M

Yarbay
15 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 ay
RJ11 soketi RJ45\u0027e Dönüştürülebilir mi?
Arkadaşlar selamlar,

Yeni taşındığımız evimizde her odada bir network prizi var abcak tüm prizler 2 soketli ve tamamı rj11.

Yani modemi istediğim odaya götürüp rj11 portuna bağlayıp internet verebiliyorum.

Ancak, rj45 olmadığından herhangi bir odada ethnert kablosu ile internet alamıyorum.

Sorum şu, rj11 soketlerini rj45'e dönüştürebilir miyim? Dönüştürülebilir ise, ethernet kablosu ile internet alabilir miyim?
M
3 yıl
150-200 Arası Şehir İçi Hatchback Önerisi
Selam arkadaşlar,

Eşim için ikinci bir araba almayı planlıyoruz. Sadece şehir içinde kullanılacak, otomatik ve hatchback bir araba bakıyoruz.

Bir süredir araştırıyorum ve kafam çok karışmış durumda. 1.0 Polo, C3, Clio gibi sıfır alternatifler de var, bazı ikinci el güzel araçlar da var. Tabi 50bin gibi geniş bir aralık verdim ancak aracın ücreti ne kadar alt sınıra yakın olursa o kadar bütçemiz rahatlar.

Bizim beklentimiz teknolojisi güncel, otomatik ve güzel görünümlü bir araç. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, şimdiden teşekkür ederim.

edit: 50binlik geniş aralığın sebebi kredi kullanacak olmamız.
M
7 yıl
35.000 Tl\u0027ye Kadar Az Yakan Otomatik Araç Tavsiyesi
Kız kardeşime alacağız, kendisi öğrenci. Tam otomatik ve az yakması için lpg'li hatchback araç bakıyoruz.

Şu ana kadar baktığımız modeller Corsa, i20 (bu fiyata hasarsız bulunmuyor), Polo, Jazz (bu ikisinin çok eski modelleri ve yüksek km'leri oluyor bu fiyata), Fiesta.

Sizlerin tavsiyelerinizi de bekliyorum. Yukarıdaki modellereden ne sebeple hangisini seçmeliyiz? Hatta bu şartlar altında tavsiye edeceğiniz başka marka-modeller varsa bekliyorum. Teşekkürler.
M
8 yıl
1000 Tl\u0027ye kadar telefon tavsiyesi
Arkadaslar selamlar, benzer cok sayida konu olmasina ragmen son asamadayiz ve telefonu almadan evvel sizlere de son bir kez danismak istedim.

Telefon anneme aliniyor, batarya suresi, sikinti yaratmayacak uzun omurlu bir cihaz olmasi, ekran ve kamera kalitesi onemli.

Simdi bu sartlar altinda epey inceleme yaptim, 3 telefon arasindan karar verecektik. Xperia c4, xperia m4 aqua, lenovo p70.

Bu telefonlardan c5 basarisiz batarya suresinden dolayi elendi, p70 piyasada zor bulunmasi ve hakkinda fazla yorum bulunmamasi sebebiyle soru isareti.

Bu

Boylelikle xperia m4 aqua bu cihazlarin arasindan siyrildi, yarin alnaya gidecegiz. Son kez tercihimizle ilgili size de danismak istedim.

Bir de bu sartlar altinda bu telefonlarla karsilastirildiginda lg g2 hakkindakl dusunceleriniz nedir?


Edit : p70 olarak duzelttim
M
9 yıl
2000 Liraya kadar Ultrabook tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar, cihazı babama alıyoruz. Evde kulanacak ve çok komplike bir hadise için kullanılmayacak.

Ultrabook'lu modeller içerisinde mümkün olduğu kadar ekranı büyük olanlardan tercih edeceğiz.

Isınmaması ve sessiz çalışması önemli,

Bir başka önemli konu da şarjının dayanıklı olması ve tercihen depolamasının ssd olması.

Bu şartlar altında 2000 TL'ye kadar tavsiye edebileceğiniz cihazlar var mıdır acaba?

Şimdi araştırınca biraz yüksekten uçtuğumu farkettim, bu özellikleri içeren en uygun fiyatlı ultrabook'u sorayım madem.
M
9 yıl
Lightning Cable
Arkadaşlar selamlar. İş yeri ile ev arasında şarj aleti taşımak istemiyorum. Ancak ikinci bir lightning kablosu almaya kalktığın vakit gerçekten pahalı ve çabuk bozulduğundan kabloya bu paraları vermek istemiyorum. Yan sanayi kablolar ise çok geçmeden desteklenmiyor uyarısı veriyor.

Sizin kullanarak memnun kaldığınız apple onaylı, uyarı vermeyen bir ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
M
9 yıl
400 TL\u0027ye kadar Tablet Önerisi
Yurtdışından getirtme imkanım da bulunmaktadır.

Özellikle 7" civarı taşınabilirliği yüksek, hafıza yükseltme seçeneği olan ya da kendi hafızası 64gb ve üstü olan bir f/p cihazı arıyorum.

Neredeyse tek amacım içine dizi/film atarak seyahatlerimde film izlemek. o yüzden ekranı kaliteli ve hd videoları sorunsuz oynatacak bir cihaz işimi fazlasıyla görecektir.

2. el olarak da alabilirim hiç farketmez.
M
10 yıl
2500 TL\u0027ye kadar 50\" TV Tavsiyesi
Arkadaşlar Led tv almak istiyorum, esasında hepsiburadadan Panasonic TX-L50ETW60 50" sipariş etmiştim, ürün camı kırık halde elime ulaştı ve servis tutanağı ile birlikte iadesi için geri gönderdim. Bu olay sonrası da biraz soğudum aslında cihazdan, tekrar sipariş vererek aynı şekilde canımın sıkılmasını istemiyorum. O yüzden piyasada daha kolay bulunabilecek modellere yönelmek istiyorum.

Bütçemi yükseltebilirim ancak çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Bu şartlar altında bana hangi modelleri tavsiye edersiniz?
M
11 yıl
2500 TL\u0027ye kadar laptop önerisi
Üniye başlayan kardeşime alacağım, dizi film izler, internete girer, oyun ve teknik programlarla işi olmaz. Sistem hızı, tipi, şarjı, ısınmaması, sessiz çalışması ve retina ekran avantajlarından dolayı macbook pro düşünüyoruz. Bütçe biraz daha çıkabilir. Yurtdışından da getirtebiliriz ancak türkçe klavye olmaması düşündürüyor.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir??(telefonu s3)
M
11 yıl
Cloud Computing ile ilgili bölüm yok mu?
Google drive, dropbox gibi servisleri hangi bölüm altında tartışılıyor? Aratmama rağmen bulamadım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.