsiburada.com/Liste/tecom-cyber-blue-usb-30-bluetooth/productDetails.aspx?productId=bd101158&categoryId=319 bu ürün var bt 3.0 destekli bir ürün ve galaxy buds live, dualshock 4 ve telefonum gibi bütün cihazları sorunsuz bağlayabiliyorum dün xbox kolu geldi bağalamaya çalıştım pair moduna alınca pc görüyor, üstüne tıkladığımda bağlandı yazıyor 3 saniye sonra ayarlardan kayboluyor xbox kolu bağlanmıyor. denetim masasından da denedim başarıyla yüklendi yazıyor 3 saniye sonra kol kendi kendine siliniyor huawei matebook var o bilgisayara anında bağlanıyor veya telefonuma driverı otomatik microsoft generic kuruyor kendi driverını bulamadığım bulduğumda da BlueSoleil generic yazıyor aygıt arıyormuş gibi yapıp takılıyor ne yapabilirim caba yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
B
4 yıl
2 modemi tek bir ağ olarak çalıştırma
Merhaba evimde aktif olarak kullandığım 2 modem var biri asus AC51 diğeri ise Netmaster Infinity 401 ben bu modemleri aynı ssid isminde yayın yaparak tek ağda birleştirmek istiyorum, fakat sorun şu ki isimleri aynı yaptığımda ana modemden yani netmasterdan asus a giderken problem yok, sinyal artıyor ve internet çalışıyor fakat netmaster ın yanına gidince sinyal yine artıyor internet kopuyor ünlem çıkıyor ne denediysem işe yaramadı. Asus un dhcp sini kapatın yazılmış bazı forumlarda kapatınca bu sefer Asus un wifi hiç bağlanmıyordu (bu arada Asus ethernet ile bağlı wan olarak çalışıyor) bu durumu nasıl düzeltebilirim modemi yeni almıştım evde bir dünya modem var tekrar yenisini almakta istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
B
4 yıl
Afox ih-81ma anakart g3258 uyumlu mu ?
Merhaba birkaç gün önce sahibindenden g3250 aldım ve anakarta taktım fakat fanlar döndü ve durdu hiçbir şekilde açamadım her seferinde fanlar 1 sn dönüp duruyordu, daha sonra kendi bilgisayarıma msi gaming 3 h97 anakartımdaki işlemciyi çıkarıp yerine g3250 taktım yine aynısını yaptı ama tekrar i7 4790k yı takınca sistem açılıyor. daha sonra sahibinden ilan sahibini arayıp durumu anlattım iade edebilirsin anakartın desteklemiyordur işlemci sağlam dedi hadi afox un sitesinde hiçbir şey yazmıyor onu anladım ama kendi bilgisayarımda işlemci uyumlu gözüküyor. şuanda farklı bir işlemci buldum g3258 bunu alsam sorun yaşar mıyım afox anakartta sizce işlemci mi bozuk yoksa bende mi bir problem var ?
B
4 yıl
Dikey ekran kartı için riser önerisi
Merhaba şuanda msi gaming serisi 1660 a sahibim ve biraz araştırmamın sonucunda 3D yazıcı ile universal her kasaya uyumlu aparatlar varmış birkaç model buldum basmaya hazır fakat merak ettiğim şey bu riser kabloları illaki pahalı olanlarını mı almak lazım mesela gittigidiyorda 30-40 tl ye varken thermaltake in riser ı 200 tl veya önerebileceğiniz bir riser var mı ?
B
4 yıl
i5 4460 ve gtx 1660 darboğaz (işlemci önerisi)
Merhabalar, öncelikle bu sene r9 380 ekran kartımın bozuluması üzerine msi gtx 1660 aldım zaten işlemcimi değiştirecektim darboğaz olacağını biliyordum fakat düşündüğümden çok daha fazla yaptığını gördüm, bazı oyunlarda yapmıyor nadir olarak ama çoğunda da bilgisayar takılmasına kadar gidiyor şimdi sizlere sormak istediğim şu ben sahibinden birçok kişiye yazdım fakat neredeyse hiçbiri dönmedi dönenlerde get açmak istemediler bende malum bu dönemde gidip almak istemedim, birçok insan aliexpressden işlemci almışlar ve çoğu memnun aliexpressden 4 tane işlemci buldum 4770t 4790 ve bunların k lı versiyonları normalde benim anakart ile oc yapılmıyor ama birkaç kişi 4790k alıp benim anakartta oc yapabilmiş şimdi ben 4770t ve 4790k almak arasında kaldım 4770t çok ucuz 560 tl gibi bir fiyatı var 4790k ise 1400 tl ve 1 yılda garanti yazılmış açıklamya sizce hangisini seçmeliyim 4770 ile 4790k arasında çok fark var mıdır ? teşekkürler şimdiden

Anakart: msi h97 gaming 3
işlemci: i5 4460
ekran kartı: msi gtx 1660 gaming x
B
4 yıl
GTX 1070 oyunlar bir anda donuyor
Merhaba bugün sahibindende 2. el kartı bulmuştum sahibi ile konuşup kartı aldım alırken bilgisayara taktılar görüntü geliyordu fakat stres test yapamadık bilgisayar çok eskiydi bende dedim stres testi yapamadık en azından 1-2 gün garanti verin problem olursa geri getiririm olur sorun yok dedi. sorun şu eve geldim kartı taktım görüntü geldi driverı kurdum fakat hangi oyunu açarsam açayım maks 15 dakika oynayabiliyorum bir anda donuyor veya kapanıyor gta da gfx d3d init hatası pubg lite da ise unreal engine is exiting due to d3d device being lost hatası veriyor bu arada işlemcim 4460 evet 1070 için çok yetersiz bir işlemci fakat pubg lite da tam güç çalışmasına rağmen kart yinede donup aynı hatayı veriyor. sizce sorun kartta mı yoksa bilgisayardan mı kaynaklı stress test denedim 8. dakikada oda dondu.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
msi 945 gm3 görüntü gelmiyor
Merhaba, geçen sene msi 945 gm3 ddr2 2.el eski bir anakart almıştım freenas yükleyip NAS olarak kullanıyordum ve birden görüntü vermemeye başladı usb ışıkları yanmıyor, klavye bağladığımda klavye ışıkları da yanmıyor anakart çalışıyor ve fanlar dönüyor kuzey ve güney köprüsü ısınıyor hatta ekran kartı taktım oda ısınıyor fakat görüntü gelmiyor buzzer bağladım hata veriyor mu diye ses de vermedi. Ne yapabilirim acaba ilk aldığımda da ara ara görüntü vermiyordu sonra bir anda vermeye başladı baya bir süre kullandım sorunsuz psu ve ram i sıfır aldım daha yeni onlarda bir problem olacağını düşünmüyorum. Bios pilini söküp sıfırlamayı da denedim cmos reset de denedim fakat hiçbir şey olmadı sadece fanlar dönüyor yeni anakart mı almalıyım yoksa deneyebileceğim farklı çözümler var mı ? şimdiden teşekkürler
B
5 yıl
citroen elysee tablet sorunu
Merhaba, arabayı ilk aldığımızda 7 inçlik olan sitesinde gösterilen değil daha büyük ekranlı bir android tablet takıldı başlarda çok problem yoktu fakat şuanda çok aşırı yavaş zaten 1 gb ram var cihazda ve navigasyon açılana kadar bir ömür geçiyor spotify ile navigasyonu aynı anda açarsanız zaten kaput oluyor şarkılar takılıyor vs sormak istediğim şu bu tabletler için özel bir rom vs var mı acaba veya root atıp işlemciye oc yapsam usb portunuda ram olarak versem sorunum çözülür mü ? çözülse bile root yapacak dosyalar bu tablete uygun nereden bulunur yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

tablet:https://www.google.com/search?q=citroen+elysee+tablet&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihobWdgdvjAhWswcQBHZgXC6sQ_AUIESgB&biw=1920&bih=937#imgdii=Re7xcBwL_9hWTM:&imgrc=OoTCak5KmT4umM: tam modelini bulamadım fakat bu tipte romu farklı sanırım yardımcı olabilecek biri olursa arabadan modelini de öğrenmeye çalışırım.
B
5 yıl
3D yazıcı alacağım kargo seçenekleri ile ilgili sorum var
Merhaba ben ender 3 modeli olan 3d yazıcıyı birkaç güne almayı düşünüyorum, normalde bangood dan almayı düşünüyordum fakat bodrumda olduğum için tnt ile gönderme ihtimalinden dolayı biraz tırstım ve vazgeçtim çünkü dhl ve ups kargolarını bodrumda gözüküyor, fakat tnt gözükmüyor isteğe özel kargo yapılailiyor mu bilmiyorum ama eğer bilen varsa yazabilirse çok sevinirim, ona göre oradan alır satıcıya DHL veya UPS istediğmi söylerim. şuan sormak istediğim ise aliexpressde bulduğum ürün çek cumhuriyetini seçtiğimde kargo ile beraber diğer sitelere göre ucuza geliyor 1300 gibi bir fiyata, kargo seçeneklerinde ise "4PX CZ DHL european second zone delivery ile Turkey" yazıyor bu ne anlama geliyor hem 5-8 gün arasında geleceği yazıyor hemde fiyatı çin'den gelmesine göre fiyatı daha uygun eğer buradan alırsam sorun olur mu ? şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.