M

Binbaşı
28 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
265 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
xiaomi mop pro 2 sınırlanmış alan sorunu
Mop pro 2 cihazını 1 haftadır kullanıyoruz süpürmede hiç sıkıntı yok. Paspaslama için halıları sınırlanmış alan olarak seçtim süpürge ve paspas için temizliği başladığında sadece silme işlemini yapıyor halıları süpürmeden bitiriyor işlemi. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba hiç?
M
4 yıl
Orta halli tv önerisi
42 inch lg tv cihazım 2 sene önce anakart arızası verdi 600 tl verip yaptırdım. Şimdide ekran değişmesi gerekiyormuş 1700 tl fiyat verdiler kafam attı yaptırmıcam artık cihazı. Youtube genelde çocuk bişeyler bakıyor ve netflix ara sıra eşimle bişeyler izliyoruz. Çok aşırı para vermek istemiyorum tv ile fazla zaman geçirmediğimiz için önerebileceğiniz orta halli nasip işidir ama kısa sürede baş ağrıtmayacak bir model önerirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkürler.
M
5 yıl
Türktelekomdan yakın zamanda alınan teklifler
Taahütümün son ayına girmiş bulunmaktayım ADSL olarak hizmet alıyorum yakın zamanda alınan fiyat teklifleri nedir acaba taahüt yenileyen arkadaşlar bilgilendirirlerse memnun olurum. Türktelekom müdürlüklerindeki ikna kampanyaları fiyatlarına ulaşma şansımız varmıdır acaba?
M
5 yıl
fiesta lastik önerisi
195 50 15 fiesta aracı için yazlık lastik arıyorum. Kışlık lastik olduğu için senede 6 ay kullanılacak orta halli iş görecek bir lastik önerisi olan varmıdır.
M
5 yıl
lastik önerisi 195 50 R15
195 50 15 fiesta aracım için lastik bakıyorum kışlık lastiklerim var senede 6 ay kullanılacak. Şuan için lassa greenways 1000 tl civarında alınabiliyor banka kampanyası yakalınırsa 900 lü rakamlara düşürülür başka fiyat performans ürünü önerebilecek varmıdır. (Aracı çok yoğun kullanan birisi değilim genelde hafta sonları kullanılıyor araç)
M
6 yıl
android telefon önerisi
Arkadaşlar babam için akılı telefon almayı düşünüyorum ilk defa akıllı bir telefona geçecek ciddi merakı var bu sıralarda telefonda sadece konuşma ve zaman zaman fotoğraf çekme yapılacak öncelik 5 - 5.3 inch arası maksimum bütçe 1500-1600 tl arası ne önerirsiniz birkaç gündür bakınıyorum kafam fena karıştı.
M
6 yıl
FORD Ücretsiz yaz kontrolü Klima Gazı 89 TL
Siz de yazın keyfini doya doya yaşamak için 30 Haziran’a kadar yetkili servislerde ücretsiz yaz kontrolünüzü yaptırın, Ford’unuzu yaza birbirinden özel fırsatlarla hazırlayın.

• Ücretsiz yaz kontrolü
• KDV dahil 199 TL ve üzeri işlemlerde yazlık oto bakım seti hediye
• Yaz lastik alımında KDV bizden kampanyası
• Ücretsiz klima soğutma/kaçak kontrolü
• KDV dahil 89 TL’ye klima gazı dolumu

Özellikle klima gazı fiyatı güzel ben geçen hafta yararlandım avcılar kent ford da servis bir kart verdi %25 indirim uyguladı artı olarak bu kampanyayı dahil etti 72 TL rakamına geldi. Gaz tamamen bitmiş güzel rakam bence ihtiyacı olan yararlanabilir. Sanayide bile bu rakama doldurmak zor.
M
6 yıl
.
s
M
7 yıl
MORHIPO NE ALIRSAN 21 TL
M
7 yıl
TURKCELL Vestel V TAB 8029 YENİDEN 99 TL
http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler/vestel-v-tab-8029

tekrardan stoklara girmiş bu sefer 25 TL indirim yok malesef yararlanamayan arkadaşlar alabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.