A

Yüzbaşı
17 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
En Iyi Surus Keyfi Yasatan Araclar
Merhaba Arkadaslar

Surmekten en cok keyif aldiginiz araclar hangileri ? Ben kendime bu soruyu sordum ve oyundaki bircok supercar diye tabir ettigimiz arabayi Top Gear Test Track`de test ettim. En cok keyif aldigim arabalar Pagani Zonda R , McLaren F1 , McLaren MP4-12C ve Ferrari 458 Italia oldu. Murcielago SV`de test ettim, McLaren Slr`da, Ferrari Enzo`da ama bahsettigim 4 arabadan aldigim keyfi baska hicbir arabadan alamadim. Mesela Nissan GT-R yukarida bahsedilen arabalardan daha dusuk beygir gucune sahip olmasina ragmen muhtesem yol tutusu ile onlara cok yakin dereceler yapiyor ama bir McLaren F1 ile viraj donerken aldigim zevki Nissan ile alamiyorum.Baska hosuma giden birsey de stock McLaren F1 in vites araliklari, 2. viteste 180`e cikiyor fabrika cikisi fantastik bir sekilde ayarlanmis. Testleri yaparken en cok dikkat ettigim husus slick lastik kullanmamak. Top Gear gelenegini devam ettirip yol lastigi kullaniyorum. Surus zevki ve heyecan kesinlikle artiyor. Slickler yol tutusu arttirdiginiz icin oversteer ve understeer a daha az dikkat ediyorsunuz, araba kullanirken gaz hassasiyetine daha az dikkat ediyorsunuz heyecan azaliyor ve suruculuk yetenekleriniz gelismiyor. Slick lastik ve active steering, skid recovery ve active stability management acik olarak bu oyunu oynamak kendi suruculuk yeteneklerinize ihanet olur. Devamli diken ustunde araba kullanmak cok heyecanli. Benim gorusume gore bu oyundaki en keyifli seri uretim super arabalar Pagani Zonda R ve McLaren F1. Keske oyunda Noble M600 ve Ascari A10 gibi fantastik saf surus arabalari da olsaydi (Koenigsegg`i katmiyorum o saf suremeyis arabasi), sadece surus keyfi icin uretilmis bu arabalari surme keydi tadabilseydik. Arabalarin kendi kendisini kullanmasina musade etmeyin arabayi siz kullanin.

Evet size bu oyunda en cok keyif veren arabalar hangileri ?
A
16 yıl
Neden yillarca Serdar Ortac dinlemis ufaklik farkli birsey kesfettigi zaman kendini Nirvana ya ermis
Kesfettigi grubu da dunyanin en iyi grubu zanneder ?
A
16 yıl
Gitar alacagim yardim.
Beyler Hep Cort X2 Ibanez Grg170dx konusu acacak degiliz ya. Bu konuda benden
Ibanez Jem7V-WH ile Ibanez Jem20th Anniversary arasinda kaldim. Kullanmis olaniniz varmidir? Jem7V de Alder govde Jem20th de acrylic. Govdeyi su tanklari yapan ozel bir firmaya yaptirmislar. Keza manyetikleri de govde icin ozel uretilmis TransJem denen manyetikler. Kullananiniz edeniniz varsa yardimci olsun cunku Jem20th anniversary i cok ucuza buldum normalde Jem7v nin iki kati ama eger gitari alip da kullanmayacaksam cok anlami yok. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu Jem20th

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu da Jem 7v
A
16 yıl
Bach Bwv 1052
Selamlar

Elinde Bach Bwv 1052 Concerto in D Minor tabları veya notaları olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim.
A
16 yıl
Baba parasi ile konsol alanlar Fan Club
Evet arkadaslar bu forumda baba parasi ile konsol alanlara karsi ciddi bir tepki var. Oncelikle ben 28 yasindayim. Daha once ogrenci oldugum ve alabilecek durumum olmadigi icin Commodore, Amiga, Sega Master System, Sega Mega Drive, Nintendo Entertainment System, Snes, Nintendo Gameboy, Sega Game Gear, Sony Playstaion konsollarini ve nice Pc yi babamin parasi ile aldim. Daha sonra okulu bitirip ise girince kendi paramla Ps2, Ps3 ,Psp ve Xbox 360 aldim. Okul caginda insanlarin babasinin parasindan baska konsol alma yollari var midir? Bayramlarda alinan harcliklar baba parasi statusunde midir? Bir insanin babasina konsol aldirmasi ayiplanacak birseymidir? Bu konuda bunlari tartismak istiyorum.
A
16 yıl
Samurai Shodown: Edge of Destiny geliyor
Efsanevi dövüş oyunlarından Samurai Shodown uzun bir aradan sonra oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süre 2D olarak oyuncuların beğenisini kazanan dövüş oyunu Xbox 360'a özel olarak (muhtemel) 3D olarak konsol sahiplerini mutlu edecek. Cell Shading teknolojosi kullanacak Samurai Shodown: Edge of Destiny'de 13 yeni karakter yer alacak. Oyunun Kasım 2009'da çıkması bekleniyor.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16129

< Resime gitmek için tıklayın >


İşte sevindirici haber budur
A
16 yıl
Bungie konuştu: Biz oynamak isteyeceğimiz oyunları yaparız
Bungie konuştu: Biz oynamak isteyeceğimiz oyunları yaparız

07.06.2009 21:17
Mehmet Alper Kader
Kaynak:http://www.n4g.com/News-341690.aspx


Halo'nun yapımcısı ünlü Bungie firması açıklamalarda bulundu. "Biz oynamak isteyeceğimiz oyunu yaparız." diyen firma, kime taş atıyor acaba? Belli belirsiz bu savaşlardan yorulduk açıkçası.



Bir E3'ü daha Halo'suz geçirmeyen Microsoft ise halinden oldukça memnun. Halo serisinin yeni oyunu Halo Reach firmadan yapılan açıklamalara göre 2010 Sonbaharında sevenleri ile birlikte olacak.

Ne diyelim keşke herkes işini yapsa da kimse kimseye taş atmasa. Bol oyunlu günler dileriz.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16120

Al işte az önce verdiğim iyi haberden sonra bir dangalak (anlamayanlar için burada dangalak Bungie oluyor) çıkıyor böyle açıklama yapıyor. Kim oynamak istemediği oyunları yapıyor ki?
A
16 yıl
Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?
Gran Turismo 5 yapımcıları Forza 3 stüdyolarını ziyaret etti.. Onlar kavga etmiyor.. Ya biz?

08.06.2009 11:57
Mehmet Alper Kader
Kaynak:http://kotaku.com/5282349/gran-turismo-makers-try-forza-3


Sadece Nintendo başkanı Shigeru Miyamoto değil, GT5 yapımcıları yani Polyphony Digital yapımcıları elde ettiğimiz bilgilere göre FORZA 3'ün yapıldığı Microsoft stüdyolarını ziyaret etti. Oyun hakkında bir çok incelemede bulunan yapımcılara MS yetkilileri çeşitli bilgiler verdiler. Oyunun yapım aşamasından çeşitli fotoğraflar çeken Polyphony Digital yetkilileri ilginç sorular da sordular. Bununla da yetinmeyip yapım aşamasında olan FORZA 3 oyununu bizzat denediler. MS yetkilileri gerekli açıklamalarda bulunduklarını ve karşılıklı bilgi alışverişi yaptıklarını söylediler.



Yani Sony ve Microsoft sanıldığı gibi kavga etmiyorlar hatta, gerektiği zaman ise çok iyi anlaşabiliyorlar. Fakat bizde ki bu FANBOY lara ne demek lazım gelir onu iyice düşünmek lazım. Sanki her ay hesabına Sony ya da MS tarafından para yatırılmış gibi davrananlar, konsol için birbirlerine sayıp sövenler, kavga edenler...

Yorum sizlerin ...

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16123

Bu haber üstüne ancak şunu söylerim. Durmak yok kavgaya devam

Not: Yanlış anlayacaklar için bilgilendirme. Tariz, sözün ya da kavramın gerçek ve mecazlı anlamı dışında büsbütün tersini kastetmektir.

Güncelleme : Kotaku bizi yemiş muhtemelen Turn 10 blogları da onları yemiştir. Gelenler Jun Taniguchi yi ziyarete gelen Japon medyası imiş. Polyphony resmi bir açıklama yapmamış.
A
16 yıl
SPLINTER CELL CONVICTION (SON VIDEO 15.05.2009)
http://www.gametrailers.com/player/49278.html?ref=embedfeat
Splinter Cell Conviction World Exclusive Teaser gametrailers da yayınlandı. Vatana millete hayırlı olsun.
A
17 yıl
Playstation 3 icin Logitech Direksiyon onerisi!
Merhaba Arkadaslar

Ps3 de Logitech vb marka direksiyon sahibi olanlar deneyimlerini paylasabilirmi? Bende bir tane almayi dusunuyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.