B

Yüzbaşı
06 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Çamaşır Makinesinin Göstergesindeki simgeler ve yazılar eksik. (ARÇELİK)
Kıymetli arkadaşlar. Ekrandaki yazıların bir kısmı gitmiş. Sıkma devri 1000 yazardı. O görünmüyor artık. Gostervedeki Çizgiler eksik sanki. Sorun ne olabilir?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Rukiye Türeyen\u0027in Hayalini Gerçekleştiriyoruz.
Değerli dostlar. Biliyorum burası sıcak fırsatlar köşesi. Belki bu da birilerine iyilik yapma fırsatı verir diye buraya açtım.
Yanlışım varsa şikayet edebilirsiniz.


Rukiye Türeyen %98 engelli bir yazar. Kendi kendine okuma yazma öğrenip hareket edebilen tek parmağı ile kitap yazmış.

Kitabın ismi Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar.


en büyük hayali doğduğundan beri tüm ihtiyaçlarını gideren annesine bir ev alabilmek. Kitabın fiyatı sadece 8 tl arkadaşlar.



kendimize, arkadaşlarımıza, ailelerimize alarak hem kütüphanemize çok özel bir kitap ekleyip, hem de bu güzel, bu güçlü kardeşimizin hayalini gerçekleştirebiliriz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Çeşitli sitelerde kitabını bulabilirsiniz.
B
6 yıl
Asus zenpad10 format sonrası gmail sorunu
Merhaba arkadaşlar. Yurt dışından Asus zenpad10 cihaz geldi. Ancak ekranı kırılmış ve yenisini kendisi takan sahibi arkadaş dokunmatigini sanırım iyi yakalamış. Şimdi dokunmatik çalışmıyor. Fare bağladım mecburen başka çaresi yok gibi.

Neyse tuşlardan format attım. Şimdi de Google hesabı istiyor. O hesap olmadan işlem yapamıyorum. Bir çözüm önerisi olan var mı
B
6 yıl
Kameranın kayıtlarındaki hareketli kısımları ayıklamak mümkün mü?
Güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda apartman girişlerindeki sadece hareketli kisimlari secebilen program var mı? Yoksa hepsini izlemek saatlerini alıyor. İstiyorum ki önünden birinin geçtiği kısımları bize seçsin. Böyle bir program var mı?
Kameranın kendi kayıtlarında bulamadık.
B
7 yıl
QCY J11 Bluetooth 4.1 In-ear Headphone Mini Wireless Earbud with Mic
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.