K

Çavuş
24 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
ak47 blue laminate sticker kombinasyonu
Evet blue laminate için 4 sticker yapıştırıcam tanesi en fazla 10 tl olsun hangisi en iyi gider.Farklı farklıda olur aynısından 4 tanede olur.
K
9 yıl
key
ben pazardan key aldım 1 hafta sonra takas oluyomuş arkadaş dedi oyun içinden alsaydın hemen takas edebiliyodun dedi doğrumu ona göre aldıklarımı satıp oyun içinden alıcam.
K
9 yıl
Faceit ban
faceitten ban yemişim ne zaman zaman açılır.

You are banned from PUG until Fri Feb 13 20:02:51 UTC 2015. Reason: Left 3 matches
K
9 yıl
Maç atıcak kişi veya kişiler aranır.
Maç atıcak kişiler veya kişi aranır rütbe önemli değil yeterki oyunu oynasın hemen pes etmesin yok şu adam awpsini düşürsünde alayım diyip bekleme yapmasın tarzı sadece güzelce oynayın komutlara göre neyse ne demek istediğimi anlamışsınızdır pm atarsanız atarız maç.
K
9 yıl
M4A4 kullanılışı
Uzaktan bu silahı rahat kullanamıyorum yakında ortada felan recoil topluyorum rahatça adam uzakta falan hareketli iken felan çok sektiriyorum nasıl sıkıldığını falan söylerseniz memnun olurum
K
9 yıl
rank düşme atlama
Ben silver 2 yim son 5 maçımda 3 win 2 lose şuan 2 lose streak var ama 2 maçada x5 skor 30 felan 1 maç daha kaybedersem düşermiyim vede nasıl çıkacam bu silverdan faceit atmaktan bıktım bunlar yüzünden.
K
9 yıl
faceit ve cevo
faceit ve cevo da maçtayken çıkınca ban yermiyim ?
K
9 yıl
Cs Go da Ak47 nasıl kullanılır
Cs go da ak47 nasıl kullanılır tık tık olarakmı yoksa 2-2-2 basılı tut bırak gibimi.
K
9 yıl
maç atıcak ?
Takıma çok kötü oynayan kişiler geliyo uzaktan keleş ile tarıyanmı dersin ses kasmayıp rush yapanmı dersin hepsi geliyo o yüzden maç atıcak varsa beraber pm atsın.
K
9 yıl
Rank Atlama
Rank ım Silver 2 maalesef ilk 10 maçı baya bi kaybettim attı bayadır silver 2 yim çıkamıyorum nasıl çıkılır rank.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.