L

Yüzbaşı
19 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Broadway Egzoz
R9 Broadwaya egzoz kafası almayı düşünüyorum.Ancak kafalara baktıgımda egzoz ağız ölçüsü yazıyor.Broadwaya uygun olan ölçü nedir, veya nasıl ölçebilirim?
L
9 yıl
Arkadaşlar acil yardım..
R9 Broadwayim var 93 model. Benim yeğen bugun arabayı almıştı, jikle çekili kalmış.Arabanın içinde jikle sonuna kadar çekili şekilde duruyor.Ne içeri giriyor ne hareket ediyor.Jikle teline baktım serbest bir şekilde duruyor.Ayrıca araba çalışırken jikle çekili olmasına rağmen hiç işlev görmüyor.Yani gaz verme işlemi yapmıyor.Sizce sorun neyden kaynaklıdır ve kaça patlar?Cok acil yardım...(konu yanlış yerde biliyorum ancak bu saatte en aktif yer burası olduğu icin buraya verdim)
L
9 yıl
Silinsin
Silinsin
L
9 yıl
Karbüratörlü araç yardım
Arkadaslar 93 model karburatorlu broadway var arabam çalışmıyor. Bugun arabanın camları buz tutmuştu onları kazıdım sonra arabaya bindim kontağı açtım hersey normaldi , gosterge ısıkları yanıyordu marşa bastım araba boğulur gibi oldu sanki akü bitmiş gibi sonra tekrar bastım mars motorunun cok zor döndugunu hissettim. Akumu 5 gun once gostermistim aku saglam dedi usta. Ayrıca marşa basarken yag gostergesi fırlıyor geri düşüyor. Sizce nedendir ve vurdursam calısır mı? Araç lpg li ve yaz kış antifiriz kullanırım
L
9 yıl
Silinsin.
Silinsin
L
10 yıl
Uçakta izlemek için film tavsiyesi
Evet arkadaşlar 10 saatlik bir uçuş için film tavsiyelerinizi bekliyorum
L
10 yıl
Dell Inspiron
dell inspiron bilgisayarimda backspace tusu basili kaliyor.Etrafindaki tuslara basinca duzeliyor.Kullandikca duzelir mi garantiye mi gidecek?
L
10 yıl
Dell Inspiron alindi..
Evet arkadaslar dell inspiron 14r dizustu bilgisayar aldim.I5 islemcili 8gb ram 1tb harddisk var.Bilgisayar gayet hosuma gitti ancak backspace tusunda takilma var.Tusa basiyorum takili kaliyor sonar etrafindaki tuslara bastigimda duzeliyor.Bu sorun gecici midir?
L
10 yıl
Android IMEI hakkında..
Arkadaslar her turlu android cihaza imei kopyalama işlemi yapılabilir mi?
L
10 yıl
Marka Tercihi
Dell:

Intel Core i7 3537u 1.8 ghz
1 tb hdd
12 gb ram
Touchscreen

HP:(Beats Audio)

Intel Core i7 4700MQ 2.4 ghz
1 tbb hd
12 gb ram
Touchscreen

Siz hangi bilgisayari tercih ederdiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.