X

Çavuş
02 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
11 yıl
Domain İptal Ettirme
www.karincahosting.com ' dan domain temin ettim. Sorunum olduğunu söylüyorum fakat ilgilenilmiyor, cevap verilmiyor. Açıkçası bu hosting hakkında kötü duyumlarda aldım. Sanıyorum geçtiğimiz aylarda müşterilerini bayağı bir mağdur etmiş. Ben daha domaini dün aldım. Acaba benim iptal ettirme şansım var mıdır? Eğer varsa ve iptal etmiyorlar dava açma hakkı doğuyor çünkü.
X
11 yıl
Domain Aldım Ama...
Merhaba arkadaşlar.

www.lineaturk.com adlı bir domain temin ettim kendime. Fakat nasıl forum eklenir, nasıl blog eklenir buna dair hiçbir fikrim yok. Hadi eklendiğini buldum diyelim, nereden temin edeceğim blog sayfasıyla forum sayfasını? Bu tip konularda aydınlatır mısınız?

Teşekkürler.
X
11 yıl
Apache 2013
Merhabalar arkadaşlar.

Yaşım 20. A2 ehliyetine girdim büyük bir şevkle. Sınav olacağım işte Pazar günü. her neyse, vitesli bir motor almak istiyorum ve Apache 2013 ( titreşimsiz ) tam bana göre. Şöyle ki;

Ben hayatımda sadece 1 defa vitesli motor kullandım. Ve çok da iyi kullandım. Sadece 2 kere stop ettirdim kalkarken o da debriaja alışma aşamasıydı. Hatta arkadaşım bana " Sen ilk defa kullanıyor olamazsın. " dediğini hatırlıyorum. Yol alırken arada vites de sıkıntı yaşıyorum o da ilk kullandığımdan ötürü. Fakat çok nadir. Vitesi yükseltmekte ya da küçültmekte değil, sadece 2'den 3'e atmakta biraz sıkıntı yaşıyorum. Mesela vitesi yukarı çekecekken ayağımı alttan almak biraz zorluyor. Alışacağım en kısa zamanda. Tamamen araba kurdu olduğum için motor mantığıyla aynı düşündüm ve ona göre sürdüm. Arkadaşımın motoru ( apache ) vites tarafını üste çekince ne oluyor, alta itince kaç oluyor diye öğrendikten sonra kendimi arkadaşımla beraber otobana saldım. Araba mantığıyla aynı olduğundan karşıma aniden çıkan bir araçta hemen vites küçültüp kurtulmayı başarabilmiştim. Buna hem araba, hem de 1,5 senedir mobilet tarzı motor kullandığım için hakimim. Şimdi size bir sual yönelteceğim;

Bu yukarı da anlattığım olay yaklaşık 1 hafta önce oluyor. Yarın onunla birlikte Şile'ye gideceğiz ve motoru ben kullanacağım. Bana kendi motorunu değil de Apache'nin 2013 modelini tavsiye etti. Çünkü diğer modellerinde ağır titreşim hakimmiş. Elimde 5 bin tl para var. Apache 2013 almayı düşünüyorum 1 2 haftaya kadar. Sizden de destek fikir alayım dedim.

Apache 2013 kullanan varsa nasıl bir motor olduğunu söyleyebilir mi? Eğer ki 2013 model kullanmadılarsa Apache'nin diğer modelleri hakkıdna bilgi verebilirler mi? Çünkü duyduğuma göre fazla özellik yüklememişler titreşimi kapatmaktan hariç.


Şimdiden teşekkürler.
X
11 yıl
L2 Mxc ( Genel Konu )
Tanıtım


Yunan asıllı olan L2 Mxc aksine diğer Yunan sunucularına taş çıkartacak. Tamamen "Off" tabanının üzerine oturtulmuş sunucu sağlam nitelendirdiğimiz sunucuları aratmıyor. Hal böyle olunca bizlerde takip sonucu sunucuya startımızı verdik.


Web Site




Siteye giremiyorsanız DNS ayarlarını ;

8.8.8.8
8.8.4.4 şeklinde yapınız.


Web Site Sunucuya Kayıt Bölümü




Oyun İçi Özellikler


* L2OFF
* All Interlude skills
* Flawless Geodata
* Olympiad working
* Auto-Learn Skills
* Fusion skills working
* 7-Sings working
* Clan system working
* Augumentation system
* All Interlude areas
* Single and party duel
* Cursed weapons
* Castle sieges
* Clan Hall sieges
* 24 buff slots
* 10 Debuff slots
* Offline shops!
* Normal enchant rate
* Safe enchant +3
* Max enchant +16


Not


Site içerisinde düzenlemeler yapılacakmış sanırsam. Bu yüzden fazla bir şey yazmıyor. Fakat sunucu bayağı güzel, hoşumuza gitti. Manifesto olarak girdik biz, sizleri de bekleriz.
X
12 yıl
....
hhqeqwd
X
12 yıl
L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )
İnceleme


Herkese merhabalar. Bizler eğlence, aksiyon, ve dostluklarımızı pekiştiren, " Manifesto " çatısının altında toplanarak gerek yardımsever, gerekse derde deva konumunda olan oyuncularız. Birliğimizin temeli Doğu Karadeniz'den başlayıp, Türkiye'nin ve Dünya'nın her yerinden Türk oyuncuları barındırmaktadır. Birliğimizde ki yaş ortalaması 16 - 25 yaş arası olmaksızın, yanımızda büyük/küçük ayrımı yapmadan eğlencenin zirvesine bayrağımızı dikmiş bulunuyoruz.


L2 Blaze.net'e Başladık!


Genellikle mid/pvp, mid ve pvp serverlarında boy gösteriyoruz. Kısacası, damarımızla uyuşan her sunucuyu dener, eğlencenin bittiği yere kadar oynamaya devam ederiz.


L2 Blaze'de ki Clan Hakkında!


Clan Adı: Manifesto
Alliance Adı: -
Clan Level: 6 ( Şimdilik )
Clan Hall: Onyx Hall - Town Of Gludio
Clan Üye Sayısı: 30 ( Sadece Türk )
Clan Günlük Online Sayısı: 10 ila 25 arası Online mevcut.


* Birliğe katılmak isteyenlerin CoNn0y, HeRoEs ya da VeYsHeLL'e pm atmaları yeterlidir.


Bulundurulması Gerekenler


*Skype + Mikrofon

Pvplerde en önemli aracımız Skype'dir. Bu sebepten Skype programını indirip, aramıza katılmanız hem sizi tanımamız açısından, hem de daha keyifli oyun oynamamız açısından renk katacaktır.


Bu Bir Clan Tanıtımı Değildir!


Bu bir clan tanıtımı değildir. Böyle bir konuya değindiğim için hepiniz böyle düşünüyor olabilirsiniz. Fakat daha önce ki boy gösterdiğimiz sunucularda, Türk olarak benimsediğimiz, ancak clan yararına olan iki, üç şeyin istenmesiyle vermemekte ısrarcı olan, karşı çıkan bazı kişiler yüzünden böyle bir tanıtım gereği duydum. Bizimle oynayan arkadaşlar bilir. Menfaat uğruna hiçbir şey yapmayız. Oyun içinde de menfaat uğruna bir şey yapmıyoruz. Boss keserken bile düşen dropları sadece HeRoEs topluyor ve dropların içinden ihtiyacı olanlara dağıtıyoruz. Herkese yardım etmek, biz nasılsak onlarda öyle olsun düşüncesiyle yola çıkıyoruz. Arkamızdan ne konuşuluyorsa ilk önce bizi tanıyan arkadaşlara bir sual doğrultun, sonrasında gelin bizlere karşı gardınızı alın.

Her halde konuyu aydınlatmayı başardım. Daha ne duruyorsunuz. Türk topluluğu arasında yabancılara karşı siper almak istiyorsanız, haydi Manifesto'ya.

L2 Blaze'de bekliyoruz...


Manifesto Video


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.