Y

Çavuş
05 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Aydınlık Ortamda LED TV Yansıma Problemleri
Merhabalar

Geçen hafta LG49NANO866 modelini aldım fakat kurulumdan sonra hayal kırıklığı yaşadım, perdeleri dahi kapatsam ekranın içinde kendi yansımalarımızı görüyorum. Güneş ışığı, lamba fark etmez aydınlatma açık olduğu zaman ekranın içindeyiz. Oysa mağazalarda o kadar çok aydınlatmanın altında böyle bir problem göze çarpmıyor. Bir çözümü var mıdır ? :)
Y
4 yıl
Excel VBA Macro Desteği
Merhabalar excelde linkli hücredeki linke tıklayarak gittiğim ilişkili hücreden F5+Enter tuşunu kullanmak yerine macro kullanarak geri dönmek istiyorum. Bazen tek bir link bağlantısı değil bir çok link bağlantı yolunu farklı excellerde iziliyoruz, yaptığımız işlemi tek tek geri alırken kullandığımız ctrl+z gibi bir fonksiyonu linkler arasında geri gelmek için kullanma şansımız var mıdır ? Yabancı formlarda araştırdığım kadarıyla bir macro buldum fakat çalıştıramadım. Uzun zamandır arıyorum yardımlarınız için teşekkürler

You could put this in the ThisWorkbook code module

' in ThisWorkbook code module

Public PrevActiveCell As Range
Dim CurActiveCell As Range

Private Sub Workbook_SheetSelectionChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
Set PrevActiveCell = CurActiveCell
Set CurActiveCell = ActiveCell
End Sub
and then call this (in a normal module) to return to the previous cell

Sub GoBack()
If Not ThisWorkbook.PrevActiveCell Is Nothing Then
Application.Goto ThisWorkbook.PrevActiveCell
End If
End Sub
Y
10 yıl
NARGİLE TİRYAKİLERİ
Abiler şu nargile kömürü ve aroma işini çözemedim güvendiğiniz tadını bildiğiniz önerebileceğiniz markalar ya da siteler nelerdir ?
Y
10 yıl
YARDIM CİVİC ELAGANCE
abiler 2011 model değişensiz 40 binde boyasız manulel beyaz honda civic elegance 1.6 var sizce buna verilebilecek fiyat nedir ???
Y
10 yıl
pc ısınmadan kasıyor yardım !!
abiler acer 6935 g modeline sahibiyim 6 gb ram var pes 13 oynuyorum ilk maçta takılmıyor sonraki maçta takılmaya başlıyor gittikçe oyunda atlamalr çoğalıyor sonra birden oyun çok akıcı olmaya başlıyor mükemmel bir performansla devam ediyor acıba bunun sebebi nedir ? bazı forumlarda araştırdım sanırım bios işlemci 50dereceyi görünce falan hemen cpu performansını düşürüyormuş acıba böyle bir durum mı varsa nasıl düzeltebilirim yardım lazımm
Y
10 yıl
acil eksper raporu hakkında!!!
abiler 2011 model civic alıcam aracın plakasından sorgulama yaptığım zaman Kayitlarimiza gore ***0258 Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:11/08/2013, EKSRAP-Agir Hasarli, 43447.88TL HSR2:12/04/2013, Carpma HSR3:15/08/2012, Carpma HSR4:15/08/2012, Carpma, 7323TL 1 Ocak 2012 sonrasi Agir Hasar verileri eksper raporuna gore verilmistir. gibi bir sonuçla karşılaştım bunu araç sahbine sorduğum zaman aldığım yanıt arabada 3 parça boya vardır sahibi arabayı yetkili servise geri satmıştır ben de onlardan aldım 43 binlira aracın sahibine ödenen para boyalarda aslında 3 bin civarı tutmuş fakat fazla yazmışlar , sizce bu senaryonun doğruluğu nedir?
Y
10 yıl
Opel insignia 1.6t cosmo mu honda civic 1.6 elegance mı ???
arkadaşlar bu araçlardan birini almayı planlıyoruz fakat bir uzman bakışıyla değerlendirmeye sahip değiliz ? yakıt ,hız, güç ,kalite , donanım bakımından tecrubesi olan abilerimizin yorumlarını bekliyorum teşekkürler
Y
11 yıl
LAPTOPTAN ANLAYANLAR !!!!!!!ACİL
Arkdaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum sizce iyi midir ??? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-samsung-amd-phenom-4-cekirdek-4-gb-ram-1-gb-ekran-karti-500-hdd-145551716/detay/
Y
11 yıl
usb gitar link tecrube paylaşımı
elektro klasik gitarımı laptopa bağlamaya çalışıyordum amplitube ve asio4all programıyla fakat başarılı olamadım araştırırken usb gitar link diye bir cihaz gördüm kullananlar var mı nederece işimi görür ?
Y
11 yıl
güneş pili ile araba aküsü şarj etme !!!!
arkadaşlar gündüz güneş enerji paneliyle araba aküsünü şarj edip güneş battıktan sonra kendi kendine çalışan bir radyo sistemi kurmak istiyorum(fındık ağaçlarını yabani hayvanlara karşı koruma çabasıdır :D ) http://www.ebay.co.uk/itm/New-Smart-12-Volt-4-5W-Portable-Car-Boat-Power-Solar-Panel-Battery-Charger-12V-/200932114872#shId bunun gibi bir panel yardımıyla aküyü şarj etmem gerekiyor ama voltaj ayarlarını bilmiyorum profesyonel bir bakış açısına ihtiyacım var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.