C

Yüzbaşı
05 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
Bluetooth özelliği de olan MP3 player
Arkadaşlar Bluetooth özelliği de olan, Telefona da bluetooth bağlanabilen mp3 player tavsiye edebilir misiniz?

Ayrıca elinde boyle bir model olan arkadaşlar da yazabilirler mi?
C
15 yıl
KIRMIZI IŞIK FACİASI
Arkadaşlar içim burkuldu. Yazık günah değil mi? Lutfen kurallara uyalım.

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=39499&k_A=haberturk
C
15 yıl
Türkcell Çok Garip. Numara Taşımada Ücretli Simkart Değişikliği Ücreti
Geçen ay Daha once vodafone'a taşımış olduğım Turkcell faturalı hattımı, tekrar turkcell'e taşımıştım. İlk ay sonunda Faturam kesildi Ancak beklediğimden fazla tutar çıkmıştı. Faturayı inceledim ve 7,2 ytl Ücretli simkart değişikliği ücreti yansıtıldığını gördüm. Oysa sadece Numara taşımada verilen yeni simkart'ı almıştım. müşteri hizmetlerini aradım ve bana dedikleri şu oldu. Turkcell'li olup Vodafone'a taşınıp tekrar turkcell'e taşınan hatlardan bu ücretin alındığını söyledi. Bu da olmaz ki (Numaramı vodafone'a taşıyalı 10 ay olmuştu). Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
C
15 yıl
1000 YTL CİVARI SİSTEM TAVSİYESİ
[font="Times New Roman"]Arkadaşlar herkese selamlar iyi forumlar. 1000 ytl civarı bir sistem toplayacam kendime.
Kasa içinde herşey dahil olarak. DVD-RW, POWER SUPPLY, dahil olarak.
Son oyunları çalıştıracak kapasitede olmalı. Ekran kartı belki en kalitelisi değil ama makul fiyat performans oranında olmalı.
Monitor olarak 19 inc lcd dvi girişli
İntel Core2duo işlemcili ve vista çalıştırabilmeli. Eskiden lisedeyken meraklıydım donanım işlerine ama son 5 senedir bu işlere çok uzak kaldım. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Yorum yapacak ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdidden teşekkürler

Yazdığınız donanımların karşısına tahmini fayatlarını da yazarsanız çok iyi olur

1. KASA + POWER :
2. ANAKART :
3. İŞLEMCİ :
4. HARDDİSK :
5. RAM :
6. E. KARTI :
7. 19 İNC LCD :
8. DVD-RW :
C
15 yıl
MANUEL ATEŞLEMELİ ŞOFBENİ OTOMATİK ATEŞLEMELİ HALE GETİREBİLİR MİYİZ?
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Evimde manuel pilot ateşlemeli bir arçelik şofben var. Her banyo öncesinde pilot ateşi benim yakmam gerekiyor. Benim istediğim bu şofbeni otomatik ateşleme yapacak hale çevirmek. Yani suyu açtığımda pilot ateşi otomatik olarak yansın, suyu kapadığımda kapansın istiyorum. Bu mümkün müdür? Boyle monte edilebilecek hazır donuşum kitleri var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
C
17 yıl
OTOBÜS PİYASASINI ELİNDE TUTAN BU GALERİCİYİ BİLEN VAR MI?
Arkadaşlar cuma akşamı mersin seyahat ile ankaradan mersine geldim. En on 1-2 sırada oturuyorduk ve sofor ile muavinin konusmalarına kulak misafiri oldum

Turkiyede butun otobuslerin cogunu satan buyuk bir galerici varmıs hacı amca diye. Sofor diyor ki 1000 kadar otobusu vardır Turkiye'de butun piyasa onun elinde ikinci el alım satımda diyordu. Hacı amca diyordu adam hacıymış sevdiği biri oldumu pazasız altına otobusu ceker calıstıkca odersin diyordu. Ya sasırdım acıkcası var mı boyle birisi gercekten. Sofor turkiyenin değişik yerlerinde birsuru galerisi var diyordu
C
17 yıl
TÜRKİYEDEN DEĞİŞİK BİR İŞ ORTAMI... İŞYERİNDE SÜNNET
http://www.youtube.com/watch?v=yajVUdgVmEU

Arkadaşlar youtube'da gezerken karşıma çıktı. Sanırım turkiyede bir iş bulma sitesinin bürosu
C
17 yıl
TÜRKİYEDEN DEĞİŞİK BİR İŞ ORTAMI... İŞYERİNDE SÜNNET
konu yukarıda ikinci kere yanlıslıkla actım sitedeki olusan sorun sırasında
C
17 yıl
İSTANBUL\u0027DAN PERT LÜKSLER... YAZIK MİLLİ SERVET
Arkadaşlar birkaç resim gordum nette paylaşmak istedim. Turkish wrecked Exotcis gibi birsey yapmaya çalıştım.
Porsche ile başlıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
17 yıl
ARKADASLAR UYANIK OLUN.... AYAK USTU ÇARPIYORLAR
İyi akşamlar herkese. Bugun 2001 model fiat marea arabamı bakıma goturdum. Değişecekler yağ+ Yağ filtresi+ Hava Filtresi+buji. Yağ Magnatec 10\40 konulacaktı bunlar için 160 ytl fiyat verdiler. Neyse indirdiler aşagı servise arabayı bende yukarıda oturuyorum bir çırak geldi elinde bir magnatec bidonu boş içeri girdi iki dakka sonra çıktı aynı bidon dolu işkillendim indim aşagı servise baktım bidon benim arabanın yanında.
Açtım kapagındaki dışler kırık kapagı çıkardım iç jelatin de sokuk Bir baktım kenarları da yağ olmus doldururken usta dedim bu niye açık o açık değil şimdi açtık dedi. Dedim buna dolum yapılmıs ya yok falan başladı olmaz oyle sey falan sonra kabul etti sıfır yağ getirtttim.
Koyduk arabaya iş bitti yukarı çıktım servisin sahibine dedim parayı verirken boyle boyle başladı biz oyle sey yapmayız sen bana hırsızmı diyorsun falanlar bagırıp çagırıyor. isterse o acık yag da koyarmısmıs. Ya dedim ben 65 milyon magnatec parası verdim sen bana başka yağı magnatec şişesine koyup getirdin diyorum. Sizi dedim merkeze bildirecem. Bagırdı çagırdı bana ne yaparsan yap diye. Bu yetkili servis değil ama turkiye çapında bir servis yetkili gibi adını veremiyorum iftira falan diye mahkemeye verirler kanıtlayamam ama şok oldum nasıl yaparlar boyle birşey.
ARABANIZIN BAŞINDAN AYRILMAYIN BAKIM SIRASINDA PARA HIRSI İNSANLARA NELER YAPTIRIYOR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.