F

Onbaşı
09 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili
31 Aralık tarihine kadar İstanbul yeni havalimanına yapılacak uçuşlarla 5 kat mil fırsatı var.

Business uçuşlar 1250 mil, 5 kat 6250 mil eder.

Bakü uçuşları da avantajlı duruma geliyor.

Geçen yıl 10.000 mil’e (+300tl vergi) Zanzibar’a uçuş yapmıştım.

Bana sıcak geldi.

< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
Jestiniyap 19 mayısa özel %19 indirim kodu: 19MAYIS
Baktım ama göremedim, bugüne özel jestiniyap.com’da %19 indirim var.
100tl d&r çeki aldım. 19tl indirimle 81tl’ye geldi.

100tl’lik alışverişe d&r kendisi de 100tl alt limitli 15tl çek verdi.

https://www.jestiniyap.com/19-mayis

Konusu açılmışsa haber verin sileyim.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
F
11 yıl
Gratis\u0027te 2 adet DOVE ürün(~12tl) alana D\u0026R 10tl çek hediye!!
Arkadaşlar forumda arama yaptım ama denk gelmedi. yine de açılmışsa özür dilerim. haber verin silinsin.

SS'li.

Bugün gratis'te güneş kremlerine bakarken ilanı gördüm, 2 adet dove ürünü alana d&r 10tl altlimitsiz çek hediye. istediğiniz kadar alabiliyormuşunuz, sınır yoktu ama ben başka insanların hakkına girmemek için sadece 1 tane aldım.
Sizden isim soyisim ve tel no istiyorlar. (gratis cinemaximum kampanyasında da aldılar arayan felan olmadı) :)

ben hangi ürünler geçerli dedim, bi erkek bir bayan ürünü alınca dedi. erkek deodorant beğendim(6tl) ama bayan deodorantı anlamam siz yardımcı olun deyince al sana bu aldığının duş jeli olanından vereyim kullan dedi(7tl). toplamda 13 tl'ye resimdeki ürünleri ve 10tl'lik d&r çekini aldım. gittim sordum altlimitsiz sadece şubelerde kullanabilirsiniz. internette geçerli değil dedi. birden fazla çek alabiliyorsunuz ama alışverişte birleşiyor mu bilmiyorum, birden fazla çek alıp başkasının hakkına girmeyi düşünmediğim için sormadım.. merak eden sorabilir.. son kullanım tarihi 31.12.2013.

çeki bilmem ama ürünler bana 3tl'ye geldi.. iyi alışverişti. sıcak olduğunu düşünüyorum.. (isteyen 6tl'lik bir bayan bir erkek deo alabilir.. o zaman 2 tl'ye gelmiş olur!!)

bilginize ;) iyi forumlar!!


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
11 yıl
Vakıf World her internet alışverişine 5tl worldpuan (50tl ve üzeri)
Yapı kredi vakıfbank'ı Alışveriş Asistanı kampanyası'na dahil etmedi derken iyi oldu..

Link

< Resime gitmek için tıklayın >

Özet: SMS Göndermek gerekli. (!)
Tüm internet alışverişleri dahil.
Harcamanın en az 50tl olması gerekiyor.
Başlama tarihine dikkat: "6Mayıs'tan itibaren."
Sonuç: Zaten internetten alışveriş yapıyorsanız cukkadan gelen bir puan olacak.. Belli sayıda (5tane 10 tane gibi) alışveriş yapma kotası yada şartı yok!

Hayırlı Olsun!!

VakıfBank Worldcard ile 6 - 26 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak her min. 50 TL lik e-ticaret alışverişine 5 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya katılımı için “SANAL” yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya dönemi alışveriş tutarı, kişinin müşteri numarasına bağlı tüm kredi kartlarıyla (ek kartlar dahil) yapılan harcama tutarını içerecektir.
Kampanyaya dahil edilecek işlemler, sadece e-ticaret alışveriş işlemleridir.
Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 50 TL olacaktır.
BusinessCard'lar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Nakit çekim, faiz ve komisyonlar kullanılarak yapılan alışveriş işlemleri alışveriş tutarı hesaplarına dahil edilmeyecektir. İade, iptal işlemleri alışveriş tutarına dahil edilmeyecektir.
Kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil edilmeyecektir.
Kazanılan Worldpuan'lar 04 Haziran 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.
Worldpuan'ların son kullanma tarihi 10 Haziran 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 11 Haziran 2013'de geri alınacaktır.
Bu kampanya başka bir indirim/puan kampanyası ile birleştirilemez.
Aynı gün yapılan işlemlerden sadece biri kampanyaya dahil olacaktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
F
11 yıl
World 100tl ye 23 tl worldpuan (oyuncak\u0026kitap\u0026giyim\u0026Ayakkabı)
23 Nisan'ı 1 gün değil 5 gün kutluyoruz <3

Link

< Resime gitmek için tıklayın >


Özet: Vakıf, Yapı kredi Albaraka ve Teb geçerli.
Min: 25tl: 5.75tl wp Max:100tl:23tl wp

Sms göndermek gerekli.

D&R, Koton, LCW, Deichmann, Flo, için avantajlı geldi..

World'e özel tek seferde yapılacak 25 TL ve üzeri alışverişlere %23 Worldpuan hediye!


Kampanya Koşulları
20 - 24 Nisan 2013 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan seçili oyuncak, kitap, çocuk giyim mağazalarında tek seferde yapılacak 25 TL ve üzeri alışverişlere %23 Worldpuan verilecektir. Kampanyaya tüm bireysel kredi kartları ve banka kartları (ticari kartlar hariç), Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile yapılacak peşin ve taksitli alışverişler dahil olup nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve Worldpuan kullanımı işlemleri dahil değildir. Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamaları kampanyaya dahildir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 23 TL değerinde Worldpuan kazanabilir. Aynı gün aynı üye işyerinden yapılacak alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya katılmak için BAYRAM yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuanlar 1 Mayıs 2013’te yüklenecek olup, puanlar için son kullanım tarihi 12 Mayıs 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuanlar 13 Mayıs 2013'te geri alınacaktır. Banka kartları için puan yükleme tarihi 1 Mayıs 2013’tür. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir. Kampanyaya dahil World Üye İşyerleri: A-C Kitabevi, ADA Müzik, Kitap ve Multimedya, Armağan Oyuncak, Ayakkabı Dünyası, B&G Store, Benetton, Bücürük, Blue Key, C&A, Chicco, Deichmann, D&R, Dost Kitabevi, Dünya Aktüel Kitabevleri, e-bebek, Elit Oyuncak, Flo, GAP (GAP Kids, Baby Gap dahil) Imaginarium, İlke Bebe, İnkılâp Kitabevi, Joker, Kabalcı Kitabevi, KANZ, Koton, LC Waikiki, Leonardini, Literatür Kitabevi, Loco Poco, Massimo Dutti, Megavizyon, Mothercare, Nezih Kitabevi, Nobel Tıp Kitabevi, Nüans Kitapçılık, Okaidi, Oxford Yayıncılık, Remzi Kitabevi, Jakaidi, Panço, Polaris, SMYK, Sisley, Toyzz Shop, YKY – Yapı Kredi Yayınları, Zara, Zeyland.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
F
11 yıl
Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır
Edit: Şu anda AVEA ve VODAFONE kayıt işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.
TURKCELL ise yakın zaman içinde başlayacak!


< Resime gitmek için tıklayın >



ilgili haber burada.


Arkadaşlar sıcak fırsat gibi görmeseniz de yine de fırsattır. (Sonuna kadar okumadan Lütfen Şikayet Etmeyin!)

Sıcak fırsatlarda 3-5 liralık indirimler için, 2-3liralık eşantiyonlar için bile sıcak fırsat konusu açılıp sayfalarca yorum yazılıyorken bu konunun açılmasının gerekli olduğunu hissettim..

Belki sizin işinize yaramayabilir ama mutlaka çevrenizde bu problemi yaşayan birileri vardır!!

Bilindiği gibi açık hat diye adlandırılan, kendi aktif olarak kullandığımız ama bizim adımıza kayıtlı olmayan hatlar var.. Bunları ne başka operatöre taşıyıp kampanyalardan faydalanabiliyoruz ne de bu hatla ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirebiliyoruz..

BTK'nın ekim ayında çıkarmış olduğu bir kanunla 1 Ekim 2012'den 1 Ekim 2013 tarihine kadar bu hatları hiçbir ücret ödemeden kendi üstümüze kaydettirebileceğiz!!

Şu anda Vodafone bu taşıma işlemine başlamış, ilk defa öğrendiğimde denemek için yıllar önce Star gazetesinden OxKart adı altında aldığım hattımı geçen gün gidip (cuma) adıma kaydettirdim.

İşlem şu şekilde gerçekleşiyor:

1- Vodafone bayisine gidiyorsunuz ve açık hat olan hattınızı üstünüze kaydettirmek istediğinizi söylüyorsunuz!
2- Hattınızın yanınızda ve açık olması gerekiyor
3- Numaranızı sisteme girip cep telefonunuza (adınıza kaydettirmek istediğiniz hattınıza) bir sms geliyor
4- Gelen şifreyi söylüyorsunuz.. sistemden bir çıktı alıp, kimlik fotokopinizi, çıktıyı ve yeni abonelik sözleşmesini imzalatıyorlar ve artık hattınızı kendi adınıza kullanabilirsiniz..

Ben Dün gidip kendi adıma kaydettirdiğim hattımı 5M'den Turkcell'e taşıma başvurusu yaptım ve yeni sim kartımı aldım.
Eğer 1 hafta içerisinde taşıma işlemim onaylanırsa 50 tl hediye çekimi kullanabileceğim.

Yıllardır Vodafon'un cep öğrencisine mahkumdum ve ne yüksersem yükleyim adam gibi kampanya hediye yapmıyordu.. millet hattını taşıyınca 3000-5000 dakka alırken ben aynı yüklemeyi yapsam da kampanyalardan faydalanamamaktan ve vodafone'a (eski telsim) mahkum olmaktan bıkmıştım.

Şimdilik kayıt işlemini sadece Vodafone ve Avea yapıyor ve Yılbaşına kadar Turkcell'e de altyapısını tamamlamak için BTK tarafından süre tanınmış.

Yılbaşından sonra tüm hatlar kendi adınıza kaydettirilebilecek.

Migros 50tl hediye çeki, Teknosa 50tl İndirim çeki, Kipa 60tl hediye çeki gibi kampanyaları gözönüne alındığında bana sıcak fırsat gibi geldi..

Herkese iyi forumlar..
F
18 yıl
ASUS mu? DDR3 mü???
Arkadaslar Yeni Bir Ekran Karti Almayi Düsünüyorum Ama Maalesef Ekran Kartlari Konusunda Hiçbir Bilgim Yok! Lütfen Bu Konuda Tecrübeli Arkadaslar Bu iki KART'tan hangisini tercih etmem gerektigi konusunda bana yardimci olabilirler mi? Yardimlariniz için simdiden çok tesekkür ediyorum..

Almayi Düsündügüm Kart 140$+KDV Civari.. Yaklasik 225ytl.

1)ASUSTEK EN6600 SLINCER(128Bit) 256MB TVOUT DVI 16X
http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=AE607ASU17&ID1=&ID2=
Ayrıntili Bilgi:
http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=106&intProId=438#

2)TORNADO 6600GT(128Bit) 128MB TV OUT DVI SLI 16X
http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=AE507TOR01
Ayrintili Bilgi:
http://www.inno3d.com/products/geforce6/6600gt.html

ASUS 256MB 128Bit DDR
TORNADO ise ayni fiyat ama DDR3(128MB) Bellek Kullaniyor. (Karti giris Seviyesi olarak kullanacagim.)
ikiside NVIDIA GeForce 6600 chipset.

Acaba 256MB ASUS mu daha fazla performans verir? yoksa 128MB ama yeni nesil DDR3 bellek kullanan TORNADO mu? oyunlarda hangisini daha iyidir? Bana Yardimci olan ilk maile göre hemen siparisi verecegim.
tecrübeli arkadaslardan yardimlarini bekliyorum...
Selamlar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.