B

Er
29 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Polinom sorularımm
B
6 yıl
Yoğun bir bölümde okurken tekrar sınava hazırlanmak
Merhaba arkadaşlar dediğim gibi yoğun bir bölümde en yoğun seneme giriyorum ve aynı zaman da üniversiteye hazırlanıcam tekrardan ama korkuyorum zatsn cok yoğun bir dönemden geçicem nasıl düzen ve program oturtucam tecrübeli olanlarınız yada tavsiye vermek isteyenleriniz var mı ?
B
6 yıl
AYT Türkçe için konu anlatım tavsiyeleriniz neler ??
şimdiden başlayıp bitirmek istiyorum da tavsiyeleriniz neler olur acaba sizler nasıl çalıştınız soru bankası önerileriniz neler ??
B
6 yıl
AYT Türkçe için konu anlatım tavsiyeleriniz neler ???
Şimdi ayt Türkçeye başlayıp bitirmek istiyorum tavsiyeleriniz neler ?
B
6 yıl
Şehir ve Bölge Planlama 3. sınıfa geçerken bırakıp Hukuk Fakültesi için hazırlanmak ?
Arkadaşlar Şehir ve bölge planlama okuyorum şuan 3. sınıfa geçiçem babamın mesleği gereği doğuda okudum liseyi bu sebeplerden fen lisesine gittim tm şansım olmadığı için sayısal okudum şuan 3. sınıfa geçtim fakat bu bölümü tam olarak istediğime emin değilim hala bir sene dondurup hukuk için hazırlanmak ne kadar mantıklı 3. sınıf çok yoğun sene içinde okursam çalışabileceğimi düşünmüyorum açıkçası ne yapsam daha mantıklı içimde ukte kalmasını istemiyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.