D

Teğmen
27 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
G Sync Actigimda Input Not Supported Hatasi
Merhaba 1 ay once AOC C27G1 model monitorumu satin aldim. Bu sureye kadar hdmi ile bagladigim icin gsync acmayi hic denemedim. Bugun bir tarafi mini display port diger tarafi display port olan bir kablo alip 2060 olan laptobumdan monitorume bagladim. Monitor ayarlarindan DP 1.2 secili ve Freesync acik oldugu halde. Nvidia denetim masasindan gsync aktif ettigimde monitore goruntu gelmeyip input not supported yaziyor. Ne deniyebilirim cozumu nedir ?
D
8 yıl
Beyler anket trolleme. (tam trolleme denmesede)
D
8 yıl
Sony Xperia Z5 kulaklık Girişine Kaçan Su
Bugün üstüne su döküldü ve kulaklık girişine su girdi. Abartılacak kadar değil en fazla 2-3 damla ve şuanda kulaklığı hep takıp çıkartıyormuşum gibi bildirim geliyor. Kulaklığı takınca düzeliyor ama çıkardıktan sonra yine devam ediyor. Bazen kulaklığı çıkardığım zaman devam etmiyor fakat müzik ve ya herhangi bir ses çıakrın birşey açtığım zaman tekrar oluyor. Şuanda kapalı bir biçimde pirincin içine koydum. İnşallah düzelir 2-3 saat sonra ypaıcak başka bir şeyim var mı beyler yardım ederseniz sevinirim.
D
8 yıl
Kırılmaz camdaki çatlak.
Bugün kap almaya telefoncuya gittim. Ekranımdaki kırılmaz camda hafif bir çatlak vardı. Görünce değiştir ekranını çizersin falan dedi. Pek inanmadım satmak için demiştir diye düşündüama içimede kurt düşmedi değil. Bişey olur mu bilgisi olan varsa yardım ederseniz.
D
8 yıl
Bruce Wayne Dhliymiş beyler
D
8 yıl
Burun Kırığı Nasıl Anlaşılır ?
Dün yüzüme sert bir şekilde top gelmişti. Burnumda pek bi ağrı olmadı. Akşam eve geldim elimle bi yokladığımda az birşey ağrıdığını fark ettim. Aynada baktığımda morarma veya başka birşey şişlik falan yok. Daha önce yaşamış biri bilgilendirirse sevinirim.
D
8 yıl
Apranax adlı ilacı kullanırken dikkatli olun.
Önceden kullanmışlığım çok olmasada vardı. Yani alerji etkisi yoktur diye düşünüyordum bana karşı. Dün akşam bir tane suyla normal bir şekilde içtim. 1 saat sonra hafif gözüm kaşımaya başladı. Çok önemsemedim. Baktım çok kaşınıyor kalktım aynaya baktım ve sol göz kapağım gözümün nerdeyse yarısndan fazlasını kapatacak kadar şişmişti bi anlık korkuyla vücüduma baktım bişey yoktu. İşi garantiye alıp hastaneye gitmek için asansöre bindim. Orda herşeyi fark ettim dudaklarım şişmiş yanaklarımda kızarmış üstü su toplamış gibi küçük küçük toplar oluşmuş göğsüm kıpkırmızı yine beyaz beyaz su toplamış gibi izler ve çok fazla. Garip olanı hiç kaşınmamamdı. Hastaneye gittim. O sırada damağımda şişmeye başladı ve sokunum yolunu kapatacak kadar olmasada büyüdü. 1 iğne 1 saatlik serum sonucu toparladım ama izleri hala duruyordu. Bu olaylar sırasında garip olanı hiç bir şekilde bir değişiklik tansiyon düşmesi vs hissetmememdi yani aynadan bakmasam bişey okduğunu bile anlamazdım. Doktor dediğine göre 1 haftaya geçermiş ama bu sabah kalktığımda hiç bir iz yoktu sadece gözlerim azıcık şişti okadar.
Sonuc olarak çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmayın atkadaşlar hep içtiğim ilaç ve olanlara bakın.
D
8 yıl
Citi iş başında
D
8 yıl
LG G4 Almaya Karar Verdim.
Yakın zamanda almayı düşünüyorum. Gerçekten çok seçenek vardı ama F/P açısından g4 iyi geldi bana. Parmak izi okuyucu olmaması falan biraz moralimi bozdu. İsteğim G4 kullanan hali hazırda birileri yorumlayabilir mi telefonu ? Isınıyor mu çok ve ya şarjı nasıl gidiyor. Şimdiden sağolun.
D
8 yıl
LG G4 Almayı Düşünüyorum Başka Bir Tavsiyeniz Var mı ?
4 senelik Iphone 4 kullanmamdan sonra değiştirmeye karar verdim. Kafamda lg G4 var. F/P Açısından iyi bir telefon. Bütçe sıkıntı değil pek ama yine de ne kadar fiyatı az olursa benim için okadar iyi. Z5 i önerdiler G4 e alternatif olarak ama 600 tl fazla vermek pek işime gelmedi diyebilirim. Sizce ne yapabilirim. Alırsam bi temizinden 4-5 sene kullanırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.