C

Yüzbaşı
16 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
wifi baglı iken taramayı durdurma
Wifi ile bağlandığımda ağları taramaya devam ediyor. Cihaz ağa bağlanďığında taramayı durdurmak mümkün mü?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
8.1.2 mi 8.3 mü daha stabil?
arkadaşlar 8.1.2 jailbreakli ipad mini retina 2 cihazım var. pil ömrü bakımından hangisini tavsiye edersiniz. Siri önemli değil. 8.3 ün pil ömrü uzunsa jailbreakten vazgecebilirim.
C
9 yıl
Samsung Note 3 kapanıyor, bataryayı çıkarıp takmadan açılmıyor
En çok fotoğraf çektikten sonra galeriye girerken kapanıyor.açmak için telefonu ya prize takmam gerekiyor yada bataryasını söküp takmam.başka türlü açılmıyor.bu durumla karşılaşan oldu mu? hard reset de attım ama işe yaramadı
C
9 yıl
LG G2 widget sorunu
G2 de yaşadığım tek sorun, orjinal hava durumu dışında diğer widgetların sayfaya oturmaması, uyumsuz olması. G2 ekrani 5×5 kareden oluşurken çoğu telefon 4×4 kareden oluşuyor. Widgetlar genelde 4×2 yada 4×3 boyutunda yapılmış. Örneğin çok beğendiğim hava durumu widgeti telefonumda böyle dururken note 3 e cillop gibi oturuyor
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
\"durum: forumda değil\" ne anlama geliyor?
foruma ikinci el ilanı verdim. 5 gün olmasına rağmen "durum: forumda değil" yazıyor. ilan gözükmüyor mu anlamadım. sanalpazar gibi uyarı çıkmıştı. ilanı forumda nasıl yayınlayabilirim?
C
12 yıl
attığım twiti sonuçlar bölümünde neden göremiyorum?
TT olmuş konuya o kelimeleri yazarak attığım twiti sonuçlar bölümünde göremiyorum.hepsi ve popüler bölümlerinde arıyorum çıkmıyor.konuyla alakalı yazdığım kişi adları ile arattığımdada sonuçlar bölümünde o kişilerle ilgili twitim yine gözükmüyor.sadece kendi sayfamda gözüküyor.acaba ulaşmıyormu?
C
14 yıl
telefona format atamıyorum.
arkadaşlar n79 ile ilgili birkaç sorum var bir türlü çözemedim.
1-tam olarak format atamadım.orjinal telefon ayarlarına döndüm.format değildi sanırım.çünkü şarkılar,mesajlar,telefon rehberi,programlar olduğu gibi duruyordu.tam format nasıl atabilirim?
2-orjinal telefon ayarına döndükten sonra otomatik tuş kilidinin bulamadım.otomatik tuş kilidini nasıl açabilirim?
3-güç tasarrufu zamanı ve ışık tasarrufunu kaç yaptıysam 5 sn sonra ekran kapanıyor.bu süreyi nerden yükseltebilirim?
C
14 yıl
şarkıları düzenleyemiyorum...
bir şarkıcının albümünü attığım zaman karışık olarak atıyor telefona.nasıl albüm,şarkı,şarkı türü olarak gruplandırabilirim?pc suitte bulamadım?
C
14 yıl
çağrı geldiğinde arayan kişinin resmi küçüldü...
rehberdeki kişilere eklediğim resimler full ekran olarak gelen çağrılarda gözüküyordu.telefondaki resimleri bilgisayara aktarıp sildim.şimdi gelen çağrılarda resimlerin boyutu küçülmüş olarak ekranın ortasında gözüküyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim?full ekran olarak gözükmesini istiyorum...
C
14 yıl
N79 SAR değeri hakkında Nokia\u0027dan cevap geldi...
N79'un 1.40 W/kg.lık SAR değeri hakkında nokia müşteri hizmetlerine birkaç soru sordum.tatmin edici cevaplar alamadım daha sonra nokia'ya mail attım.mailime karşılık teknik sorumlu kişi beni aradı.bende aşağıdaki soruları sordum ve cevaplarını aldım ve yine tatmin olmadım...

Ben:N79'un SAR değeri birçok telefona göre oldukça yüksek ve bunun Fm transmitter,bluetooth,wi-fi,GSM şebeke seçimiyle alakalı olduğu söyleniyor.bu doğrumu?
Nokia Teknik Sorumlu(NTS):hayır.SAR değeri sabittir. değişmez.SAR değeri her türlü kullanımda 1.40 W/kg'dır.
Ben:yani wi-fi,blutooth,fm transmitter gibi uygulamaları kapalı tutsakda bu değer düşmezmi?
NTS:hayır.
Ben:şebeke seçiminindemi etkisi olmaz.yani GSM'i seçsem UMTS ve ÇİFT MOD'a göre daha az manyetik radyasyona maruz kalmış olmazmıyım?
NTS:hayır.şebeke seçiminin etkisi olmaz.
Ben:birde telefonu sürekli pantolon cebimde taşıyorum.bazıları cepte taşırken tuş takımı dışarı bakmalı bazılarıda arka kısmı dışarı bakmalı diyor.cepte nasıl taşımalıyım?
NTS:cepte taşımanın bir riski yoktur.taşıma şekliniz farketmez.vücut manyetik radyasyonu kulaktan alır.kulaktan uzak olduğu sürece sorun olmaz.konuşurken kulaklıkla konuşmaya çalışın...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.