2

Yüzbaşı
18 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
11 yıl
Markette yaşanan poşet sendromu
Özellikle kasada sırada bekleyen çok kişi varken ayyuka çıkıyor bu meret. kasiyer abi/abla hızla geçiyor ürünleri, parayı uzatıyorsunuz bi yandan aldıklarımı doldurayım diyorsunuz ama.. açılmıyor nalet poşet. ikinci deneme sonrası hafiften bi ter basıyor, para üstünü alıyorsunuz poşet hala daha açılmıyor ya.. çok fena. asıl zirve diğer müşterinin aldıkları sizinkilerin yanına yığılmaya başlayınca yaşanıyor. korkuyorum bi gün çığlık atarak kaçıcam marketten diye.
2
11 yıl
Yazıklar olsun hepinize
http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Derbide-Galatasarayli-oyunculara-cirkin-gonderme.htm?ArticleID=176561

anneler gününde ana avrat kaç bin kişi küfür ediyor, üstüne bu olay. ülke olarak o kadar boş ve seviyesiz bi ortama sahibiz ki utanıyorum resmen.

not: bayburtspor'luyum.
2
11 yıl
Erzincan Üniversitesi\u0027nde okuyan arkadaşlar
Salı günü erzincan üniversitesi'nde sınava gireceğim. Bilgi almam lazım biraz, okuyan arkadaşlar varsa mesaj atsınlar lütfen.
2
11 yıl
Yasaklanan Sütaş Ayran reklamı
Ara tara bulamadım arkadaşlar, bilen varsa link koysun.
2
11 yıl
Kaçak Ayran
Kıbrısta çok sağlam kaçak ayranlar var diyorlar, doğru mudur? Güney sınırlarımız üzerinden de kaçak ayran getiriliyormuş, kullanan oldu mu hiç? bir de duty-free ayran hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
2
11 yıl
Kapaklı cep telefonları
Kaldı mı arkadaşlar piyasada böyle telefonlar? motorolanın vardı çok güzel modelleri eskiden. güncelliğini koruyan hala aktif satışı yapılan ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.
2
11 yıl
David Luiz\u0027in Fulham\u0027a attığı efsane gol
Vidyonun 25.saniyesinden itibaren izleyebilirsiniz. rüzgar mı varmış top mu yamukmuş anlayamadım fena bir gol gerçekten.

http://www.ligtv.com.tr/lig/ingiltere-premier-ligi/ozet/2012-2013/29/fulham-chelsea/?stage=17715&highlight=2894
2
11 yıl
Hangi zamanda yaşamak isterdiniz?
Sizlere de oluyor mu bilmiyorum. Bazen eski bir resme bakınca insan o zamanda yaşamış gibi hisseder kendini. Ya da o zamana ait olması gerekiyormuş gibi. Güzel muhabbet çıkar bu konudan diye düşündüm, bir de anketle süsledim. Ben şahsen hemen hemen hepsinde bulunmak isterdim. Fakat bir zamanda yolculuk fırsatım ve tek bir şansım olsa 15. yüzyılın sonlarında yaşamayı tercih ederdim. Yepyeni bir kıta keşfediliyor, insanlar oraya akın ediyor. Yeni bir dünya umudu, yeni doğal ürünler ve kaynaklar ama aynı zamanda yeni hüzünlü hikayeler. Sizlerin de fikirlerini merak ettim hadi göreyim sizi
2
11 yıl
Bu yaz bir değişiklik yapın; Bayburt\u0027a gelin.


Evet arkadaşlar, malesef ülkemizin can sıkıcı olaylarından biri de gevur memleketlere duyulan hayranlıktır. Bu yaz yunanistan'a gittik, geçen yaz almanya'ya gezmeye gittik, kısmetse bu yaz new york'tayız vs vs. Gelin öncelikle kendi ülkemizin el değmemiş güzelliklerini keşfe çıkalım. 81 güzide ilimizi karış karış gezelim&görelim sonra sınır kapısından adımımızı atarız.

Bu düşünceden hareketle, şimdi sizlere Bayburt hakkında kısa kısa bilgiler vermek isterim. Daha evvel Bayburt'u görmemiş olanınız varsa!? (bir ihtimal) bu yaz fırsat bu fırsat.



Bayburt'ta neler yapabilirsiniz? Öncelikle tarihi noktalarından başlayabilirsiniz gezmeye. Bayburt kalesi bu noktaların en önemlilerindendir. Bayburt kalesinde içeceğiniz bir bardak çay size şifa gibi gelecektir. Kalede oksijen depoladıktan sonra tekrar şehre inebilir, şehri adeta bir kuşak gibi saran ırmak kenarında gölgelenebilirsiniz. Sonraki durağınız ise saat kulesi olabilir. İzmir'lilerin övünerek anlattıkları saat kuleleri, bayburt şehrindeki saat kulesini keşfeden bir gezginin izmir'e kazandırdığı bir şeydir. Bu noktada bir emsal oluşturması da bayburt'un tarihsel zenginliğinin adeta bir kanıtıdır. Hava karardıktan sonra ise asıl eğlencelerin start aldığı bayburtta, gece hayatının en güzel dakikalarını tecrübe edebilirsiniz.
Ben son 2 yazımı bayburt'ta geçirdim. Güneş, kumsal, deniz üçlemesinden sıkılanlar için çok güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Bütçenizi de sarsmayacak bir tatil için herkesi bayburt'a beklerim.


2
11 yıl
Düğüne giden türk kızı
Şu fani dünyada görebileceğiniz en korkunç şeylerden biri, evet.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.