H

Çavuş
05 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Xbox One Receiver
Selamlar,

Teledünya kullanıcısıyım türksat'ın verdiği receiver arızalandı xbox one'ın IR kontrolüyle de tam uyumlu değildi yani xbox one media kumandası ile kanal değiştiremiyordum. Sizin önerebileceğiniz adam akıllı xbox one ile tam uyabilecek kart girişli bir receiver modeli varsa onu satın almak isterim.

Teşekkürler.
H
8 yıl
XBOX ONE TV YARDIM!
Merhaba,

Teledünya kullanıyorum. Fakat uydunet'in verdiği receiver gerçekten rezalet durumda bir kaç yıl geçti ve ses ve görüntüde senkron kaymaları başladı. Xbox one ile de tam uyumlu değil. Xbox one media remote kumandası mevcut gerekli ayarları yaptım fakar cihaz kanal geçişleri yapmıyor. kanalların bilgileri görünüyor fakat geçiş yapmıyor. Bunun gibi bir çok problem var. Sizdem ricam receiver konusundan çok anlamıyorum. Kullanımı rahat kanal geçişleri iyi hemde xbox one ile çalışacak Conax kartı takabileceğim teledünya uyumlu bir receiver kullanan varsa veya bildiğiniz bir receiver tavsiyeye ihtiyacım var. Elimde xbox one digital tv tuner da var fakat kanal gösterimini başaramadım.

Şimdiden teşekkürler.
H
9 yıl
XBOX Digital TV Tuner
Merhaba,

Microsoft şifresiz HD yayınları konsola receiver olmadan alabilmek gerekirse smartglass üzerinden tablet yada pc den yayınları izleyebilmek amacıyla XBOX Digital TV Tuner adında bir cihazı avrupa bölgesinde satışa sunmuş. Türkiye'de bu cihaz yok fakat kullanan/deneyen arkadaşlar var mı merak ediyorum ve bir şekilde satın almak istiyorum.
H
10 yıl
HP ElitePad 900 G1
Konunun eksik olduğunu gördüm ve arkadaşların tablet seçerken fikir edinmesi amacıyla eklemek istedim. Ben 64 GB ve 32 GB lık iki sürümüne de sahibim gayet performanslı tasarımı tatlı ve aksessuar olarak zengin tabletlerdir

Tabletin Sayfası :http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5298028#!tab=specs

Aksessuarları :

Docking Station:http://im.tech2.in.com/gallery/2013/may/hpelitepad900_1(2)_071723476521_640x360.jpg
HP Executive Tablet Pen:http://h30094.www3.hp.com/buynowall_assets/Etilize/Front/1024148615.jpg
Expansion Jacket:http://www.memlane.com/wp-content/uploads/2013/07/HP-ElitePad-Expansion-Jacket-Pic-01.jpg
Productivity Jacket :http://cdn.pcworld.idg.com.au/dimg/700x700/dimg/HP_elitepad_900_productivity_dock.jpg
Diğer Aparatlar :http://www.www8-hp.com/us/en/images/adapter_cables_tcm_245_1598778.jpg

Daha detaylı olarak yazmak isterdim ama zamanım olmuyor kusura bakmayın :)
H
11 yıl
Ati FrePro v4800
Selamlar elimde 2 adet bu karttan ve bir crossfire linki var anakartımda asus sabertooth 990fx ama bu crossfire meselesini yapamadım acaba bu kartlar desteklemiyor mu? lakin bağlantı yerleri var tepelerinde. bi yardımcı olun lütfen :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.