A

Er
13 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Lisans Mezunu, Sınavsız AÖF Kayıt ve Askerlik Tecil Hakkında Yardım Lütfen
Arkadaşlar Merhaba
Mayıs 2014'de Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Konaklama İşletmeciliğinden Mezun oldum.
İş yerim benden Askerlik durum belgemi istedi ancak bugün Askerlik şubeme gittiğimde veremeyeceklerini diplomam ile gelmem gerektiğini söylediler. Şahsen 29 yaşıma kadar askerliğimi yapmayı düşünmüyorum.
Sorularım şunlar,

1-)Daha önce sınava hazırlanırken yoklama kağıdı gelmiş ve dersaneden belge alarak tecil ettirmiştim. Daha sonrasında üniversite kazandım ve okul tecil işlemlerine devam etti. Şimdi de mezun oldum. Aöf'ye kayıt yaptırmak istiyorum. Tecil hakkım dolmuş mudur ?
2-)Eğer dolmadıysa sınavsız AÖF'ye nasıl kayıt yaptırabilirim ?(Sanırım Eylül ayında başlıyormuş)
3-)AÖF'ye kayıt yaptırırsam tekrar tecil edilir mi ?
4-)AÖF'den hangi bölümleri tercih edebiliyorum ? (Mezun olduğum bölüm sebebi ile)
5-)Yoksa tecil işlemleri için tekrar YGS'ye girip yeni bir Üniversiteye mi başlamam gerekir ?

Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
A
10 yıl
Philips 47PFL6198K/12 TRT HD Dil Sorunu
Merhabalar.
Philips 47PFL6198K/12 kullanıcısıyım.
Bir kaç gün öncesine kadar TRT HD yayınlarını türkçe izleyebiliyordum. Ancak televizyonu son kapatıp açışımdan itibaren TRT HD yayınlarında II.Dil seçeneği yüzünden filmleri sadece ingilizce izleyebiliyorum. Tekrar türkçeye almamın bir yolu var mı ? Ya da sesler arasında geçişi hangi menü altından yapabilirim ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.
A
11 yıl
İphone 5 Genpa değişim
Arkadaşlar iphone 5 cihazım ile kamera netlik problemi yaşıyorum. Cihaz daha 2 aylık. Araştırmalarım sonucu yetkili servis Genpa'nın 1 yılı geçmemiş cihazları açma yetkisi yokmuş. Ve aynı sorundan sebep 3 kere servise gider ve sorun düzeltilmezse cihazı birebir değiştirmek zorundalarmış. Zaten apple yedek parça üretmediği için cihazın açılmasını da kesinlikle istemiyorum. Genpa'dan aynı sorunlardan cihaz değiştiren var mı ? İstanbul içi önerdiğiniz bir genpa servisi var mı ?
A
11 yıl
iPhone 5 Kameralar arasındaki fark sorunu
Merhabalar
Aynı tarihte aynı turkcell bayisinden 2 adet iphone 5 aldım. Ancak iphone'lardan biri fotoğrafları daha doğal renklerinde, net ve aydınlık çekerken diğer iphone daha koyu çekiyor ve net değil. Aşağıdaki iki fotoğrafta hemen hemen aynı açıdan aynı ışık altında ve HDR açık çekildi. Daha bir çok farklı ortamda aynı şekilde iki cihazdan da fotoğraf çekildi ancak sorun aynı. Sizce bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ? Donanımsal mıdır ? Garanti kapsamında ne gibi işlemlerle karşılaşırım ?

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu fotoğraf daha karanlık ne net değil.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu fotoğraf ise orjinal renklerde ve daha net.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.