L

Onbaşı
07 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
11 yıl
İzlemiyoruz (NTV-HABERTÜRK-CNN TÜRK BOYKOT)
Arkadaşlar bu sözde haber kanalları ben artık izlemeyeceğim. Bunların satılmış olduklarını biliyorduk taksim olaylarından sonra daha iyi anladık. Yabancı basın bunlarla dalga geçiyor. Bunlar satılmış olduğu gibi mesleklerine de zerre saygısı yok. Bu insanlardan herhangi bir haber almayı reddediyorum, çarpıtılmış yandaş haber duymak istemiyorum. Gazeticilik objektif olmalı, değerlendirilmesi halka bırakılmalı.


Hepsini kanal listesinden sildim. Siz de destek olmak istiyorsanız silin.

NTV
CCN TÜRK
HABERTÜRK


Bu kanalları silen arkadaşları buraya yazabiliriz. Bir liste oluşturup bu kanallara mail atıp boykotumuzu gösterebiliriz.
L
11 yıl
Kimlik ve silahını bırakan polisler
Twitterda bazıları 20 kadar polisin kimlik ve silahını bırakıp direnişlerin safına geçtiği söyleniyor. Türk polisi budur. Polisimizi de askerimizi de yıpratmaya satın almaya çalıştılar ama Türk milleti onurunu korumasını kimin haklı kimin haksız olduğunu bilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
11 yıl
Web üzerinden online oyun yapma
Merhaba arkadaşlar flash bir oyunu nasıl online oynatabilirim? Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Çok basit bir oyun şöyle düşünün meselahttp://www.kraloyun.com/Oyun/Fireman_2 burda oyunun 2 kişilik seçeneği var ama aynı bilgisayarda oynanıyor. Ben bunu farklı bilgisayarlarda oynanmasını nasıl sağlayabilirim? Oyun yapma hakkında az çok bilgim var ama nasıl online yapacağım hakkında yok.
L
11 yıl
Ali Ağaoğlu\u0027ndan ev isteyen adam
Şanzelize kafe vidyolarındaki adam ali ağaoğlundan ev dilenmiş. Bu kadar da olmaz ne hallere düşüyor adamlar. Buyrun vidyo burda

Videoyu izlemek için tıklayınız
L
11 yıl
Milli Piyangoyu tutturdum İLK KEZ size söylüyorum (SS\u0027li)
Arkadaşlar çok heyecanlıyım geçen bilet almıştım bugün aklıma geldi internetten sorgulattım büyük ikramiyeyi tutturdum. Napacağımı bilmiyorum. İNANMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN AŞAĞIDA RESMİ

< Resime gitmek için tıklayın >
L
11 yıl
Kıza açıldım ve sonuç
Beyler bugün sevdiğim kıza açıldım. Kızla aynı sınıftayız. Kızın pek bir arkadaşı yoktu sınıfta bir tane kız vardı öyle yan yana oturdukları falan. Sonra biz yakınlaşmaya başladık. İşte öğle araları falan beraber yemek yiyoduk 2-3 haftadır, proje ödevlerini falan beraber yaptık. Baya da eğleniyoduk. Ben de kızın sınıfta sadece benle takılmasından cesaret alarak kıza açılmaya karar verdim.

Geçen gün okul çıkışında kafeye yürürken senle önemli bir şey konuşmak istiyorum dedim. Ne konuşcaksın dedi. Bir şey anlatıcam sana anlatayım mı dedim. Ne anlatıcaksın dedi. Böyle konuşmaya başlayan biri ne anlatırsa onu anlatıcam duymak ister misin dedim. O da anlat dedi. Anlat değince ben daha çok cesaretlendim. Ben senden çok hoşlanıyorum, seninle bir şeyler yaparken çok mutluyum dedim. Ben bekliyordum ki benden senden hoşlanıyorum desin. Ama benim sevgilim var dedi. Üstüme kaynar sular dökülmüş gibi oldum tabi o an. Nasıl sevgilin var, hiç anlatmadın dedim. Konusu açılmadı dedi. üniversite için İstanbul'a gelmeden önce Manisadaymış kız ve ordaki sevgilisiyse hala devam ediyorlarmış. İnanın hiç bir şey diyemedim. Anladı tabi halimi, haklısın sen de yanlış düşündün tabi ama benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olcağı dedi. Evet, keşke emin olsaydım dedim ve nasıl dedim inanın bilmiyorum. Çünkü çok rezil olmuştum. Şimdi napıcam hiç bilmiyorum yüz yüze bakıcaz büyük rezillik yarın okula nasıl gidicem ayrıca projemiz var beraber yapmamız gereken nasıl yapıcaz, nasıl bir daha konuşucaz Kızın da benim de facebookum yok ayrıca olsaydı da ordan görseydim keşke sevgilisi olduğunu. Yanındaki kıza da soramadım gider söyler falan diye ilk benden duysun istedim. Şuan büyük çıkmazdayım napıcam :S
L
11 yıl
Kontratlı iPhone 5 hakkında
Merhabalar, Turkcell, Avea, Vodafone'dan kontratlı iphone 5 almak istiyorum. Şuan Turkcell hattım var fakat faturasız, o yüzden faturalıya geçirip faturaya yansıtmıyorlar telefon ücretini. Bir kısmını karttan çekmek istiyorlar. Bu üç operatörün faturaya yansıtmak için tam olarak ne kadarını karttan çekiyorlar bir fikri olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.