3

Er
04 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
11 yıl
Piranha klavye sorunu...
Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....[DHTUBE=Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....]Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ....
3
11 yıl
Tablette klavye sorunları ...
Arkadaşlar elimde Piranha tablet 7 var . Benim bazı çalışmalar yapmam gerekiyor F klavyeden .fakat şöyle bir sorunum var F klavye takıyorum Q olarak tanımlıyor . Bu soruna nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Cevap verirseniz çok sevinirim . . ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.