T

Yüzbaşı
08 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Laptobum oyun sırasında kilitleniyor
Arkadaşlar laptobu alalı 1 ay oldu, ekran kartım gtx960m, işlemcim i7 4720hq. Bilgisayarda oyun oynarken bir süre sonra görüntü tamamen donuyor ve oyun ve müzik sesleri dırrrrr olarak kalıyor. Ve pc hiçbir şekilde tepki vermiyor. Kapama tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. Sebebi sizce ne olabilir? Durum açıkçası korku yaratmaya başladı.
T
8 yıl
Gtx 960m 79 derece
Geçen hafta asus laptop aldım. Ekran kartım 79 işlemci 88 görüyor oyunlarda. Bu normal midir?
T
8 yıl
Btwin rockrider 500 turlar için uygun mudur?
Okulumun bisiklet topluluğuyla turlara çıkmayı planlıyorum, ve bunun için bu bisikleti almaya karar verdim. Ama 2 sıkıntısı var,
1- maşa kilitlenemiyor
2-mekanik disk fren hakkında pek olumlu yorum duymadım bu yüzden sizlere sorma ihtiyacı duydum.
Bisiklet her türlü koşullarda kullanılacak(arazi, iniş, asfalt vb.).
Sizce bu bisiklet yeterli midir?
T
9 yıl
Miles Xentos-d\u0027yi nasıl bilirsiniz?
Arkadaşlar bisiklet almak üzereyim ve bir tanıdığımın elinde bu bisikletin sıfırı varmış. Elinde biraz beklemiş ama hiç kullanılmamış. İnternetten araştırdım ama herhangi bir bilgi bulamadım. Bu bisikleti biliyor musunuz? Nasıl bisiklettir? Almak üzereyim acil yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Üzerinde deore vites sistemi, hidrolik disk, suntour xcr süspansiyon var.
T
9 yıl
Ekran kartım yanmış mıdır
Evet arkadaşlar bundan 2 ay önce pc hiçbir oyun açamaz haldeydi age of empires 2yi bile 15 fpsde oynuyordum.
Sonra bıktım ve dedim ki OC yapacam. Ekran kartım ATI Radeon hd5650.
Msi afterburnerden memory speedi 550den 600e aldım, clock speed de 800den 900.
Düne kadar hiçbir sorun yoktu ama bugün pcyi açtım cs go açtım ve oyunun menüsünde içi dolu renkli üçgenler ve çizgiler oluştu. Diğer bütün oyunları da denedim bi tek gta4 normaldi. Bu üçgenler 5dk sonra ekranı kaplar hale geldi.
Ekran kartını devre dışı bırakıp intel ile girince her şey gayet normal.
Ben bu sorunu nasıl çözerim yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Sıcaklık değerlerini de hep test ettim ve ekran kartı max78i gördü, işlemci max90
T
9 yıl
Kaza yaptım kim suçlu
Gece yolda ilerliyordum. Hiç sokak lambası falan yoktu yol kapkaranlık ve ıssızdı. Sonra bi anda önüme hayvan fırlayınca ani fren yaptım. Taksi arkamdan çarptı. Aracım 2005 civic, taksi de logan.
T
9 yıl
Gece sürüşte ışıklandırmanın önemi
Arkadaşlar dün gece arabayla evime gidiyordum, yolda sokak lambaları yoktu ve karşıdan gelen arabanın farları benim bile yolu görmeme engel oluyordu.
Ben yolda giderken birden karşımda bisikletli belirdi. Adam bisikletinin arkasına lamba takmamış, görünebilecek bir kıyafet giymemişti. Pedalların altındaki fosforlu şeritler pislikten görünmüyordu.
Ben bu adamı hiç farketmeyebilir ve çarpabilirdim. Önceden ben de arka lambalara falan aldırış etmezdim, zaten bisikletimi gündüzleri ulaşım için kullanıyorum ama bu olaydan sonra evde mutlaka bir tane ön-arka lamba bulunduracağım.
Lütfen geceleri bisiklet kullanıyorsanız, arka lambaları takmadan yola çıkmayın. Yoksa birisi size çarpar ve suçlu siz olursunuz.
10 tllik lamba seti canınızdan değerli değil.
T
9 yıl
Arkadaş ortamındaki çürük elma
Arkadaşlar büyük bir sorunum var. Asosyale yakın bir insanım arkadaşlarımı iyi seçerim(öyle sanıyordum ama değilmiş). Şimdi benim aktif olarak görüştüğüm 7-8 kişilik tek bir arkadaş grubum var. Bu gruptaki çoğu insanı kardeşim gibi seviyorum hepsi birbirinden değerli insanlar ama şöyle bir sorun var. Bu grupta biri var zamanında benimle çok uğraştı, çabuk sinirlenen bir tip olmama rağmen sürekli beni sinirlendirmeye çalışıp eğlendi (nasıl bir eğlence anlayışı varsa). Bu çocukla bir kaç kez kavga ettik(tartıştık yumruklu falan değil) ama bazen benim arkadaş kaybetmeme tutkum bazen de benim acımam ve onun özür dilemesiyle tatlıya bağlandı iş. 2-3 hafta önce büyük bir tartışmaya girdik ve ilişkimi tamamen kestim çocukla. Şimdi sorun şurada benim tek sosyalleşme aracım olan bu arkadaş grubuyla buluşacağımız zaman bu çocuğun da buluşmalara katılması. Normalde arkadaşlarımla buluşunca dünyanın bütün derdi tasası gidiyor kendimi özgür ve rahat hissediyorum. Onunla aynı ortamda olunca ise bunların hiç biri olmuyor hep hareketlerime ve laflarıma dikkat etmek zorunda kalıyorum, onunda dahil olduğu bir muhabbete rahatlıkla giriş yapamıyorum. Şimdi bana ne tavsiye edersiniz? Arkadaş grubundan ayrılmak gibi bir şey kesinlikle olamaz, zaten buna arkadaşlarım izin bile vermez. Hem arkadaşlarımla buluşabileceğim hem de arkadaşlarımla birlikte mutlu olabileceğim bir çözüm yolu istiyorum sizden.

Ayrıca zamanında böyle bir sorun yaşayıp da sonradan kurtulmuş kardeşlerimden de nasıl becerdiklerini anlatmalarını ve tavsiyelerini istiyorum.
Yardım edin
T
10 yıl
Vites ayarı
Viteslerimin ayarı iyice bozulmuştu tık tık ses çıkartıyordu ben de ayarladım. Ama 2 gün sonra yine bozuldu.
Bisikletim marketten alınan bir bisiklet, 8 yıldır kullanıyorum. Arttırıcıların ömrü bitmiş olabilir mi ya da bunun bir çözümünü bilen var mı?
T
10 yıl
Bisiklet zincirleri hakkında bilgi
Merhaba arkadaşlar 10tllik zincir ile 100tllik zincir arasındaki fark nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.