S

Yüzbaşı
10 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
Otoseyir aylık gündem değerlendirmesi
Yaklaşık 1 saat 20 dakika, indirip trafikte falan dinlenebilir. Ses kaydı olduğu için konular yeteri kadar uzun işlenebilmiş. Otomobil genel bölümünü düzenli olarak takip ederim ama gözümden kaçan konular olabiliyor, o nedenle faydalı bir program olmuş.

Aylık gündem
S
15 yıl
Servislerin 2. el otolar için verdiği ekspertiz hizmeti hakkında
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var ve sizlerden bilginiz dahilinde yardımlarınızı istiyorum

Şimdi biliyorsunuz ki çoğu servis ekspertiz hizmeti veriyor, bu işlem tahminen ne kadar sürüyor, tabi ki markaya ve modele göre çok farkeder ama bahsettiğim model Proton 418 (Persona olarak da biliniyor) bugün 2 farklı Proton servisini arayıp fiyat aldım, 2 yer de 30YTL dedi. Bu işlemde tamamen her tarafı inceleniyor mu aracın, mesela otomatik şanzıman, incelemede normal görünebilir ama yakın zamanda masraf çıkarıp çıkarmayacağı da belli olur mu, en çok korktuğum yer açıkçası otomatik şanzıman, bu işlemin dışında benim de incelemem gereken şeyler var mıdır arabada.
S
16 yıl
Yeni ehliyet alana Lada Samara olur mu?
Merhaba arkadaşlar,
5 Temmuzdaki ehliyet sınavına giricem ve inşallah bir aksilik olmaz ve sınavları geçersem sanırım Ağustos ayının sonuna doğru ehliyetim elimde olacak. 4000YTL ye kadar olan araba ilanlarına baktım da şöyle bir en mantıklı seçenek Lada Samara olarak göründü gözüme, 93-94 modeller bulunabiliyor bu fiyata, görünüş olarak temiz olanlar da oluyor ama tabi fotoğraflardan ancak dış temizliği anlaşılır. Biraz araştırdım ve araçta fazla elektronik aksam olmadığı için daha çok mekanik problem çıkarma ihtimali var, parça fiyatları da orjinalleri bile ucuzmuş sanırım, bir de Skoda Favorit-Formanlar var bu fiyata yine 92-93-94 model ama sanırım ladalar skodalardan daha iyiymiş. Yakıt olarak da lpg olacak zaten, sonuç olarak İstanbul trafiğinde özellikle de park ederken direksiyonu yüzünden epey bi zorluk çekecem ama başka da pek bi alternatif yok bu fiyata, büyük ihtimalle alınınca araba iyice iş görmez hale gelene kadar kullanılır, yani hemen satılması gerekecek bir durum da yok, 3 kapılı hatchback modelini düşünüyorum diğer 2 modele göre kısa olmasından dolayı, var mı itirazı olan Başka öneri?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.