Z

Çavuş
22 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
7 yıl
İngilizce kursundaki kaydimi sildiremiyorum (pismanlik ve magdurluk icerir)
Hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutlarim sayin dh ailesi.
Universite ogrencisi olarak mayis ayinin sonunda okulumda yapilan cekilis sonucunda kazandigim %40 indirim sebebiyle british time ingilizce kursuna kayit yaptirdim ve senet imzaladim. odeme tarihi olarak 15 haziran belirledik.(taksitli bir sekilde).fakat sure gecti. Kursa hala baslamadim.

Fakat omzumdan olmam gereken ameliyatim haziran sonuna dogru sarkti ve haliyle tum planlarimiz degisti.
Kurstan kaydini sildirmek icin yetkili birisiyle konustugunda biz size kolaylik saglamaya calsiyoruz, kaydiniz yaptirip ilerde devam edebilrisiniz dediler fakat bu imkansiz. Okul donemi ayni zamanda aciktan 2. Universite okumaktayim. Yaptigim tum planlar yaz icindi.

Sol omzumdan ameliyat oldugumu resmi bie sekilde kanitlayabileiim. Ayrica sag dirsegimde yeni baslayan bir sakatlik yuzunden fizik tedavimde icap etti.bunu kanitlayabilcegim de doktorun yazdigi fizik tedavi istegini belirtne kagit var.(not saglagim)
İmzaladigim sozlesmenin sozlesme iptali kismini ekledim.
Hukukcu,tecrubesi olan buyugum kucugun tum dhlillerden yardim beklemekteyim. Teelfonuma icrra ile ilgidli sms de gelmis bulunmakta. Herkese simdiden cok tesekkur ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >]
Z
8 yıl
Skoda octavia otm. 1.2 tsi hk. sorular
öncelikle merhabalar;
yıllardır süren araştırmalarımız sayesinde ailecek skoda octavia otm. 1.2 tsi style almaya karar verdik. gerek yakıt sarfiyatı gerek lüks açısından honda,toyota gibi araçlardan çok daha önde. ( Eski aracımız 2005 otm. honda civic sedan'dı. 1.6L motor ve 110 hp'di. yakıt tüketimi şehir içi tüketimi çoj fazla.4 vitesli otomatik şanzıman ve yüksek devirde değişen vitesler sayesnde araç çok yakıyordu).

bu araçtan anlayan üstadlarımıza birkaç sorum olacak.

1- araç ile test sürüşüne çıktık. araç içi krem rengindeydi fakat içerde ahşap görünümlü parçalar yoktu. bu opsiyonel mi? Opsiyonelse fiyatı ne kadar.

2- hangi aksesuarları şiddetle önerirsiniz?
şu an düşündüklerimiz ; sunroof, ön tampon siyah çıta,siyah ayna,Dekoratif marşpiye takım nikelajlı,Çıta tampon koruyucu siyah,ön-arka parçalık ,Lastik pedal takım çelik.

bu aksesuarlara ek olarak söyleyeceğiniz bir şey varsa dikkate alacağım. ayrıca bu aksesuarların sunroof haricinde toplam maliyeti kaç tutar bir fikriniz var mı?

almışken az yakan fakat içerden ve dışardan hoş olan, biraz lükse kaçan bir araç alma istiyoruz.

başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.