F

Yüzbaşı
11 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
8 yıl
Ankara\u0027da Yemek Nerede Yenir? İşte cevabı
Ankara'da iseniz ve yemek yemek sizin için ayrı bir keyifse şu site ilginizi çekebilir arkadaşlar. Sadece gurme lezzetleri paylaşıyorlar:

AnkaradaYemekNeredeYenir?
F
8 yıl
Nona Brigadeiro El Yapımı Çikolata Ankara!
Katkısız gerçek kakao'dan yapılan muhteşem çikolatalar. PAylaşmak istedim çikolata sevenler Ankara'da iseniz mutlaka uğrayın derim:

Detaylar için:

Nona Brigaderio Çikolata Mekanı
F
8 yıl
Çift egzoz ucu ve difüzör Ceza Yazarlar mı?
Merhaba arkadaşlar yeni bir Giulietta sahibiyim. Aracı aldığım gibi difüzör siparişi verdim ve standart egzoz ucunu büyültüp ikinci egzoz kafasını da aksesuar olarak taktırdım.

Aracım dizel ama sonra internette biraz araştırdım ki egzoz ucuna bile ceza yazıyorlarmış hatta trafikten men süresi bile veriyorlarmış. Aracı çoğunlukla eşim kullanıyor. Açıkcası çok işkillendim. Görüntü muhteşem oldu ama bu ceza işinden dolayı söktürmeyi düşünüyorum.

Sizlerinde görüşlerinizi veya deneyimlerinizi almak istedim.

Bir ekleme de yapmak istiyorum. İşin daha da ilginci Alfa Romeo Giu orjinal aksesuarlarında benim yaptığım uygulamanın birebir aynısı bulunuyor. Yani sıfır araç aldığınızda egzoz uçlarını büyültüp çift egzoz yapıp da teslim ediyorlar. Aracı fabrika çıkış böyle aldığımızı farzedelim bunu polise nasıl anlatacağız :)

Allahım ne garip ülkede yaşıyoruz. Biri içimi rahatlatsa da hayatıma devam etsem

Orjinal fabrika aksesuar resmini gönderdim ekte.
< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
PlayStation Store\u0027da dev GTA indirimi başladı
Sadece PlayStation Store’a özel dev bir GTA indirimi başladı. Üstelik içerisinde GTA 5’inde %33’lük indirime girdiğini de belirtmeden geçmeyelim. Eğer halen GTA 5’in PS4 versiyonuna sahip değilseniz bu dev indirimi kaçırmamanızı tavsiye edebilirim.


Kaynak
F
9 yıl
Darth Vader temalı PS4\u0027ler geliyor! Meraklısına


< Resime gitmek için tıklayın >

Star Wars: Battlefront oyununa özel olarak sınırlı sayıda tasarlanmış PS4’ler Kasım ayında hem Avrupa hem de Amerika’da satışa sunulacak. 1 TB HDD’siyle ve tamamen Darth Vader temasıyla satılacak olan konsolun Dual Shock 4 kontrolündeki kırmızı yön tuşlarıyla dikkat çekiyor.

Kim bunlardan birisine sahip olmaz istemez ki? Darth Vader temalı PS4’ler geliyor! Tarafını seç


Kaynak O1H1 Oyun
F
9 yıl
Neverwinter Xbox One ilk freetoplay konsol oyunu incelemesi
Evet yanlış okumadınız Free To Play MMORPG olan ilk konsol oyunu Neverwinter oynuyorum. Çok güzel bir biçimde konsola uyarlamışlar. Aşağıda güzel bir de incelemesini buldum ücretiszoynamak isteyenler bir göz gezdirmeli...

Neverwinter Xbox One Türkçe inceleme
F
9 yıl
Gelmiş geçmiş en iyi şehir kurma oyunu Cities Skylines
Cities Skylines inceleme

Geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan son Simcity oyunu felaketinden sonra oyuncular özlemini duyduğu şehir kurma strateji oyununa uzun zaman sonra kavuştu. Paradox Interactive ve Colossal Order (Cities In Motion 1 & 2) tarafından geliştirilen Cities Skylines kesinlikle mükemmel bir simülasyon oyunu.

Öncelikle Simcity oyununda oyuncuları bezdiren zorunlu online a bağlı oyun (ki sonradan akılları başlarına geldi ve 2 yıl sonra offline mod çıktı), sınırlı harita, sıkıntılı yol ve ulaşım altyapısı gibi sorunlar Cities te yer almıyor. Ea nın yerinde olsaydım Cities Skylines ı satın alır Simcity ismi ile birleştirir muhteşem bir geri dönüş yapardım.

Yazının devamı ve kaynak

Steam'de 49 TL'ye satılıyor. Steam sayfası




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ
Tamamen yerli yapım oyunumuz Fera Twins artık ücretsiz.

Bir iOS cihaza sahipseniz hemen indirebilirsiniz.

Oyun Türkçe ve İngilizce Dil destekli.

FERA TWINS ÜCRETSİZ İNDİRİN!

< Resime gitmek için tıklayın >

Fera Twins Biscuit Games tarafından geliştirilen yerli yapım bir oyun. Benim de projesi içerisinde bulunduğum yapımı yaklaşık 9 ay kadar süren, hikayesi, oyun dinamiği, müzikleri ve illüstrasyonlarıyla oldukça emek verdiğimiz bir oyun.

Fera Twins dünyasında Fera isimli bir ırkın başına gelen korkunç olaylar işleniyor. Kara gölgelerin saldırmasıyla köyleri yerle bir olan Fera’ların son aile fertleri ikiz çocuklarını saklamayı başarmışlardır. Maalesef ailelerini kaybeden bu ikizleri ormanda vahşi hayvanlar bulur ve besler. Mae ve Ivy isimli bu ikiz kardeşlerin hem aileleri hem de arkadaşları artık bu sevimli hayvanlardır. Fera Twins artık büyümüş ve 5 yaşlarına girmişlerdir. Günlerden bir gün Fera’ları kara gölgeler yeniden bulur fakat koruyucu perileri onlara kendilerini koruyabilmeleri için birer sihirli değnek verir. Bu değnek yardımıyla istedikleri zaman en yakın hayvan arkadaşlarına dönüşebilmektedirler. Hızla saklandıkları yerden kaçmaya başlarlar çünkü arkalarında kara gölgeler onları izlemektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun başında Türkçe ve İngilizce seslendirmeler ile anlatılan hikayenin ardından oyuna Fera’nızı seçerek başlıyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sesleri ile İngilizce ve Türkçe hikaye ve karakterlere katkıda bulunan dublaj sanatçıları: (Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz)

İngilizce: Hülya Aydın

Türkçe: Barış Özgenç

Fera Twins farlı oynanış şekliyle oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Daha önce onlarca sonsuz koşu oyunu oynamışsınızdır eminim. Fera Twins mantık olarak sonsuz koşu oyunu olsa da oynanış olarak yenilikler getiriyor. Oyunun hikayesinde de bahsettiğim gibi ikizlerimizin üçer tane hayvan dostu bulunuyor. Diledikleri zamanda ekranın sağ alt tarafında bulunan resimli tuşlarına basarak dönüşebiliyor. Burası en can alıcı nokta. Oyunda yana doğru koşarken karşımıza 3 farklı engel tipi geliyor. Her engeli ise sadece bir hayvan türü geçebiliyor. Örneğin karşınıza bir taş blok gelirse hemen kuşu seçip üzerinden atlamalı, tahtadan ekran boyunda uzun bir engel gelirse gergedanı seçmeli veya altından geçmesi oldukça güç bir engel içinse fare / yılanı seçmelisiniz. Engeli görür görmez engeli geçebilecek hayvanı seçmeniz yeterli olacaktır.
Arkanızdan kovalayan kara gölgeleri görür görmez ise sol altta yer alan gölge butonuna basarak kalp kaybetmeden oyunda ilerleyebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Fera Twins gölgelerden kaçarken 3 farklı oynanış sunuyor. Bunlardan bir tanesi engelleri geçmek ki bir üst paragrafta açıkladım. Diğer MAĞARA MODU bu mod rastgele olarak engellerden sonra geliyor. Mağarada değnek yardımıyla uçan Fera’nızı ekrana sürekli tıklayarak havada tutmanız ve engellere çarpmadan mağarayı tamamlamanız gerekiyor. Bunun dışında ekranın üst tarafında bazen kalp ikonları geçiyor. Onları alarak da (üzerine basmanız gerekli) giden canınızı tamamlayabiliyorsunuz.


Oyunun inceleme kaynağı : www.o1h1.com
F
9 yıl
2007 Audi A3 1.6 Sportback otomatik vites sorunum Yardım lütfen
2007 model 6 vites otomatik (DSG değil) aracımda ısınınca vuruntu problemi vardı. 2 ay önce selenoidlerindendir dediler ve 1800 TL'ye değiştirdiler. Sorunum halloldu.

Fakat 2-3 gündür başka bir sorun çıktı başıma. Seyir halindeyken 4. vitesten 5 e atarken araç boşa aldı ve vites düşürmedi. Stop ettirip tekrar çalıştırdığımda düzeldi. Ertesi günde yine seyir halinde 6. viteste takılı kaldı ışığa yaklaştım ama vitesi düşürmedi. Tiptronice aldım yine düşüremedim. Stop ettim tekrar çalıştırdım bu sefer düzeldi.

Selenoidleri taktırdığım firmayı aradığımda beyinden değil şanzumandandır dedi ve komple inmesi gerek en az 3500 lira masrafı var dedi.

Durum hakkında tecrübesi olanlardan yardım ve öneri bekliyorum. Teşekkürler.

Bu arada Ankara'dayım.
F
10 yıl
Sunset Overdrive ilk Türkçe İnceleme geldi 8.6
Türkiye'den ilk Türkçe inceleme yazısı o1h1.com sitesinde yapıldı. Oyuna 8.6 verilmiş.

Sunset Overdrive Türkçe inceleme
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.