M

Yüzbaşı
02 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Lpg Kiti Taktirma Toplam Maliyeti
2022 kasim itibari ile fiyatlar nekadar. 4 silindir 1.6 motor icin.arac opel tigra A.
Ruhsata islenmesi muyanesi hepsi icinde nekadara patlar bilgisi olan arkadaşlar?
M
4 yıl
Alıcı Aracımı ipotekli kredi ile alacak
Arkadaşlar aracımı satacaktım ilana koyduk bir alıcı çıktı.otomobil kredileri daha az masraflı olduğu için aracı bankaya ipotek ettirip daha düşük faiz oranlarından yararlanmak için bu yola başvurmuş.noterde satışı veriyomuşuz banka parayı yatırıyormuş böyle bir şey var mıdır? Aracın satışımu verdikten sonra bankayla başbaşa kalma riski var? Hiç böyle bir yöntemle araç satmadım.bilgisi olan var mı?
M
4 yıl
Yetkili Genpa Teknik Servisi garantili cihaz için para talep ediyor
Arkadaşkar xiaomi marka redmi note 6 pro cihazım kapandı açılmıyor.genpa kadıköy teknik hizmetlere kargonile gönderdim ancak cihazda eğim olduğunu belirtip telefona ödediğim miktar kadar para talep ediyorlar tamirat için.cihazımda eğim yok.bu haramileri nereye şikayet etmeliyim?
M
4 yıl
Yetkili Genpa Teknik Servisi garantili cihaz için para talep ediyor
Arkadalat 6 aylık xiaomi redmi note 6 pro telefonum var.telefon kapandı açılmıyor.garanti genpaya gönderdim para talep ediyor Neymiş efendim telefonda eğim varmış alakası yok, hemde telefona verdiğim parA kadar 1209 tl.bu hırsızları nereye şikayet etmeliyim?
M
4 yıl
Mağazaların Alarmlarının Ürünlere Zarar Vermesi
Arkadaşlar malumunuz kıyafetler baya bi pahalı.200,300,400 tl verip mont alıyoruz heriflerin ürünlere taktığı alarmlar ürüne zarar veriyor deliyor yırtıyor.bir tanede takmıyorlar 4-5 tane alarm takıyorlar montları delip.şu alarmları ürünlere zarar vermeden takamazlar mı anlam veremiyorum.300 lira ver ama yırtılmış delinmiş mont al.
M
5 yıl
2012 peugeot 308 access 1.6 vti manuel lpg
Bu başlıktaki araç nasıldır arkadaşlar kullanıcı yorumlarını alabilirmiyim? Yol tutuş performans olarak değerlendire bilirmisimiz.kronik arızaları var mıdır?
M
5 yıl
Son kasa(2016) mazda 6 2.0 sky g power lpg uyumu?
2.0 sky için prins lpg tam uyumlumudur bilgisi olan varmı arkadaşkar? Alıp prins lpg taktırmayı düşünüyorum.
M
6 yıl
Aveo hb 2012 arka silecek kapanmıyor.
Bu nasıl kapatılır arkadaşkar.açma tutuşundan açtık kapanmıyor.her yolu denedik olmuyor kendi kendine çalışıyor arabayı çalıştırınca.
M
6 yıl
Şehirlerarası Otomobil Nakliyesi Hk.
Arkadaşlar bilgisi olan var mı bir ilden bir ile otomobil taşıyan firmalar var mı? Aracımı samsundan istanbula getirtmek istiyorum.fakat kullanmak istemiyorum.bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.iyi akşamlar.
M
6 yıl
Çizimler nasıl ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.