S

Çavuş
27 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
ASUS X550LD için RAM önerisi
Arkadaşlar, merhaba.
Birçok konu araştırdım fakat işin içinden çıkamadım, mevcut 4 GB onboard, 2 GB slot RAM bulunan bilgisayarıma 8 GB RAM eklemek istiyorum fakat hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Benim için uyumlu olması yeterli, fiyat olarak 50 lira fazla-eksik olması önemli değil.
CPU-Z ve mevcut RAM görüntülerim;

Araştırmam sonucunda uygun olduğunu düşündüğüm RAM doğru mu acaba?

https://www.n11.com/urun/samsung-m471b1g73bh0-yk0-8gb-pc3l-ddr3l-12800s-1600-mhz-135-v-notebook-ram-1115125?magaza=konsoldunyasi

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Bir oyun vardı robotlu
Arkadaşlar 2000-2001 yılları gibi bir akrabamızın evine gitmiştik, cd ile bir oyun kurmuştu bilgisayarına onu oynuyordu, çok beğendim oyunu yıllar geçti internet geldi ama oyunu bulamadım, strateji oyunuydu, farklı binalarda farklı robot parçaları, silahlar, kalkanlar felan üretip onları birleştirerek büyük robotlar elde ediyorduk sonra da savaşıyorduk. Nedir adı acaba oynayan bilen var mıdır?
S
7 yıl
Last FM Skroplama Hakkında
Arkadaşlar bilgisayarımdaki mp3 çalar için Last FM'in eklentisini kullanıyorum, dinlediğimiz müzikler kayıt altına alınıyor. kullanan arkadaşlar varsa profil linklerini versinler takip edelim birbirimizi, yeni müzikler keşfedelim,
benim profilim;

Serkan Bektaş
S
8 yıl
Klavye Hızlı Yazdığımda Eksik Yazıyor
Arkadaşlar herkese selam,

Asus X552L laptopumda aldığımdan beri ufak bir sıkıntı var ama takıntı yapmaya başladı bende,

Normal yazı yazarken hızlı yazdığımda bazı harfleri eksik yazıyor algılama problemi oluyor, yavaş yazmak zorunda kalıyorum herşeyi, servise göndermeden halledebilir miyiz bu sorunu? şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.