T

Yüzbaşı
13 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Saksafonlu Club Şarkısı?
Redfoo - New Thang ayarında saksafonlu hoş bir muzik var clublarda çok sık duyuyorum shazama dinletemedim bir türlü, yeni parçalardan adını bilen var mı?
T
9 yıl
Difransiyel Denklemler Dersi Hangi Ünicersitede Kolay?
Arkadaşlar mezuniyetime bir ders kaldı üniversitemde difransiyel denklemler namı diğer dif dersi oldukça zor. Başka bir üniversitenin yaz okulunda bu dersi alıp geçmek ve diplomamı almak gerekli. Türkiyenin her bölgesinde olur bildiğiniz dersi çok kolay geçebileceğim bir okul varsa paylaşırmısınız.
T
11 yıl
Soğuk oda seçenekleri
Büyük yada küçük artık gıda saklaması gereken çoğu işletmenin Soğuk Oda olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Ürünleri hem sürekli aynı kalitelerinde tutabilmek hem de vitamin değerlerinin düşmemesini sağlamak için Soğuk Hava Deposundan başka pekte soğutma alternatifi bulunmamaktadır. Sizin işletmenizin de soğutma işlemleri için profesyonel ve düşük maliyetli sistemlere mi ihtiyacı var?

O zaman Öztaş soğutma ile artık hem profesyonel sistemlere hem de çok düşük bir maliyet ile sahip olabilirsiniz. Firmamız 2010 yılından itibaren işletmelere soğutma çözümleri sunan bir firmadır. Sizin de soğutma ihtiyaçlarınız için en profesyonel çözümlere ihtiyacınız varsa alanın uzmanları ile profesyonel çözümler sizleri bekliyor.

Web sayfamıza ulaşarak soğutma sistemi ürünlerimizin tamamına bakabilir ve hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmamız ayrıca teknik destek ve bakım servisi de sunmaktadır. Her türlü soğutma bakımı için bizlerden destek talep edebilir tüm soğutma ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümleri bulabilirsiniz. Web sayfamızdan dilerseniz irtibat bilgilerimize ulaşıp bizimle 7/24 direk iletişim kurabilirsiniz.
T
11 yıl
En Nitelikli Tekstil Firmaları
Tekstil sektörü ülkemizin en gelişmiş ve kapsamlı olan sektörlerinin başında gelmektedir. Dolayısıyla bu alanda bir arayış içerisinde olduğunuzda kolayca aradığınızı bulabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bu kadar sektörün yoğun olması sektörün içerisinde kaliteli iş yapan insanların yanında kalitesiz iş yapanların da var olması anlamına gelmektedir. Bu nedenle [link=http://www.kobikent.com/firmalar/tekstil]Tekstil firmaları[/url] seçerken kendinize bazı kalite unsurları ve kriterleri belirlemeli bu şekilde bir arayışın içerisinde var olmalısınız.

Web sitemizde bu aşama da sizin işlerinizi kolaylaştırmak için hazırlanmış bir rehber kaynaktır. Web sitemiz alanında en nitelikli firmaları barından bir firma rehberi vazifesini görmektedir. Bu sayede aradığınız en kaliteli firmalara kolaylıkla ulaşabilmeniz hedeflenmiştir.
Web sitemiz üzerinden sadece tekstil firmaları değil tüm sektörlere göre firmalara erişebilmeniz bunların içerisinden sık eleyip ince dokuduklarınızı tercih edebilirsiniz. Üstelik bu işlemler içinde hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur. Siz de hemen saha araştırmanızı gerçekleştirmek için hemen size bir tık kadar uzağımızda bulunan web sitemize tıklayarak aramalarınıza başlayabilirsiniz.
T
11 yıl
Araba boya atıyor, servis kabul etmiyor.
2012 model vişne çürüğü ford fiesta çıkarttık sıfır. Araç daha yılını doldurmadığı halde, sol ön kapıdan ve sol ön çamurluktan boya atıyor. Beyaz beyaz altından macunları gözükmeye başladı. Bugun fırsat bulup servise götürdüm taş gelmiş gibi bahaneler ürterek garanti kapsamına sokmadılar. Bu aşamada ne yapabiliriz?
T
11 yıl
Yüzme öğrenmenin basit yolu
Günümüzde artık hem bir sosyal faaliyet hem de spor açısından her mevsimde yapılabilecek en rahat sporlardan birisi yüzme sporudur. Yüzme hem sizi zihinsel olarak bir dinginliğe ulaştırır hem de yüzme sırasında kaslarınızın çalışmasının vücudunuza sayamayacağımız kadar çok faydası bulunmaktadır. Ayrıca artık günümüzde bilinmesi gereklilik olarak görülen bir spor dalıdır.

Bilindiği üzere yüzme sporu en rahat şekilde kendinizden ziyade bir hoca ile ya da yüzme kursları ile öğrenilebilir. Elbette kendinizde belli uğraşlar sonucunda bu sporu öğrenebilir vücudunuzu adapte edebilirsiniz. Ancak yanlış teknikler ile yüzme sporuna başlayacağınız için kuvvetli ihtimalle yapacağınız spor size normal bir yüzücüden hem çok daha az fayda sağlayacaktır hem de sizin normalden çok daha fazla yorulmanıza neden olacaktır.

Bu nedenle yüzme sporuna kendinizi adapte etmenizin en kolay yolu bir yüzme kursu ile eğitiminizi tamamlamak ya da profesyonel kişilerin ışığında daha hızlı öğrenmek için özel yüzme dersi almaktır. Şimdi yüzme kulübümüz İstanbul’da ki 3 farklı şubesi ile size tüm bu hizmetleri sağlayacaktır.
T
11 yıl
Arkadaki Apple Logosu Sticker?
Arkadaşlar telefonu karbon kapladım çokta hoş oldu, ancak arkadaki apple logosu baya çizikmiş çok rahatsız ediyor. Düz beyazlarda hoşuma gitmiyor. Video daki gibi sticker nerden bulabilirim?

http://www.youtube.com/watch?v=8OvV5xBv5fs
T
11 yıl
iPhone 4 3M Carbon Kaplama Önerisi?
Arkadaşlar sadece arka kapak için 3m karbon kaplama arıyorum. Türkiyede bulabileceğimi, önerebileceğiniz bir marka veya satıcı varsa yardımcı olun lütfen.
T
11 yıl
iOS 6.1.3 için JailBreak Çıkarttığını Söyleyen Grup
Silw3r wind adlı grup, bir video hazırlamış ve ios 6.1.3 için untetheard jailbreakin çalıştığını göstermiş. Sürümü uygun olan arkadaşlar deneyerek konu altında bildirirlerse gerçekmi değilmi bizde öğrenmiş olalım.

Video:http://www.dailymotion.com/video/xyfx12_ios-6-1-3-jailbreak-untethered-working-for-iphone-5-4s-4-3gs-ipad-4-3-2-1_tech#.UVLYtxzIaSC

Site:www.silv3rwind.com
T
11 yıl
iOS 6.1.2 Yükleyemiyorum Lütfen Yardım
Cihazımda 6.0.1 yüklü, 6.1.2 ye yükseltmek istiyorum internetten ipsw dosyası indirdim itunes üzerinden güncellerken 3194 hatası veriyor. hosts da değişiklik yapıyorum olmuyor, tinyumbrella kullanıyorum server çalıştırıyorum hata kodu 11 veriyor. Malum 6.1.3 te jailbreak yok nasıl güncelleyeceğiz bu cihazı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.