T

Er
22 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
Bel ve Bacak Ağrılarım Geçmiyor ??
Arkadaşlar merhaba.Dün basketbol idmanından dönünce merdivende yaptığım egzersizleri yapmaya başladım,apartmanın en alt katından son kata kadar tek ayakla inip çıkıyordum,aynı şeyi diğer ayakla da yapıp bitiriyordum.Ama idmanda hocam bir hareket daha söyledi,hani eller ensede çömelip zıpladığımız hareket var ya,işte onu basamakları çıkarak yapmamı söyledi.Onu yaptıktan sonra bacağımın üst bölgesinde feci bir ağrı oluştu,yani yürürken falan ayaklarım boşalıyor,düşer gibi oluyordum.Sonra 4-5 saat sonra yine basketbol oynamaya indim ve 3 buçuk saat basketbol oynadım.Ve şimdi uyandığımda kötü bir ağrı var yine bacaklarımda.Belimde de.Belimin sırta doğru olan kısmı.Kaslarda bir sıkıntı oluşmuş olabilir mi ? Dinlenmem yeterli midir ? Doktora mı gideyim? Bilgisi olan bir öneride bulunabilir mi lütfen ??
T
13 yıl
Yabancı Arkadaşlar Edinebileceğim Bir Site ?
Merhaba arkadaşlar,ben İngilizce'mi geliştirmek için doğrudan yabancılarla iletişime geçebileceğim bir site vs. bir şey arıyorum,chatroulette falan demeyin de Yabancı forumlarda hesabım var sadece o da çok kullanışlı değil,önerisi olan ?
T
13 yıl
Yurt Dışında Okumak?? (BİLGİSİ OLAN?)
Herkese merhaba.Büyüklerime saygılar.Ben şu an bir Anadolu lisesinde okuyorum.Ama şimdi ya da üniversitede,eğitimimi yurt dışında devam ettirmek isterim.Bana bu konuda bilgilerinizi aktarır mısınız ? Basketbolcuyum da hem,Amerika'da falan bir faydası olur mu ? Biliyorum Amerika'daki basketbol bambaşka ama..Maddi açıdan çok iyi bir durumda denemem,babam emekli,ailenin son çocuğuyum,lise 3 e geçiyorum.Özet olarak,yurt dışında maddi açıdan beni aşmayacak bir şekilde nasıl eğitimimi sürdürürüm? Master,erasmus,vs. gibi terimler duydum mesela :) Neyse,şimdiden çok teşekkür ederim,cevaplarınızı bekliyorum
T
13 yıl
Telefonuma Nasıl Kulaklık Alırım?
Merhaba arkadaşlar,ben telefonuma kulaklık almak istiyorum,Teknosa'ya falan gittim kulaklık baktım,25 liralık sennheiser philips falan vardı.Tam alacakken görevli arkadaşlardan birine sordum sorun olur mu diye emin olmak için,telefonla ses vermez dedi,arkadaşım aldı yeni kulaklık,60 lira saymış.Hiçbir sorun yok.Telefonu samsung'un tuş takımlı bir telefonu,eski yani biraz.Benim ki samsung gio.Nasıl kulaklık alacağım acaba yardım eder misiniz ?
T
13 yıl
Ortasında Patlayan Şarkılar
Merhaba arkadaşlar,bu konu altında başlıkta belirttiğim gibi şarkıları paylaşalım diyorum :) Patlamak bana en mantıklı kelime geldi örnek olarak şunu göstereyim:
http://www.youtube.com/watch?v=FIYUgo2FKuo (Böyle bir konu varsa özür dilerim,hatta linkini atarsanız sevinirim :) )
T
13 yıl
Hoşlandığım kız yokmuşum gibi davranıyor
Merhaba arkadaşlar,öncelikle bir çaylak olarak beni ciddiye alacağınızı umarak cevaplarınızı bekliyorum;üniversite 2. sınıfım,bir kız var sınıfımda,zevklerimiz tatlarımız çok ama çok uyumlu muzik olsun giyim olsun.İki gün öncesine kadar çok iyiydik,hatta uzun uzun konuşmuşluğumuz,açılmamı beklediğini çok belli ediyor,sen söyleyeceğini söylersen ben de söylerim dedi hatta.Ama 2 gün önce ne oldu bilmiyorum ama ben sınıfta yok muşum gibi davranıyor,başta bir şeye canı sıkkındır belki diye düşündüm,sormadım da hata ettim belki ondandır bu durum.Benim de moralim bozuldu tabi,fazla belli etmeye başladım moralimin bozuk olduğunu,o hariç arkadaş çevremden herkes sordu ne oldu bişey mi var diye ama o sormadı.benim moralim bozuldukça onun ki iyiye gitti,ben yokmuşum gibi gülüyor eğleniyor,normal sınıf ortamı gibi.Göz göze geldikçe kafasını çeviriyor.Oturup konuşmayı düşünüyorum pazartesi günü ama bir akıl verin ne olur.ciddiye alıp cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim,iyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.