B

Teğmen
23 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Bilgisayar 2. monitörü görmüyor
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarda bulunan anakart H81m pro VD , ekran kartım ise MSİ GTX 750 Tİ işletim sistemi 8.1
bilgisayara bağlı aoc vga monitör var ve 2. monitör olarak philips vga bir monitörüm var ve monitörü DVI to VGA dönüştürücü alarak ekran kartının DVI girişine bağladığımda 2. monitörü bilgisayar görmüyor aynı zamanda anakartın dahili hem DVI hem de VGA çıkışlarına bağladığımda da sonuç aynı sizce nerede hata yapıyor olabilirim?
B
8 yıl
Devre içerisinde kalan mikrofon bacağı
Merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde harici mikforon jackı eklemek için aksiyon kameramın anakartı üzerindeki dahili mikrofonu havya söktüm.Fakat mikrofonun bir bacağı devre üzerinde kaldı.Ne kadar uğraşsam da devrenin içerisindeki bacağı çıkaramadığım için o kısma kabloyu lehimleyemiyorum.Ayrıca diğer ucun içerisinde de bir miktar lehim kalmış durumda.Devrenin hem + hem - girişinin içerisindeki lehimi ve içeride kalmış olan bacağı nasıl çıkarabilirim?
Lehim işinde amatörüm o yüzden bu kadar basit bir soruyu soruyorum.Google da aradım fakat benzer bir durum göremedim.
B
9 yıl
Maalesef messenger durdu hatası
Merhaba arkadaşlar telefonum Trident A9 Android sürümü 4.2.2 telefonum da facebook messenger uygulamasını açtığım anda kapanıyor ve ekrana maalesef messenger durdu hatası çıkıyor.Daha önceden böyle bir sorun yoktu.Ayrıca telefonu defalarca fabrika ayarlarına tekrar aldım fakat sorun çözülmedi.
Bu telefon'un GPS'in de de sorun var çalışıyor fakat konum bulamıyor :D
B
9 yıl
Mitsubishi cp 9550DW-S bilgisayara bağlama sorunu
Merhaba arkadaşlar geçen gün ihtiyaçtan dolayı bir tanıdığımın dükkanına Mitsubishi CP9550DW-S termal yazıcı aldık.Yazıcı kendisi ile birlite gelen kiosk ile birlikte sorunsuzca çalışıyor fakat biz kiosk yerine direkt olarak bilgisayara bağlayıp fotoğrafları zaman kaybı olmadan basmak istiyoruz.İnternetten bulduğum tüm driver'ları denememe rağmen yazıcıyı bilgisayardan çalıştıramadım.Windows8,Windows 8.1 , Windows 7,Windows XP de ayrı ayrı denedim.Yazıcı Kiosk hariç hiçbir bilgisayardan kontrol edilemiyor.Youtube'da bazı videolarda Windows 8 de güncel olarak çalıştıran birkaç Amerikalının videosuna denk geldim fakat bizim yaşadığımız sorunu yaşayan yada bu sorunun çözümünü anlatan herhangi bir içerik bulamadım.
Resmi sitedeki ve yan sitelerdeki bulabildiğim tüm driver'ları denedim.

Yazıcı aygıtar ve yazıcılarda online olarak görünüyor fakat tepki 0.
B
10 yıl
wireless adaptörü sizce bunlardan hangisini alayım?
Arkadaşlar herkez merhaba wireless adaptörü sizce bunlardan hangisini alayım?
amcam köydeki arkadaşıyla anlaşmış ve arkadaşı şehirde olduğundan boşa durmasın diye wifi şifresini amcama vermiş ve amcamın laptop'u ile arkadaşının modemi arasında 50 metre kadar mesafe var ve ben 3 gün sonra köye gezmeye gideceğim gelirken buna uygun bir adaptör bulabilirsem almamı istedi amcam benden bildiğiniz mesafe konusunda ve sürekli kullanımda sıkıntı yaratmayacak uygun fiyatlı wireless adaptörleri varsa yazabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/edup-ed-680000-2-1-antenli-usb-wireless-adaptor-113507219

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dark-rangemax-150-mbps-wireless-canak-adaptor-114868966

http://www.hepsiburada.com/liste/tenda-uh150-wifi-n-150mbps-masaustu-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd500788&categoryId=103939

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-tl-wn7200nd-150mbps-kablosuz-ag-adaptoru-116875092

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/prige-pr-6505-wireless-adapter-uzun-mesafeli-113506553
http://www.hepsiburada.com/liste/tenda-uh150-wifi-n-150mbps-masaustu-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd500788&categoryId=103939
Ayrıca ilerleyen günlerde bende kendime bir wifi adaptörü almayı planlıyorum ve ayrıca bir wireless anteni tasarımı yapıyorum yani ilerleyen günlerde bu antenimi test etmek için banada bir adaptör lazım olacak.Yani kendimede bir adaptör alıcağım.yarın Teknosadaki ürünlere bakacağım
B
10 yıl
kablosuz internet sinyalini kablosuz swich ile güclendirme
merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın evinde kablosuz internet baglantısı var ve komşusu ondan internet bağlantısı çekiyor fakat daireler arasındaki sinyal laptopa ulasıncaya kadar cok düsüyor daha önceden tp link wa serisi bir kablosuz switch almıslar ve bu switch yukarı kattan aldıgı sinyali aynen tekrarlıyormus ve alt kattaki komşu rahat bir şekilde internete girebiliyormuş fakat bu hafta vdsl e geçiş yaptılar ve bu hafta bağlantı sorunları cıkarmaya basladı ayrıca tp link kablosuz switch sürekli olarak kendini yeniden baslatıyor yani arıza büyük ihtimalle tp link switch de sizce nasıl bir yol izleyerek bu baglantıyı düzene sokabilirim?

yani 1. kablosuz vericisi olan bir evimiz var bu verici internet sinyalini aktarıyor

2. evde wifi sinyali düstügü icin kablosuz switch yardımı ile bu gelen sinyali güclendirip 2 numaralı evimizde kablosuz bir agımızın olmasını istiyoruz.
yani toplamda aslında 2 ev var ve 2. ev komsunun evi bu bağlantıyı hangi şekilde sağlayabiliriz?
bağlantı kurulumu kolay ve iyi derecede sinyal alabilen bildiğiniz kablosuzdan kablosuza swicth varmı?
B
10 yıl
dvr cihazına bağlanırken explorer 5.5 sorunu çıkıyor
Arkadaşlar merhaba kamera kayıt cihazı Dvr a bağlanmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor explorer 5.5 i yüklememi istiyor ama pc de explorer 11 yüklü bu sorunu nasıl çözerim? işletim sistemi windows 7 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
B
10 yıl
Yeni webmaster forumu ozelkod.com
Merhaba arkadaşlar daha önceden webmasteralemi.com webmaster forumunu kuran ekip olarak tekrardan bir webmaster forumu kurduk bu yeni sitemizhttp://www.ozelkod.com sitemiz daha yenidir arkadaşlar logo ve özel bir tema tasarımı yapıyoruz fakat temanın kodlanması işi bizi baya yordu.o yüzden tema ilk birkaç hafta bu haliyle kalıcak çok güzel bir tema ile geliyoruz.
B
10 yıl
yerel ağda radyo nasıl kurulur?
Merhaba arkadaşlar çalıştığım işyerinde web filtresi bulunmakta ve bu yüzden internet radyoları ve diğer sosyal sitelere erişim kapalı sadece haber siteleri ve birkaç site açık.
İşyerinde çoğu kişi bilgisayardan radyo sitelerine bağlanıyor ve oralardan radyo dinliyorlardı fakat filtre nedeni ile şuanda internet radyolarına kimse ulaşamıyor.
Geçen gün aklımda bir fikir geldi bizim ağ bağlantımız tüm pc ler ile tek ağ üzerinden verildiğinden acaba sadece bizim yerel ağ üzerindeki pc'lerin bağlanabileceği bir internet radyosu kurabilir miyim? bunun için hangi programları edinmem gerekir?
B
10 yıl
Yeni webmaster siteniz webmasteralemi
Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce açtığımız webmaster forumumuz olanwww.webmasteralemi.com a herkezi bekliyoruz.
sistemimizi her gün dahada geliştirmeye çalışıyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.