H

Teğmen
13 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
254 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 ay
18 YIL ÖNCE BUGÜN.
Donanım haberde 18 yıl. Tüm ekibe ve tüm forum ailesine selamlar.
H
12 yıl
YARDIM VESTEL ZETA 87 DMP 100HZ KULLANANLAR
ARKADAŞLAR MERHABA BÜYÜK YAZIYORUM ANLAŞILABİLİR OLSUN DİYE YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU TELEVİZYONU KULLANAN ARKADAŞLARIMIZDAN VEYA ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM TELEVİZYONUN SERVİS MENÜSÜNDEN AYARLARI KURCALAMAM SONUCU EKRANDAKİ KİŞİLER TOMBUL TOMBUL OLDU DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM AMA MALESEF OLMADI İNTERNETTEN 11AK53 OLARAK ARADIĞIM BÜTÜN SERVİCE MANUAL DÖKÜMANLARINDAKİ VERİLEN MALESEF 28" EKRANLAR İÇİN BU TELEVİZYONU KULLANAN ARKADAŞLAR BANA BU VERİLERİ YAZABİLİRSE HAYIR DUVASI EKSİK EDİLMEYECEKTİR. VEYA RESETLEME FABRİKA AYARLARINA NASIL ALINIR

SERVICE MENU
1 VG2 STATUS
2 OPTIONS
3 GEOMETRY
4 VIDEO
5 SOUND
6 FACTORY
7-UPDATE
H
14 yıl
(LÜTFEN ÖNEMLİ) KAFA VURAN HDD KURTARMA
ARKADAŞLAR SLM 1 TB LİK KAFA VURAN BİR HDD VAR BUNDAN ÖNEMLİ RESİMLERİ KURTARMAM LAZIM LÜTFEN ÖNEM GÖSTERİNİZ NASIL BİR YOL İZLEMEM LAZIM SAYGILAR
H
14 yıl
GEFORCE 8800 GT ALDIM FAKAT EKRANA BİR TÜRLÜ GÖRÜNTÜ GELMİYOR(((çözüldü)))
ARKADAŞLAR FORUMDAN BİR ARKADAŞIMIZDAN GEFORCE 8800 GT ALDIM.
FAKAT EKRANA BİR TÜRLÜ GÖRÜNTÜ GELMİYOR
YAPILAN İŞLEMLER BİOS SIFIRLAMA BİOS GÜNCELLEME EKSİKSİZ MONTAJ KONTROLU FAKAT MALESEF OLMUYOR PC AÇILIYOR FANLAR DÖNÜYOR FAKAT EKRANDA GÖRÜNTÜ YOK

SİSTEM ASUS P5K SE
COLLER MASTER 460 W PSU
2GB 667 RAM
VS.VS.


NE YAPMAMIZ LAZIM ARKADAŞLAR HADİ Bİ EL ATIN YÜRÜTELİM.
H
15 yıl
D.H ÜYELERİNE ÖZEL BENDEN SİZE BİR KIYAK
EVET ARKADAŞLAR BEN COŞKUN HYUNDAI PLAZADAN HAKAN
GARANTİSİ BİTMİŞ HYUNDAI ACCENT ERA BENZİNLİ VE DİZEL
YİNE AYNI ŞEKİLDE ACCENT ADMİRE BENZİNLİ VEYA DİZEL ARAÇLARIN BAKIMLARI KDV DAHİL 100 TL.
YANLIŞ DUYMADINIZ 100 TL.

COŞKUN HYUNDAI PLAZA 2004-2005-2006-2007-2008 YILI TÜRKİYE SATIŞ VE SERVİS BİRİNCİSİ
MİMAR SİNAN MAH.BARBAROS CAD.NO.3 ÇEKMKÖY İST. ŞİLE YOLU ÜZERİ

BİLGİ İÇİN coskunhasar@coskunoto.com.tr
0216 643 43 43
ARACINI GETİRMEK İSTEYEN PM.İLE VEYA MAİL YOLU İLE BİLDİRİRLERSE SEVİNİRİM.
H
16 yıl
ARKADAŞLAR YARDIM
arkadaşlar slm dünkü sorunum şuydu

http://forum.donanimhaber.com/m_24329190/tm.htm

bugün ise anakartımın biosunu güncelledim ve restart attığımda ekran kartı devre dışı kaldı anladığım anakatımla ekran kartım driverleri çakışıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı yüklü iken hata almıyorum ve donma kapanma olmuyor ekran kartım sahappire x550 256 pcı mb tüm driverleri denedim omega bile anakart gigabyte 954 pl s3p ne yapmam lazım yardım
H
16 yıl
SİSTEM DONMASI KİLİTLENMESİ
arkadaşlar slm son 10 gündür sistemimde donmalar ve kilitlenmeler meydana geliyordu dün format attım fakat değişen birşey olmadı cvp vermeyen uygulamalar hata mesajları falan filan şu an bilgisayarımda hiç bir program yüklü değil sadece xp ve drıverler sistem p-D 2,8 DUAL CORE GİGABYTE 945 PL SAHAPPIRE X550 256 MB 160 GB HDD 1 GB DDR2 SORUN NE OLABİLİR ŞİMDİDEN TŞK.
H
16 yıl
BOZUK GÖRÜNTÜ HATASI
arkadaşlar slm bilgisayar her açtığımda bozuk görüntü hatası veriyor mxegnhn.exe bellek görüntüsü değildir lütfen disketinizle karşılaştırın diyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorumşimdiden teşekkürler.
H
17 yıl
lpg ve motorcraft buji hakkında yardım
1=arkadaşlar merhaba 1997 ford escort 1,6 cl sahibiyim aracımda aldesa marka lpg sistemi var araç karburatörlü sizlere sormak istediğim araç şu son 2 haftadır patlamalar yapmaya başladı yani yplda giderken 70-80 km de gaza biraz daha bastığınızda araç kendini kasıyor 2 veya 3 defa patlama sesi geliyor.sonra kendini topluyor durup kalkışlardada aynı şeyi yapıyor.lpg ayarlarını yaptırdım ustaya durumu anlattım çok iyi bir ayar yaptım dedi ama yine aynısı ve yakıt sarfiyatım aşırı derecede arttı bu konuda yorumlarınız nedir.

2=biliyorsunuz bu modellerin orjinal bujisi motocraft bu bujilerin tırnak aralığı 1mm sanırım bosch marka 7 veya 6mm tırnak aralığı buji kullansam faydalı olurmu yakıt sarfiyatını düşürmek aracın sağlıklı çalışmasını sağlamak için.
H
17 yıl
ATLANTA MDR345CI YARDIM
arkadaşlar ben next nexstra ın recevir ini kullanıyoru sadece 1 çanak ile (türksat 1c) şimdi odamda da tv seyrede bilmem için atlanta mdr 345cı model bir recevier aldım bunu next e bağladım sorun yok fakat next te 175 kanal var iken atlantada aratma yaptığımda sadece 32 kanal buluyor cihazın kullanma kılavuzu felan yok bu cihazı bilen arkadaşlar varise yardımcı olabilirmi.ne yapmam lazım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.