K

Yarbay
20 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme (?)
334 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
3 ay
ne yaptıysam ingilizce seslendirme yapamıyorum?
arkadaşlar merhaba, internette yazan herşeyi uygulamama rağmen oyunda sesleri ingilizce yapamadım. bir çözümü var mı acaba?
K
9 ay
kafa dağıtıcı, stres atmalık oyunlar.
arkadaşlar sizden bir ricam var;

ağır bir işte çalışıyorum ve kafa olarak baya yoruyor. sizden eskilerin crimsonland i, yakın zamanların vampire survivors ı gibi kafa dağıtmalık yormayacak stresi alacak tarzda oyun tavsiyeleri istiyorum lütfen. illa ki böyle sürekli baştan başlanacak değil, ilerlemeli tarzda ama yormayacak tavsiyeler de alabilirim.

düzenleme: kafa olarak baya yorulmayı şundan dolayı anlattım, söylememişim; akşam gelince ağır oyunlara kafa veremiyorum. mesai bitince akşam gelince kafamın dağıtacak beni oyalayacak oyunlar arıyorum.

teşekkürler.
K
10 ay
fiyat performans vpn tavsiyesi?
arkadaşlar fiyatı uygun sıkıntı yaratmayan vpn tavsiyenizi alabilir miyim lütfen?

bir şantiyede kalıyorum ortak internet var ve bazı yerler kısıtlı. turbo vpn var ama pahalı. daha uygun fiyatlı vpn arıyorum lütfen. opera vpn mesela bağlanmıyor engellenmiş.

teşekkürler.
K
12 ay
hazır altyapıda anında sinyal vererek hizmet açacak bir sağlayıcı var mı acaba?
arkadaşlar merhaba,

ben yurtdışına çalışmaya gideceğim. 6-7 ayda bir izine geleceğim 20 gün kadar. şimdi sormak istediğim şudur. herhangi bir sağlayıcı var mıdır ki, başvurup gerekli ödemeleri yapınca sinyali aktif edip o 20 gün boyunca kullanacağım? şu an comnet var ama en fazla 60 günden 2 kere dondurma şansım var. bana tam tersi herşeyi hazır sadece sinyali verilmesi gereken bir altyapıda başvuru yapar yapmaz internetimi aktif edecek bir sistem?
K
geçen yıl
a101 online siparişte parayı çekip son onayda hata verdi ve sipariş görünmüyor.
arkadşalar merhaba,

a101 sayfası üzerinden çamaşır makinesi sipariş verecekim.

ürün bu.
https://www.a101.com.tr/elektronik/flavel-flv6001-6-kg-camasir-makinesi

sepete ekledim garanti pay e yönlendirdi ödeme onayı verdim, sonra satın alma sayfasında onaylayın dedi sayfaya döndü son onay sayfası açılacakken hata verdi.

şu şekil.
< Resime gitmek için tıklayın >
müş hizmetlerini aradım 1 saat bekleyiniz iptale düşer ve geri gelir dedi ama çekindim. bunu yaşayan var mı daha önce acaba?
K
2 yıl
12x400gr nesfit çeşitleri 35.81 - 31.15 - 36.46tl.. dikkatli olmakta fayda var.
K
2 yıl
haftalık veya aylık aç kapa internet pakedi var mı?
arkadaşlar merhaba, kağıt kürek işleriyle uğraşmadan içinde kurulum olan (yani kurulum ücreti vermeden) bir eve aç kapa tarzı internet pakedi almak mümkün mü acaba? hangi firmalar sağlar?
K
3 yıl
getir yemek parayı çekti ancak geçmiş siparişimde hiç bir siparişim yok görünüyor. iletişim de yok.
arkadaşlar merhaba, aşağıda gördüğünüz üzere getir siparişimin ücretini çekti ancak geçmiş siparişimde sipariş görünmüyor. telefon numarası var ama çalışmıyor, müşteri hizmetleri yok. nasıl saçma bir yapılanma bu acaba? daha önce yaşayan oldu mu ve nasıl çözdü acaba?

düzenleme: şimdi sisteme sipariş düştü niyeyse. yemeksepetinin neden tekel olduğuna şaşmamalı.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
3 yıl
netflix i windows 10 da 4k izleyemiyorum
arkadaşlar merhaba,

netflix i akıllı televizyonumda 4k izleyebiliyorum ancak bilgisayarda ne kendi ekranında (monitör 4k destekli), ne de hdmi ile televizyonda 4k izleyemiyorum. çünkü bilgisayarımda 5.1 ses sistemi var ondan da faydalanmak istiyorum.

denediklerim;
-hem netflix uygulamasında hem microsoft edge de denedim
-windows güncelleme yapıldı ekran kartı güncelleme yapıldı

bilgisayarda core i7 7.nesil ve gtx1060 ekran kartı var.

neyi gözden kaçırıyorum acaba?
K
3 yıl
izmir karşıyaka - siirt/antep fıstığı 73tl.
arkadaşlar karşıyaka alaybey migros karşı çaprazında aşinam diye bir yer var orada siirt veya antep fıstığı var dün kampanya varmış tesadüf geldi 65tl ye satıyorlardı ama normal fiyatı da 73tl imiş. aldım gayet fiyatına göre iyi durumda hem tazelik hem açıklığı hem de lezzeti. bilginiz olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.