|
Merhaba Çok önceden oynadığım hesabımı satıyorum. Görüntüde görebilirsiniz. Teşekkürler. < Resime gitmek için tıklayın > |
|
Arkadaşlar bu iki tv den hangisini almamı önerirsiniz ? Ya da alternatif hangi tv ? Sizden yardım bekliyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler. LG 47LB670V http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LB670V SAMSUNG 48H6410 http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE48H6410ASXTK ![]() ![]() ![]()
|
|
Arkadaşlar merhaba. Yazıcıyı normal olarak kullanmaktaydık. Modemi açıp kapattık ve yazıcıyla olan irtibatımız kesildi. Şuan ağda görünmüyor. Yazıcıyı tekrardan nasıl aktif hale getirebiliriz. Saatlerdir uğraşıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Çok teşekkürler... |
Arkadaşlar size olayı kısaca anlatmaya çalışayım. Türk Telekom bayisinden 09.06.2019 tarihinde internet başvurusu yaptım. 14.06.2019 tarihinde hizmet açıldı. Abonelik işlemlerini gerçekleştirirken sadece fiyatı konuştum ve abonelik sözleşmesine imza attım diye hatırlıyorum. Abonelik sözleşmesini bulunca herhangi bir taahhütname olmadığını gördüm. Ama abonelik sözleşmesinin kopyası sarı renkli olan kısmı bende.
Türknet'e telefon hattının geçişi internetin geçişinden önce oldu. Bu nedenle son fatura daha gelmedi. Telefonu kapsayan ve avantaj bedelini içeren faturayı resimde görebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
İptal tarihim 31.12.2019. Buna göre internet için avantaj bedeli ne kadar gelir ?
Birde bugün Türk Telekom Gayrettepe müdürlüğüne gittim. Abonelik sözleşmemin ve taahhütnamemin kopyasını istedim. Ancak o belgelerin kendilerinde olmadığını söylediler.
Bu bilgilere göre ne yapmamı tavsiye edersiniz.
İlgi ve alakanız için şimdidem teşekkürler.